Esu triliktoje nestumo savaiteje,niekaip nenustoja pykinti,gal kas zino kaip palengvinti ar sumazinti ta pykinima?Kaip suzinojome,kad esu nescia buvo 2vi savaites,pradejo pykinti 3-4 savaiteje
Esu triliktoje nestumo savaiteje,niekaip nenustoja pykinti,gal kas zino kaip palengvinti ar sumazinti ta pykinima?Kaip suzinojome,kad esu nescia buvo 2vi savaites,pradejo pykinti 3-4 savaiteje
Buna kad niekas nepadeda,mano mamyte su manim visa nestuma pykino ir niekas nepadedavo 😀
Man gydytoja patare gerti daug skysciu kad nepykintu 😀 nezinau gal ir padejo.. Anksciau kiekviena diena pykindavo,o dabar viskas gerai,kaip tik atsikeliu truputi pykina,bet iskart atsigeriu sulciu ir viskas tvarkoj 😀
pabandykit nusipirkti anyziniu saldainiu ir paciulti juos kai pradeda pykinti,as tai pacioje pradzioje pirkdawausi barbarisiniu saldainiu,nes mane pradedawo nuo ryto pykinti ir kazkur iki pietu,tai darbe budawau prisidejusi saldainiu i kisenes 😀 su tuo pykinimu visoms yra skirtingai,man dabar yra kazkur 17 sawaiciu,bet uzeina kad pykina,tada jau i burna ikisti nieko nenoriu,bet valgyti visuomet tada noriu,tai tenka kenteti ir nevalgyti,kol praeina pykinimas.
O pas mus atvirksčiai, mum 11savaiciu, ir butent vakare pries miega turim issivempt ☹
nieko ziauriau nera, ir svarbiausia neaisku ar praeis tai.... ☹(((( valgyt taip pat daug negalim, nes vimdo, tai gyvenam pienuku, kosytem, dziuvesiais, vaisiais tik ne darzovem , nes vynioja iskart.. Su vyru juokaujam kad turesim vegetara 😀))
mane pirmus 2 menesius pykino...ziauru...brrr...😃
mane per visa nestumsa nepykino ne vieno kartelio
As tai jei nepavalgau, tai vos ne pykina ☹ nenoriu, bet vistiek turiu valgyti
mus pykino tris menesius pirmus, isbandziau viska ka buvau skaicius ar girdejus, labiausia padejo ryte dar tik prabudus juodos duonos pagrausti arba citrina palaizyti tai apmalsindavo truputi ta bloguma
nors as laukiuosi dar tik trecia menesiuka,bet iki siol manes taip pat,dar nepykino(na wiena karteli,bet greit gan praejo,ir wiskas)
o mane per visa nestumsa nepykino ne vieno kartelio
na o mane pykino visus 9 men. ,kai pirmo laukiausi,pasirodo buvo kalti vitaminai (prenatalis),o kai laukiausi antro tai geriau kitus vitaminus ir viskas buvo gerai,tik pradzioje nestumo siek tiek pykino.
kai prisimenu nestumo pradzia tai ojojoj ....mane taip pat pykino... daug ka isbandziau, drauge net saldainiu nupirko imbieriniu, bet tik isidejus i burna begau i wc. paskui savaime praejo, kai buvau 4 men.
mum taip pat 13 savaicikiu 😀 nors manes nepykino, bet kazkur buvau skaiciusi vienos nestukes patarima, kad vos prabudus isgerti stikline vandens ant tuscio skrandzio.... o siaip dauguma nesciuju tik pirmus tris menesiukus ir kankina pykinimas, tai gal jau greit praeis 😉
nuo pykinimo niekas nepadeda. išbandžiau visas priemones, kokios tik įmanomos, bet niekas negelbėjo. gydytojai rekomenduoja imbierą. būna vaistinėse tabletėse arba galima parduotuvėse nusipirkt imbierinių saldainukų
man praejo pykinimas kai ryte prabudusi sukrimsdavau dziuveseliu dar neislipusi is lovos
na mane labai mazai pykino bet jai taip atsitikdavo suvalgydavau suriu sausainuku ir preidavo😀