Rankšluosčiai

10. May, 11:28

Sakykit mamytes, ar jums yra taip buve, kad nusiperkat nauja ranksluosti ir jis veliasi.Ta prasme, ant kuno lieka ju pukuciai.Taciau ir po 10 skalbimu, jie visvien veliasi.Nusipirkau is Egiptietiskos medvilnes, nepigius ranksluoscius, taciau visvien tas pats!Nesuprantu, is ko siais laikais gamina juos.Kad ir kokius bepirkciau, jie visi as mane veliasi.Ar yra kokiu skalbimo priemoniu,?Ar cia vanduo kaltas?

liuks liuks 28. Aug 2012, 14:45

Yra ir man taip buve su ranksluosciais,tai pasidedi ir tiek,o po kiek laiko ismetu lauk,nes nelabai ka eina jiems ka padaryt😀

28. Aug 2012, 13:57

As irgi viena turiu toki,nusipirkau su akcija ji,toks dideli,ryskiai oranzinis,man jis taip patiko,isimaudzius visas kunas pukeliais nuejo,tai prasikeikiau,taip ir stovi spintoj db.nieko nepadarysi,siais laikais sunku atrasti kokybisku prekiu,nebent moki nezmoniskus pinigus😀

28. Aug 2012, 10:16

agnyte1, pas mane irgi keli tokie yra kad veliasi, bet ka daryti 😀

10. May 2012, 11:28

Sakykit mamytes, ar jums yra taip buve, kad nusiperkat nauja ranksluosti ir jis veliasi.Ta prasme, ant kuno lieka ju pukuciai.Taciau ir po 10 skalbimu, jie visvien veliasi.Nusipirkau is Egiptietiskos medvilnes, nepigius ranksluoscius, taciau visvien tas pats!Nesuprantu, is ko siais laikais gamina juos.Kad ir kokius bepirkciau, jie visi as mane veliasi.Ar yra kokiu skalbimo priemoniu,?Ar cia vanduo kaltas?