Prancūzų buldogai ir vaikai

05. Dec, 09:57

sveikos mamytes :) iskilo man toks klausimas,kaip prancuzu buldogai sutaria su vaikais? ar nera jie arsus vaikams? :)

08. Apr 2012, 09:10

mes kita savaite jau pasiimsime berniuka, labai aciu uz patarimus Lauritia 😀

07. Apr 2012, 21:26

simulyte, kas taip sake galiu pasakyti kad klydo nes itie sunys patys mieliausi (bent man), gal sutapimas ar ne bet ji labai buvo miela ir prie musu durytes ji buvo ypatingai prisirisusi ir viena kita labai mylejo😀 mano atsiliepimai apie sios veisles sunis yra tik patys geriausi😀)))))))))))) ar berniukas ar mergaite svarbu neleist jiem but seimininkais😀 sekmes

15. Mar 2012, 10:18

zinau,bet mano uosviene prades bludesi kelti,jei mergaite nusipirksim,mat kaimo sunys eis. jau turejom prancuzu misrune mergaite,kuri kazkaip neitiketinai dingo kai su draugu buvome i darbus isvyke...todel geriau berniuka pirksim,stengsimes isaukleti,kad nebutu arsus ir piktas

15. Mar 2012, 10:12

geriau mergaite,jos mielesnes tikrai

15. Mar 2012, 10:01

labas,o va as girdejau kad sie sunys labai pavydus ir nemyli vaiku,nes jie atima seimininku demesi...bet prancuziuko vistiek noriu,jau uzsisakem berniuka 😀

06. Feb 2012, 11:50

labas, mes laikem prancuzu buldogo kalyte, labai mieli sunys, geriausi sunys pasaulyje, jei man reiktu pasirinkt koki suni laikyti namie salia vaiku tai tik prancuziuka. musu maziuke ir prancuzu buldoge buvo geriausios drauges. deje musu kalyte nugaiso. noretume antros tokios taciau nerandame arti kur nusipirkt

05. Dec 2011, 09:57

sveikos mamytes 😀 iskilo man toks klausimas,kaip prancuzu buldogai sutaria su vaikais? ar nera jie arsus vaikams? 😀