Prastas apetitas

11. Nov, 07:11

sveikos mamaos turiu klausim gal kas padesw su zmona nebezinom ka ir bedaryti turim 2nuostabius vaikucius dukrytei 3men suneliu 2m8men turim problemu su suneliu kosmienuo jau kaip jam per prievarta turim suilyti valgyti kur buvo valgus vaikas dingo apetitas pradejo daznai sloguoti pasidare labai irzlus isterija kartais istinka kalbaejo jau gan gerai pradejo kudiskai kalbeti pas gyditoja ejo sako viskas gerai vitaminu prirase niueka jie nepadeda nu gyditoja pasake viskas gerai bet kazkaip neramu vistiek darosi kaip taip pasikeite sakom gal kjirminu turi ar yra koks tyrimas nuo ju galvoj jau demesio gal mazai romo kaip sese atsirado bet jau kiek galim tiek jauruodom ir pasaivaikcioti iseinam kartu ir kamuoliu pazaidziam.mamytes kas galit patarti ka reikia dayti

10. Jan 2013, 22:36

Zmogus neapsisprendziantis 😃 tai mano zmona,tai cia mama ir raso 😃

10. Jan 2013, 17:29

Komedijos, tai kam tada rašai, jog "zmona buvo pas ginekologe" ... ? 😃 😃 😃

10. Jan 2013, 17:18

cia mama ir raso tik toks slapyvardis tetis
aisku kad keista suprantu matyti teti mamyciu klube bet nebesugalvojau jokio kito slaptazodzio ir taip pasivadinau nepatau cia nieko blogo

10. Jan 2013, 17:15

Tėti, nepavydim, maniškis rūpinasi mano visais galais irgi, bet ne viešai ... tiesiog man būtų žema, jei prisėstų mano vyras ir klaustų apie mano anuos galus.

10. Jan 2013, 17:14

Mano vyras per niekur nedrįstų mamyčių forumuos kurti temos dėl vaiko pirmiausia, nors gal čia ir nieko blogo ..., bet kažkaip vis dėlto kitaip žiūrisi, kai klausia mama ... gal mes taip įpratę, kad vaiku pirmiausia rūpinasi mama, o tėtis tik pagalbininkas ... O jau klausti dėl žmonos išskyrų, tai laaabai drąsu ... Toks vaizdas, kad arba žmona neįgali, arba beraštė ... o gal tėtis labai empatiškas 😀

10. Jan 2013, 17:09

pavydit kad jusu vyras jumis nesirupina

10. Jan 2013, 16:53

Ale koks geras tėtis 😃 Ne tik vaiku rūpinasi, bet ir žmonos mėnesinėm 😃

10. Jan 2013, 16:43

gal galit patarti zmonai zmona buvo pas ginekologe si pasake kad daug isikiru ir gimda padidejusi su apfalejusi gyditoja patare pasidarytitesta testa neigemas zmona neserga menesinem dar po gimdymo jau 5men praejo beto dar maitina zmona labai pergyvena kad nebutu pastojusi gal jum taip yra kas panasaus buve patarkite

03. Dec 2012, 15:15

Tikrai galima, aš saviškei tepu, kai tik reikia, nuo 2 mėn. jau ir tikrai padeda 😀 Dabar Eurovaistinėj akcija šiam Eucalipin tepalui 😀 Bet gal reiktų pasitarti su gyd., jei dukrytė dažnai serga.

03. Dec 2012, 14:44

musu dukrytei 4men jau o jei galima su eukalipto tepalu patepti pries miega nes ir vel pradeda sloguoti

01. Dec 2012, 17:47

paciupinek 😃

30. Nov 2012, 22:57

Aš nelabai žinau ar minkštos tos rudos, nors mačiau pirkt, reiks pačiupinėt 😀

30. Nov 2012, 22:40

tos silikonines ta kietos labai 😀

30. Nov 2012, 22:38

Ačiū, reiktų pabandyt 😀

30. Nov 2012, 22:20

na mano maziukas is tu silikoniniu permatomu negere,kol nenupirkom buteliuko su ruda tute inai yra labai minksta ir leliukui is jo gert nesunku nes minksta inai,pabandykit tokia.manajam ta kai daviau tai be jokiu problemu gere

30. Nov 2012, 22:12

Bespalvė, bet nemanau, kad spalva labai turi reikšmę, nors gal ...

