Mamytes,pasidalinkit savo patirtimi,kaip kovojate su gausiu prakaitavu,ypac po gimdymo.As pries gimdyma prakaitavau,o po gimdymo ypac pagausejo.Kokiomis priemonemis tai pristabdote,ar naturaliu budu?Laukiu pasisakymu:)
Mamytes,pasidalinkit savo patirtimi,kaip kovojate su gausiu prakaitavu,ypac po gimdymo.As pries gimdyma prakaitavau,o po gimdymo ypac pagausejo.Kokiomis priemonemis tai pristabdote,ar naturaliu budu?Laukiu pasisakymu:)
Jei labai prakaituojate vertėtų [url=http://www.neprakaituok.lt/botulino-toksino-injekcijos-pazangus-patologinio-prakaitavimo-gydymo-budas-2/] pasiskaitineti cia[/url]
☹
man jau metai po gimdymo,seniai nemaitinu o prakaituoju nezmoniskai...ypac db,tai per diena kad nori 5 kartus maudykis nes net limpu visa nuo prakaito...
veiducka ar tebe parduodat "Driclor"?
CHILLOW® - GAIVINANTI VĖSA! NAUJIENA LIETUVOJE!
Chillow® - tai unikalus vėsinantis individualaus vartojimo
kilimėlis-pagalvė, tik dviejų centimetrų storio. Jis nenaudoja
energijos ir nėra alergiškas. Chillow® aktyvinamas, paprasčiausiai
užpildant krano vandeniu. Vanduo visiškai absorbuojasi į patentuotą
putų užpildą, kuris pavirsta į putas panašia, patogia medžiaga,
pasižyminčia atminties efektu, VĖSINANČIA IR GAIVINANČIA.
Mėgaukitės MALONIU ATSIPALAIDAVIMU, padedančiu užmigti, malšinančiu
galvos skausmus ir VĖSINANČIU KARŠČIO BANGAS. Kartą aktyvavus,
gaminys gaivins be papildomo aktyvinimo, todėl visada, kai tik jums to
reikia, yra paruoštas naudoti.
Siūloma Original Chillow®, Chillow Plus® ir New Mini Chillow®
variantai.
Chillow® serija pritaikyta bet kurio amžiaus žmonėms. Gaminys
paprasčiausiai padedamas tarp jūsų galvos ir pagalvės. Chillow®
greitai ir natūraliai atpalaiduos jūsų kūną, sumažins įtampą po
sunkios darbo dienos. Chillow® naudoja žmonės, turintys tokių
problemų:
nemiga – prakaitavimas naktimis ir karščio bangos,
migrena ir galvos skausmai,
nugaros skausmai,
nudegimai nuo saulės, egzema ir kitos odas problemos, tame tarpe -
spuogai,
raumenų skausmai,
kojų nuovargis, venų varikozė,
esant insultui – mažinti pabrinkimą po operacijos,
slenkant plaukams po chemijos terapijos,
esant aukštai temperatūrai ir kitoms indikacijoms.
Chillow® rekomenduoja:
JAV ir Didžiojoje Britanijoje Chillow® rekomenduoja poliklinikų ir
šeimos gydytojai bei tokios organizacijos: Migraine Asction Association,
Oncology Resource Centre, Acne Association, DebRa, MacMillan Oncology
Units, Menopause Matters. Latvijoje rekomenduoja šeimos gydytojai,
neurologai, ginekologai, sporto gydytojai, vaistinės ir reabilitacijos
centrai.
Skambinkite 865558702
As taip pat kai sustresuoju,pradeda plakt sirdis greiciau ir iskart pradedu prakaituoti,tuo paciu kai ir susijaudinu,pvz kai reikedavo prie nepazistamu zmoniu ka nors pasakyti,arba pries klase atsakineti,kartais tkrai pradedavau prakaituoti.As sia problemele jau seniai turiu,ir manau kad nestumas nieko detas,tik dar labiau suaktyveja☹
Prakaitavimas susijes netik su gimdymu. si problema mane kamuoja jau seniai. Po gimdymo niekas nepasikeite. Visada galvojau, kad tai susije su skydliauke, bet hormonu tyrimas geras, tai gydytojas patikino, kad prakaituoju tikrai ne del skydliaukes.
As labai stipriai reaguoju i stresa - pradeda drebeti rankos, apima silpnumas ir zinoma - prakaitas. Jei reikia vairuoti ar eiti i koki vakareli, ar siaip kontaktuoti su zmonemis tuoj pat pradedu prakaituoti. Tai sukelia daugybe nepatogumu, bet po kol kas jokiu vaistu nuo to neradau. Bet esu giliai isitikinusi, kad vaistai cia nepades, reikia pirmiausiai susitvarkyti su savimi...
Mamytes, reikia truputi kantrybes praeis man ir taip buvo juk valosi vanduo susikaupes per nestuma is organizmo
Prakaitavimas tai vienas iš organizmo būdų po gimdymo atsikratyti nėštumo metu susikaupusių skysčių. Pasitaiko, kad prakaitavimas trunka iki kelių savaičių. Kitoms ir ilgiau. Priklauso nuo organizmo. Rūpintis dėl to nereikėtų, tik svarbu papildyti organizmo skysčių atsargas. Reikia daug gerti, ypač jei mama kūdikį maitina krūtimi.
Dėl hormoninių priežasčių nėštumo metu moters plaukai beveik neslenka. Tačiau tai laikina. Po gimdymo, o kai kurioms moterims tik baigus maitinti krūtimi, iškrenta kur kas daugiau plaukų nei įprastai. Plaukų kritimo pikas dažniausiai pasiekiamas antrąjį - ketvirtąjį mėnesį po gimdymo. Kad likusieji plaukai būtų sveiki, būtina pilnavertiškai maitintis ir plaukų nealinti, juos gerai prižiūrėti. Paprastai plaukai liaujasi kritę praėjus maždaug devyniems mėnesiams po gimdymo. Kaip ir prakaitavimas. Tad prauskimes dazniau, ir nevarginkime saves.
