PRASAU PADEKITE MIELOSIOS MOTERYS!!!!

01. Oct, 10:54

Sveikos mielosios.Situacija tokia.Katik pakeiciau darba.Ir darbe sutikau moteri.Man net kvapa uzgniauze,tiesiogine prasme AMA praradau.Esme kad pajutau kad tai Mano zmogus.Jauciuosiu lyg ja pazistu daug metu.Man labai Gera. Silta.malonu su ja bendrauti.Toks jausmas Kai I ja ziuriu kad Ji viska supranta ka mastau.Esu normalus vaikinas,merginu demesio netruksta,Esu ne mergisius.Isvaizda 1.80 tamsiu plauku,uzsiimu fitnesu,Platus peciai,krutine,rankos ir t.t.zodziu Esu vyriskas.Su moterimis elgiuosi itin mandagiai.Zodziu pora kartu bendravome darbo temomis.Pokalbio metu Ji mane pagire del kalbos.Klause Kiek uztrunka kelione iki darbo.KUNO KALBA PASTOVIAI SYPSOSI,TAISOSI PLAUKUS,UOSTO SAVO PLAUKUS,CIUPINEJA GRANDINELE.TAISOSI MARSKINELIU RANKOVES NORS VISKAS GERAI.DEL ZVILGSNIO SLEPIA AKIS,MANAU KANKINA SAZINE VEDUSI PRIES PORA MENESIU.......ZODZIU JAUCIU KAD JAI PATINKU.BUVAU SUSIZAVEJES MERGINA BE ATSAKO ZYNAU KOKIE ZENKLAI IR ELGSENA.TAI MIELOSIOS MOTERYS KA DARYTI? AR JI TIK FLIURTUOJA AR JAI TIKRAI PATINKU?KAI ESAM VIENOJE PATALPOJE KALBAMES KUNO KALBA.AS NUO JOS AKIU NEGALIU ATITRAUKTI,JI MATO KAD STEBIU IR DARO ZENKLUS KURIUOS ISVARDINAU.JI  SU MANIMI LABAI MALONI .TIK VA YRA SUSITUOKUSI,VAIKU NETURI.

02. Oct 2013, 10:01

Sweikinu Živile,linkiu dar daug daug jum tokiu sukakciu😉🌷

02. Oct 2013, 09:53 zivile g.-b.

aisku ,gal ir pas mane viskas pasikeis ,mes dar neilgai kita men bus tik 6metai,o juk kitos poros ir po 20metu isiskiria,arba pasuka i kaire...As autoriasu vietoj neskubeciau niekur,ir po truputi domeciaus ,kaip ir kas,o ne iskart pulciau i meiles nuotykius....Nes kiek supratau is komentro ,kad jau nepirmas kartas ,kad meile be atsako...

02. Oct 2013, 09:45

kino,nusisypso...😀

02. Oct 2013, 09:44

gal ir klystu,bet apart savo vyro,kitu nematau,man jis pats -iausias....Galetu nors ir raumenu kalnai,grazuoliai,ar kito aktoriai vaikscioti,man dzin...o kai nusipyso mano zmogus,tada as esu kai ant sparnu,o jei dar akyte pamerkia,susilydau...

02. Oct 2013, 09:38 zivile g.-b.

Jei butu tvirta santuoka,tai neflirtuotu su Juo ir zenklu nesiuntinetu....😀

02. Oct 2013, 09:37

Labas....Jus gal pabandykit jos kaip nors uzklausti ,kaip Jus jai kaip vyras...Pasidomekit kaip jos santuoka ir pan...