Psoriazė

07. Sep, 05:09

Sveikos gal kas susidure su sia liga ir isigide prasau padekit ir man .

elis elis 24. Dec 2020, 04:08

sveiki visi.as turiu sita dovana jau dvidesimt metu.galima sakyti, kad susigyvenau su zvyneline.kol perskaisciau,kad vienas zmogus issigyde psoriaze su saltu vandeniu.Jeigu norit, kad zvyneline pasitrauktu,uzmirskit silta dusa.Zinau atrodo ziauriau, bet man, sita nelaime dingo, kazkur, po puses metu.

Agnetim Agnetim 02. Jan 2020, 10:28

Sveiki,
šiuo metu atliekamas tyrimas " Sergančiųjų psoriaze mitybos įpročiai". Šiuo darbu siekiame išsiaiškinti sergančiųjų psoriaze mitybos įpročius Lietuvoje, pacientų požiūrį į dietą kaip ligos valdymo būdą bei sergančiųjų demografinius duomenis. Jei sergate psoriaze, maloniai prašome užpildyti anoniminę anketą. Nuoširdžiai dėkojame už pagalbą, kiekvieno Jūsų atsakymas mums labai svarbus.
https://forms.gle/ofFGWDY4Nuj2iowS8

14. Dec 2010, 16:53

Eglute, nesutinku su tavo mamyte ir tavimi, kad TIK blogus dalykus paveldime. Blogi dalykai tik gal labiau pastebimi, nei geri.

14. Dec 2010, 14:39

as irgi turiu ja.. man iki nestumo buvo tik ant alkuniu ir galvos, bet kai pagimdziau kazkaip daugiau atsirado. pavasari ir rudeni pablogejimai buna pastebejau. as tepu paprastu tepaliuku, dabar negaliu pasakyt kokiu, jis padeda, saule padeda labai. siaip iki pastojimo ejau i soliaruma, labai padejo.. bet zinai, gyveni ir tikiesi, kad nepabloges. pienisku produktu daug negalima, alkoholio negalima ir nestresuot reikia, bet siaip tik uzgydoma. kaip mano mamyte sako, kodel tik blogus dalykus paveldime 😀 nu bet rankos kojos yra, ne tokia ir baisi liga 😀

02. Dec 2010, 14:22

pabandyk sodermix antioksidacini kremuka. jis augalines kilmes, todel sveikiau nei kita chemija.

10. Sep 2010, 07:25

Olia, kolkas sios kosmetikos niekur nera, ja tik pradeda vezti i Lietuva, dar nezinau, gali buti, kad bus atydaryta parduotuve tokios kosmetikos, kolkas tik galiu uzsakyti jei tikrai norite pabandyti. Galite man parasyti i ekokosmetika@gmail.lt

08. Sep 2010, 18:08

pasiskaitykit olia supermamu forume,ten daug yra patarimu,kaip kontroliuoti sia liga😀tikrai yra geru patarimu,pasiskaiciau ir savo sesei papasakojau,nes ji turi zvyneline nuo 6metuku,tai jau 10meteliu niekaip nesigauna uzsigydyt,nes nuo keliu ant alkuniu pereina..poto ant smilkiniu ir t.t.

08. Sep 2010, 18:03

jo kai su pirma buvau nescia viskas dingo juokios demeles nebuvo buto vel atsirado ir po antros dukrele taipat viskas

08. Sep 2010, 12:44

kiek zinau atveju moterims kurios laukiasi ji pranyksta dazniausiai.

08. Sep 2010, 12:29

reikes paklaus vaiteneje ka ten galima nupirkt

mamyt mamyt 08. Sep 2010, 12:15

as jau sergu daugiau nei 9 m.organizma valyt galima kad ir vaistinej kokiu papildu nusipirkus,per nestuma man ir nebuna.

08. Sep 2010, 11:35

emilijosmama - na per tai kai buvau pastojus tai buvo visusr, o kai pastojau tai viskas pradingo sergu jau kaskur tai 8metu .

bagira1313 o tai vaistineje yra?

mamyt - o kur tai organizma valit pas ka reikia eiti?

08. Sep 2010, 08:02

Laba diena olia, siulau pabandyti PERLAMAR gydomaja emulsija CARE EMULSION tai kuno prieziuros emulsija, praturtinta aukstos kokybes ORIGINALIA DRUSKA isgauta is negyvosios juros. Rekomenduojama naudoti esant neurodermatitui, psioriazei ir odos alergiju atvejais. Tinka ir vaikams ir kudikiams. Oda tepama po prausimosi. Vokiska kokybe.

mamyt mamyt 07. Sep 2010, 20:32

sveika olia,as ir turiu sia liga,jinepagydoma.man labai padeda saule vasara,taip pat nuolat lankausi pas odos gydytoja ir tepalus naudoju.man jaubuvo daug kuno uzimta,bet neseniai valiausi organizma tai beveik isnyko.si liga dazniausiai uzkrecia kepenis,jas patariama issivalyti

07. Sep 2010, 20:28

tavo teciui labai pasiseke Auksiuke😉si liga uzsigydo,bet kaskart atsinaujina,tik skirtumas tas,kad vieniems ji atsinaujina kas puse metu,kitiems gali atsinaujint tik po 10 ar 20 meteliu😀

07. Sep 2010, 20:01

Tpfu tpfu tpfu bet mano tetis jau penkerius metus sios ligos nebeturi

07. Sep 2010, 19:39

dar padeda vonia su ugniazoles arbata yra ju pirkti vaistineje kiek zinau gali pamegyt plautis...

07. Sep 2010, 19:29

sveika olia na del saliariumo ka galiu pasakyti vienas draugas serga ta liga jis eina y saliariuma tai jam padengia tas demes jis o ar pagydys ar ne bet kiek girdejau padeda kazkiek,o tau visas kunas yra tokiom demem?ar anksciau sirgusi?

07. Sep 2010, 18:58

Kai pastojau viskas dingo nei venos demeles nebuvo o vaikuciui jau 5men ir po trupu jau vel prasideda:-((( ka tik nesu isbandzius nekuo nepadeda o jej padede tai tik porom dienom pasidaro svesenesir poto vel tas pats.O nuo solerimo padeda?

07. Sep 2010, 18:16

Kazkokia zurnaliste (nepamenu vardo ir pavardes) pasakojo, kad zvyneline issigyde. Kantrybes ir sekmes iveikiant sia liga 😀

07. Sep 2010, 18:02

zvyneline yra neisgydoma.yra tik apgydoma,kaip ir pusleline.ji gali bet kada vel atsinaujint.

07. Sep 2010, 17:53

as nelabaitikiu visokiais vitaminais, bet buvau paskaitelej, kur pristatinejo G.N.L.D. produkcija. Tai yra serija gydyti zvynelinei 😀

07. Sep 2010, 17:47

Mano tetis keleta metu gyveno Ispanijoje prie juros. Jis kiekviena diena maudesi juroje ir tai jam padejo isgyti nuo sios ligos. Su juros druskos tirpalu bandyk tepti. Bet tai labai sunkiai isgydoma liga.

07. Sep 2010, 17:39

turite omenyje žvyneline,taip?

07. Sep 2010, 17:09

Sveikos gal kas susidure su sia liga ir isigide prasau padekit ir man .