Sveikos mamytes.Turiu nuolatine beda pusleline.Anksciau iskildavo viena puslele,o dabar paskutiniu metu jeigu iskyla tai ir ant virsutines ir apatines lupos vienoj pusej iki vidurio.skausmas nezmoniskas.pries kokias 2sav vel tas pats buvo.tik uzsigydziau praejo 5dienos.siandien ryte vel pamaciau kad iskilusi pusle ant lupos.esu nevilty jau net nezinau ka ir galvoti.kaip jus kovojate su sia baisia liga?kokius vaistus naudojate?
As viena karta tryniau cesnaku,lb skauda viska grauzia,bet nepadejo man.viena mamyte rase apie zovirax tepaliuka.nusipirkau as jy.pusles jau buvo iskilusios kai pradejau tepti.ir po keliu dienu viskas isnyko,net sasas neuzsidejo.nereikejo kesti skausmo ir kankintis.tikrai geras vaistas.nors pakankamai brangus.uz ta tubele 2g sumokejau virs 30lt.kuri gali sau tai leisti tikrai rekomenduoju
oi ir as turiu sia beda, ir kaip tik siuo metu, iskilo viena po kitos☹ as tepu Silicea tepaliuku, bet vis tiek iskyla pusleles,m nors uztepu tik tik pajutus, kad jau niezti. o siaip dar bandziau tik pajutus menka nieztejima saldyti - ir pavyko viena numarinti! neiskilo. Bet sekanti kai po savaites kilo, tai taip pat bandziau saldyti, bet nepavyko, jau buvo per velu, nes buvo pasirodziusios pusleles. bet ju paskui buvo zymiai maziau. Vakar viena pazistama pasidalino ideja, kad reikia trinti su cesnaku, sake padeda. bandysiu sekanti karta 😀
man anksciau pries iskylant ir niezedavo ir parstedavo.o dabar paskutiniu metu nieko nejauciu tik pamatau kad jau pusle ant lupos ir viskas
auringa- man gydytoja buvo acic skyrusi tabletes, tai tikrai su receptu pirkau. Acic tepaliukas dar yra, bet ji ne toks veiksmingas kaip zoverax. Tik pajautus perstejima jei speju patept, tai ir nebeiskyla, tai visad rankinuke nesiojuos.
man lb padeda medetku tepalas.greitai nudziovina ir uzgyja
kiek zinau acic tabletes parduodamos tik su receptu.ir kiek girdejau jos lb kenkia kepenim.bet manau reikes eiti nusipirkti ir pagerti,nes jau nebegaliu daugiau.net randai raudono lieka po visko.o tas zoverax tepaliukas veiksmingas?nes kiek tepusis kitais niekas nepadeda.dar tepu sodo kremuku,nes jame daug cinko ir greiciau issausina viska.ypac kai jau uzsideda sasiukas tai greiciau nukrinta.aciu kad pasidalinote informacija.
sveika, as turiu ta beda... kelis akrtus geriau acic tabletes, tai kokiam pusmeciui dingdavo, o dabar vos tik pajauciu perstejima, tuoj zoverax tepu.
Sveikos mamytes.Turiu nuolatine beda pusleline.Anksciau iskildavo viena puslele,o dabar paskutiniu metu jeigu iskyla tai ir ant virsutines ir apatines lupos vienoj pusej iki vidurio.skausmas nezmoniskas.pries kokias 2sav vel tas pats buvo.tik uzsigydziau praejo 5dienos.siandien ryte vel pamaciau kad iskilusi pusle ant lupos.esu nevilty jau net nezinau ka ir galvoti.kaip jus kovojate su sia baisia liga?kokius vaistus naudojate?