Parduodu "Driclor" nuo prakaitavimo 60ml.
Siaip tai bandyk uzguglinti kas platina ji, nes siaip ji jau labai daug kas platina.O is kur tu esi viltekamile? Nes as pati zinau viena pana kuri tuo uzsiima, tik nezinau ar dabar turi.
mamytes o kur jo yra prikti, pas mane tokios pat bedos su pazastim, visi rubai tamsus, arba balti ant kuriu nesimato slapiu pazastu
Juk dabar kaip visi sako daug kas netinka, bet as Driclora is pradziu panaudojau i savaite koki 1-2 kartus, o dabar tai jau gal i pora savaiciu 1 karta, o gal net ir reciau, ir tikrai nemanau kad labai jau kenkia, aisku netepu tokiu sluoksniu kad griauztu pazastis ir begtu nuo ju viskas. Kai turi tokia beda tai jau grebiesi siaudo, kad tiktai padetu, ir as labai dziaugiuosi kad ji atradau...
Nu gal ir nesveika ji naudoti,bet as jau kazkaip neisivaizduoju ka be jo daryciau,kai prisimenu kaip as nepatogiai jausdavausi,kai negalejau uzsideti bet kokios bliuzeles o dar ir mano prakaito kvapas labai astrus tikrai jauciausi ziauriai negerai.
Dar katik perskaiciau Driclor salutini poveiki, kad gali gadinti juvelyrinius papuošalus ar metalinius dirbinius. Tai ka kalbeti apie pazastu oda...
As ir girdejau apie Driclor,manau,kad as ji parsisiusiu,bet kaip sakot,laukiu to laiko,kol susitvarkys si beda.Trys menesiai praeje po gimdymo,maitinu.Bet man si problema ir pries gimdyma,ir pries nestuma😀Gal zinot naturaliu budu?😀
Driclor sudetyje yra aluminium chloride, kuris gali buti pavojingas sveikatai. Nors sio cheminio elemento yra daugumoje antiprespirantu.
Tymba kodel sakai kad Driclor yra nesveika, nesu nieko blogo girdejusi,buk gera parasyk jei kodel negerai ji naudoti
As ir naudoju Driclor esu labai petenkinta siuo produktu tikrai labai padejo...
Dar keli menesiai po gimdymo turi praeiti, kad viskas susitvarkytu
Kai laukiesi daug kas buna ne taip, o kai pasigimdai viskas atsistoja i savo vezias 😀
as ir jau norejau injekcija darytis,bet gyd sako kai baigsi maittint tada,bet susitvarke
man ir taip buvo,ypac kai maitinau ,tai siaubas..baigiau maitint ir susitvarke vel...reikia laiko,o del kvapikliu purskikliu nepatarciau susimaises kvapas dar blogiau,geriau dazniau apsipraust
As ir tokia problemele turejau, ir ko tik nebandziau, jau net buvo tokia mintis kilusi darytis botulino injekcija, bet kainuoja nemazai ir neuztenka vieno karto, tai dabar naudojau toki Driclor pazastims, aisku visi saukia kad tai nesveika, bet naudoju laaaabai retai, ir jis man puikiai padejo, galiu nubegti belekiek km o pazastys sausut sausuteles 😀 Is po tokiu kanciu, tai man jis lyg stebuklas😀 Pas mane ir iki tol buvo tik tamsus rubai, kad tik nesimatytu prakaitavimo ☹
Pas mane irgi si problema ☹ jau daug ka isbandziau bet nieko gero..
sveikutes noreciau pasiulyti labai gera dalyko tai generos firmos pazastinukas zinokit tikrai labai geras jokio kvapo nera ir dar be alkoholio jis yra,as bent labai patenkinta esu
as po gimdymo irgi labai stipriai prakaitavau, ypac naktimis, atsikeldavau visa slapia. Bet dabar jau praejo 3 menesiai ir ta sprakaitavimas nebe toks gausus, tikiuosi, kad susitvarkys po kiek laiko.
Mamytes,as isbandziau si akmenuka,nes apie ji radau daug teigiamu atsiliepimu.Tad nutariau isbandyti,bet jokio poveikio...☹As turiu skydliauke,bet netokia didele kaip anksciau,bet kartu dasidejo ir gimdymas,todel ir klausiu mamytes,kaip kovojate,nes lieka vienintelis budas-botulino injekcijos.Ka naudojate ir ar padeda?Antiperspirantai nepadeda.Pas mane spintoj tik juodi ir balti rubai😀
As su tuo akmenuku tepu pazastis, tai nepasakyciau, kad efektyvus
neturiu tokiu problemu, net pazastu su antipersperantas netepu, tik su kwapiu kuno kremuku patepu, kad kwepetu.
o siaip yra waistinej ir kosmetikos parduotuwese toks akmuo pazastims, taip ir wadiasi, sako jis padeda...
As po gimdymo taip pat gausiai apie pora menesiu prakaitavau, ypac naktimis. Jau zadejau klausti gydytojos ka daryti. Bet paskui viskas susinormalizavo. Tikriausiai per mestuma, gimdyma sutrinka hormonu pusiausvyra ir pradedama gausiai prakaituoti. Jokiu ypatingu priemoniu nenaudojau, tiesiog laikiausi elementarios higienos ir pazastis parduotuviniu dezodorantu tepdavau.