Problema maitinant!

22. May, 02:38 Elvyriux Elvyriux

Sveikos mamytes. Paprastai nedalyvauju jokiuose forumuose, bet nebezinau ka daryti. 
4,5 menesiu kudikis nebevalgo. 

Gyvename anglijoje, kreipiausi pas daktarus, sako refluxas, gydomes nuo jo vaistukais bet pagerejimo nesimato. Man rodos kazkokia neurologine problema cia daugiau.

Net ir budamas peralkes vos pamates buteliuka ar kruti pradeda nervuotis, prunksti, springti, verkti, susierzina, bando imti ir vos pajutes buteliuko galiuka tuoj spjauna, dali sekundes bando ciulpti ir tuoj pat meta, piena laiko burnoj ir viskas bega per sonus, spurda. Jei pavyksta kazkiek sugirdyti tokioj buklej viska atpila. Sakyciau kazka skauda, bet nakti ir mieguistas zinda ir ima buteliuka idealiai. 

Kiekvienas bandymas pamaitinti begaline kancia tiek man tiek kudikeliui. Susierzines ir verksmu save priveda lyg iki transo busenos, akys pasidaro apsiblause, lyg apsvaiges nuo kokiu narkotiku, pradeda migti ir tik tada pasiulius buteliuka leidziasi ji ikisti i burnyte ir imituoja ciupima bet neryja, tarsi papsetu soskyte. Kiek pavyksta tokioj busenoj sumaitinti tiek buna pavalges. 1/5 paros normos duok dieve sukisu. Prabudes is tos busenos vel nebeikisi buteliuko. Su krutine tas pats.