Sveikos:)gal yra tokiu,kurios ruosiasi gimdyti Raudonajam kryziuj?arba jau gimde ir galetu pasidalinti patirtim kokia ten aplinka, tvarka, gydytojai ir pan.
Sveikos:)gal yra tokiu,kurios ruosiasi gimdyti Raudonajam kryziuj?arba jau gimde ir galetu pasidalinti patirtim kokia ten aplinka, tvarka, gydytojai ir pan.
Sigita tai dabar visur ziuri,net poliklinikoi kad ka i kisene idetum. Egluze1027 tiesa pasakai seimos be kvailio nebuna😃
labai geras pastebejimas LAFE 😃 vat cia tai teisybe.
manau kiekvienoj ligoninei kiekvienam skyriui atsiranda bent viena sesute kuri buna labai britki ir moka nervus patampyt😃svarbiausia,kad butu geri gydytojai😀
Visos jos sokoladus megsta😀 bet seip personalas malonus???😀
na kaip ir neteko tokios sutikt, ten tik ateina tie vaiku gydytojai apziuri, pasveria, tuos vaikiukus irt viskas...su seselem susiduri dazniau, tai tokia nemaloni apkunoka, vyresnio amziaus, bet davus sokolado, is karto auksine tampa 😃
As irgi nuspriandziau gimdyt RK,girdejau geru nuomoniu apie sia ligonine,bet dauguma sako kad ten yra bjauri vaiku gydytoja ar teko kam su ja susidurt??? ir ar tikrai ji jau tokia bjauri??
As irgi nuspriandziau gimdyt RK,girdejau geru nuomoniu apie sia ligonine,bet dauguma sako kad ten yra bjauri vaiku gydytoja ar teko kam su ja susidurt??? ir ar tikrai ji jau tokia bjauri??
po gimdymo
kaip suprast tave laikys? turi omeny po gimdymo su vaiku? Ar kol saremiai? siaip jei saremiai tai vyras bus su tavim, leidzia nesvarbu kuriuo paros metu, iki tol kol pagimdysi...jei nori kad ir po gimdymo butu tas kitas dienas tai yra mokama palata, apie 200lt kainuoja parai, bet gali buti ir uzimta.
o vyras negali pasilikt iki tol kol mane ten laikys?
as taip pat gimdziau RK Vilniui ir tikrai likau labai patenkinta, mane priziurejo gydytoja Giedre Jurenaite, tikrai labai siltas ir mielas zmogutis, jei dar karta gimdyciau tai tikrai pas ja, jauna ir profesionali gydytoja. palatosia paprastai gulima po dvi, lankymo valandos kad ir ribotos ,bet is kitos puses gerai, nes nelabai malonu butu jei pastovei pas tavo palatos drauge kazkas sedetu, norisi ramybes ir privatumo su savo angeleliu.
tiesa, dar neparasiau del "davimu". as atvaziavau su niekuo nesitarus, man pasiseke, kad budejo gyd. Raguckiene. nedaviau jai jokiu uzuominu, kad priziurekit mane geriau, as atsilyginsiu ar pan., bet jos darbu likau labai patenkinta. beje, gal kuri netycia turit gyd. Raguckienes tel. nr? nes as laukiuosi antrojo, nors dar tik pradzia, bet noreciau gimdyt tik pas ja. deja, neturiu jos kontaktu. buciau dekinga, jei pasidalintumet kas turit.