30. Nov 2012, 21:42

o kokios spalvos tute?

30. Nov 2012, 21:32

Spec. krūtimi maitinančių, bet nei velnią jai netiko, jaučia, kad guma 😃

30. Nov 2012, 20:11

😃 o is kokio buteliuko tutes bandei duoti?

30. Nov 2012, 19:49

Jei maniškė imtų, tai ir aš duočiau, bet ji neima 😃

30. Nov 2012, 19:33

mano suneliui tai neimanoma vaistu sugirdyti viska spjauna lauk ☹ as arbatas suneliui duodu nuo 3 menesiu 😀

30. Nov 2012, 18:14

Kai mano dukrytei buvo šiek tiek slogytės, tai nugarytę, krūtinę ir padukus tepiau eucaliptin tepaliuku, labai greitai padėjo 😀 Tiesa, jai tai padėjo ir nuo užkimimo, tik tepiau kakliuką porakart vakarais. Man ramunėlių arbatos gyd. visiškai sakė neduoti mergytei, nes ji dirgina skranduką. Aišku, nustebau, nes planavau duoti vakarais arbatėlių, bet ji neima, tai galiausiai neduodu visai. Mano dukrytė labai nenoriai ima žuvų taukus, bet po lašiuką sumaitinu ir nespjauna 😀

30. Nov 2012, 15:16

tai zinoma kad taip bus dabar priauga po kilograma su virsum o poto bus tik gramai 😀 prades ropoti issivaikscios tas svoris 😀) nu man graziau pilnesni vaikuciai negu dziusneles 😃 o vitaminus niam niam man gydytoja sake galima sumaisyti su arbata ir duoti

30. Nov 2012, 11:47

arbatele davem mazajai nes gerklyte buvo raudona ir sako ramuneliu arbatikes duokit o del niam niam vitaminu as jam juost uriu duoti per prievarta spjauba lauka jis juois

30. Nov 2012, 00:53

Aš iš karto labai pergyvenau, kai gyd. pasakė, kad svorio per daug priauga mažoji, bet kiek domėjausi, tai vėliau svoris lėčiau auga, tikiuosi ir mums taip bus, nes dabar tai dručkė kaip reikia mano dukrytė 😃

30. Nov 2012, 00:11

labai tikiuosi kad ne,silvijana mano berniukas kai buvo toks mazas tai irgi storiuliukas buvo ir man grazu buvo,gere tai pat mano piena ir viskas buvo gerai,gydytoja irgi sake apmazint bet nepasakysiu as vaikui negalima dabar tau pienuko nes reikia dietos laikytis 😃

29. Nov 2012, 23:32

Vaikas vaikui nelygus 😉 ir tikrai nemanau jei tavo draugei taip buvo,ir tau bus... oi ne ne...

29. Nov 2012, 23:30

Tai aš savo sesei tą patį sakiau, tik jos vyrukas nemažo ūgio, jei neklystu 90 cm. 😃 giedrepaulius, jei gyd. sako, kad tavo berniukas sveria normaliai, tai vadinasi taip ir yra 😀 O jei draugei su vaikučiu taip buvo, tai nereiškia, kad ir tau taip bus 😀 Mano dukrytei beveik 3 mėn., o sveria 6500 g., visa meškutė 😃 Gyd. sakė, jei ir dabar bus daug priaugus, kai eisim gruodžio mėn. pr., tai skirs dietą 😃 O ką ji gali labai skirti, jei mergytė valgo tik mano pienuką, negi neduosi valgyti 😃 Nors pastebėjau, kad paskutiniu metu ji mažiau man valgo.

29. Nov 2012, 23:18

metukai,o sveria 10,800 nu gydytoja kai ziurejo sako gerai viskas,nu pas mus buvo tokia situacija kad drauges mergyte reanimacijoj su sepsiu buvo ir vaziavo krisktiti ir daktarai pasake kad cia nuo nevalgimo

29. Nov 2012, 23:08

silvijana,mano merguzelei 4 metai ir sveria 16kg. neprisigalvokit sau bedeliu 😉

1 2