Laba diena. Kreipiuosi i zmones pagalbos paaukoti kas kiek galite pinigeliu netik ant keliones gryzti atgal i Klaipeda bet ir ant galimu vaistuku triju menesiu dukrytei,kuri serga baisia liga Vandenlige tai liga kai ant smegeneliu kaupiasi vanduo todel mano dukrytei penktadieni Kauno klinikose dare operacija, kuri praejo sekmingai taciau niekas nezino kaip bus toliau. Gydytojai sako kad laikas parodys, kad sunku dabar kazka konkreciai pasakyt.I Kauno klinikas mano dukryte siunte is Klaipedos vaiku ligonines Neurochirurgijos skiriaus.As neesu abejinga savo vaikui ir tik del juos prasau visuomenes zmoniu pagalbos. Veziau is paskutiniu pinigeliu pardavusi dovanuota vezimeli iskart nes zinojau kad delsti negalima nei dienos,juk kalbama apie mano vaiko gyvibe. Zmones mane skuba teisti,laiko melage taciau jie nezino visos situacijos. Kam kila abejoniu palieku nuoroda apie ta liga, ir kontaktinius duomenys VŠĮ Kauno klinikos, Eivenių g. 2 LT-50009 Kaunas, Tel.: (8 37) 32 63 75, 32 63 76, El.paštas rastine@kaunoklinikos.lt As nieko neverciu ir nereikalauju, taciau jai atsiras zmoniu suprantanciu mano skausma ir norinciu padeti ar paaukoti mano dukrytei tai galite padaryti LT637044060007690967 Monika Lukina. Mokejimo paskirtis : mergaitei ant vaistu Ne tik savo bet ir dukrytes vardu busim labai jums dekingi. Is anksto dekojame uz supratinguma. Pries skubedami teisti paskaitikyt atidziai apie ta liga https://www.google.lt/search?q=vandenlige&aq=f&oq=vandenlige&aqs=chrome.0.57.4355j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8
sia liga serga ir mano vaikas. Su sia diagnoze jums priklauso neigalumas, todel kuo greiciau eikit pas seimos gydytoja ir tvarkykites popierius, vaistus valstybe duoda nemokamai, jei kazkokiu reikia, bet jei dare operacija, tai kaip ir nebereikia vaistu gal? sekmes Jums kuo didziausios!
Laba diena. Kreipiuosi i zmones pagalbos paaukoti kas kiek galite pinigeliu netik ant keliones gryzti atgal i Klaipeda bet ir ant galimu vaistuku triju menesiu dukrytei,kuri serga baisia liga Vandenlige tai liga kai ant smegeneliu kaupiasi vanduo todel mano dukrytei penktadieni Kauno klinikose dare operacija, kuri praejo sekmingai taciau niekas nezino kaip bus toliau.
Gydytojai sako kad laikas parodys, kad sunku dabar kazka konkreciai pasakyt.I Kauno klinikas mano dukryte siunte is Klaipedos vaiku ligonines
Neurochirurgijos skiriaus.As neesu abejinga savo vaikui ir tik del juos prasau visuomenes zmoniu pagalbos.
Veziau is paskutiniu pinigeliu pardavusi dovanuota vezimeli iskart nes zinojau kad delsti negalima nei dienos,juk kalbama apie mano vaiko gyvibe. Zmones mane skuba teisti,laiko melage taciau jie nezino visos situacijos. Kam kila abejoniu palieku nuoroda apie ta liga, ir kontaktinius duomenys VŠĮ Kauno klinikos, Eivenių g. 2 LT-50009 Kaunas, Tel.: (8 37) 32 63 75, 32 63 76, El.paštas rastine@kaunoklinikos.lt As nieko neverciu ir nereikalauju, taciau jai atsiras zmoniu suprantanciu mano skausma ir norinciu padeti ar paaukoti mano dukrytei tai galite padaryti
LT637044060007690967 Monika Lukina. Mokejimo paskirtis : mergaitei ant vaistu Ne tik savo bet ir dukrytes vardu busim labai jums dekingi. Is anksto dekojame uz supratinguma.
Pries skubedami teisti paskaitikyt atidziai apie ta liga
https://www.google.lt/search?q=vandenlige&aq=f&oq=vandenlige&aqs=chrome.0.57.4355j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8