sweikutes gal kam teko susidurti su tokiu dalyku kaipreik grysti i darba o jusu vieta uzimta ir jis nenori jusu priimti ka darete kaip susitaret?
sweikutes gal kam teko susidurti su tokiu dalyku kaipreik grysti i darba o jusu vieta uzimta ir jis nenori jusu priimti ka darete kaip susitaret?
spem-o.tai.dabar.ne.1m.reik.isdirbt.kad.gautum.pasalpa.is.sodros.motinistes,😀beje.sweikinu.tawe,besilaukiant.leliuko😀
siprak saunuole mane tai atleido su kompensacija dabar dirbu kitam darbeli ir laukiuosi antro leliuko nezinau kaip bus kai reiks pranesti kad laukiuosi nes dirbu nepilnai 2men 😀
taiva.merginos.prieme.ir.mane.i.darba😀kaip.viska.paskiau.o.kaip.sakau.jaj.norit.atleiskit.su.kompensacija.tai.nesutiko.😀
Labas, pagal darbo kodeksa tave privalo privalo priimti atgal arba atleist pagal istatyma ir ismoketi kompensacija. Kaip Svistulka rase 😉 Nes tu buvai tik isejusi atostogu, o ne is darbo. Visada geriausia graziuoju susitart, bet jeigu nuolaidziausi, tik pati nukentesi, kazkam atiduosi savo darbo vieta, o aciu uz tai tikrai niekas nepasakys.
sweika,man taip buvo,sake rasyk prasyma savo noru iseiti,bet pasikonsultavau su pusesere,kuri dirba su darbo kodeksu ir pasake kad turi priimti,o jei ne tegu atleidzia etatu mazinimu ir ismoka 3men kompensacija,zinok sukaupiau visas jegas ir nemirktelejusi ispyskinau,tai prieme mane bet buvau ignoruojama,tipo mano darbas blogas,viena buvo ant manes uzsisedusi,bet nesigailiu nes irodziau savo tiesa,o dabar pagalvojus o jei i teisma buciau padavus,juk ir LAIMEJUS buciau 😃