sveikos 😀 as gimdziau Vilniuj RK ligoninej. Ir manau tik sios ligonines, o gal tiksliau - gyd. Raguckienes deka, gimdymo diena galiu pavadint gal net laimingiausia diena savo gyvenime. Viskas vyko idealiai: salia vyras, gyd. daznai uzsukdavo, viska konkreciai pasakydavo ka reikia daryt, nuramindavo ir padrasindavo. dabar del aplinkos ir tvarkos ten, tai reikia veztis savo taip vadinama "gimdymo komplekta", i kuri ieina: vienkartines palutes mamai pasitiest po gimdymo (kokias 4 reiktu turet), klizma, iklotai. lyg ir viskas. man labai patiko tai, kad vaikuti kelios valandos pogimimo ismaudo, aprengia savais drabuzeliais. naujagimiu sesutes labai malonios, padeda, uzeina. tik ziurekit kai ims vaikuciui krauja is kulniuko! as gimdziau velai vakare, tai atejo nakti kazkokia net nezinau kaip ja pavadint, gal kokia sanitare?? imt kraujo vaikuciui nesvariom panagem ir net pirstiniu neuzsimove... laimei, niekuo neuzkrete. mes su vyru buvom dar apsvaige nuo savo stebukliuko, tai net nesusiprotejom ka pasakyt, tik po to pasikalbejom, kad negalima sitaip. kalbant apie palatas, tai mes emem mokama: parai 200 (brangu, lyginant su Vilniaus gimdymo namais, kur uz visa buvimo laikotarpi 200), dvi lovos, lieka ir vyras, dusas, tualetas, telikas, saldytuvas. zodziu, ta palata gera. bet tokiu yra tik dvi. dar yra viena vienviete, ta nemokama, bet ten jau dusas ir tulikas bendras. tai tiek ziniu, tikiuosi padejau, jei kam dar aktualu 😀
as tai del tu davimu is vis pries nusiteikusi, man netgi darbas mano to neleidzia daryti... juk pati dirbu valstybineje istaigoje kuri kovoja pries vokelius. nu po gimdymo\o ir patenkintos liko, tai matyt kaip kam atrodo ta prieziura normali 😀
ne tik drauges ten gimde, bet ir puskes😀
giminaite gimde, nusiskundimu neturejo,va labai girestos lankymo valandos, bet kada neaplankysi, du kart per diena galima 😀
Rugsejo 23d terminas turetu but. O cia tavo pazystamos VGN taip patenkintos?girdejau,kad gydytojai ten geri tik pogimdyvine prieziura nekokia..Nors negali zinot,kiekvienam kitaip atrodo. As nenoriu niekam moket, manau imanoma pagimdyt ir be kysiu. Juk likimo valiai gal nepaliks..valstybines istaigos, toks ju darbas. Aisku,jei gera prieziura galima atsidekot po visko kazkaip simboliskai,bet siaip pries moket vargu ar apsimoka, neaisku kaip viskas susiklostys ir ar mokedama busi geriau priziureta nei nemokedama..
mano situacija analogiska, pimas gimdymas, pirmi potyriai ir siaip viskas nauja... kadangi siais metais jau trecia gimdyve ten pagimde praeita ketvirtadieni is mano artimuju rato, tai dar jos pasiklausinesiu sios savaites gale, kai eisiu lankyti leliuko.. dvi gimde susitarusios ir viena ne. tai visos like labai jau patenkintos, tai vat ir nebezinau, ar verta kisti pinigus, jei paslaugų kokybė vis tiek ta pati.. tai cia man ir yra dilema. beto, dar yra toks dalykas, as dirbu toki darba, tai nei sazine nei morale neturetu leisti duoti gyd uz gimdymus ar gydyma 😃 bet cia gal tik dabar taip galvoju.
o kad atau gimdyti?
As dar neesu tvirtai apsisprendus, apie VGN taip pat galvoju. Svarbiausia man personalas, kad patikimas ir malonus butu, bet kada galetu padet ir atsakyt i iskilusius klausimus. Esu visiskai zalia, pirma karta gimdysiu, o tos teorines zinios taip ir lieka teorija, bijau kad praktiskai susidurusi su zindymu,vaikucio prieziura nezinosiu ka daryt ..O palatu palatu patogumas, maistas ir t.t. jau ne taip svarbu. Juk vos kelias dienas ten reiks praleist tikiuosi😀o i VGN vaziuosi susitarusi su kazkokiu gydytoju ar tiesiog,kai prasides gimdymas pas ka papulsi pas ta?
sveika,
zinok, draugyte ten gimde, sake, ji labai patenkinta, salygos ne prabangios, bet kai ji nusiteikusi pries kysius, jai gerai buvau. sake personalas paslaugus, nes ten nera daug gimdanciu. as pati tai planuoju VGN.
Sveikos😀gal yra tokiu,kurios ruosiasi gimdyti Raudonajam kryziuj?arba jau gimde ir galetu pasidalinti patirtim kokia ten aplinka, tvarka, gydytojai ir pan.