Sveikos mamytes! Mano leliukui jau 2 savaites. as esu susirupinusi jo plauku spalva. Ji vis panaseja i ryza. Labai pergyvenu,kad vaikui veliau bus labai sunku. Nors mano pacios plaukai yra pelenu spalvos,o tecio juodi. Ir neikaip nesuprantu is kur pas vaikeli tokie plaukuciai.Ar gali vaiko plauku spalva dar pasikeisti? Nei pas mane ,nei pas vyra gimineje ryzu nera.
mano dukryte gime labai tamsi beveik juoda o dabar jau nusvieseje plaukuciai rudai pilki
😃 reik man daznai nemaudyt kad juoda liktu ;D
taip bagociuti, manau, kad plaukuciu spalva keisis. manoji irgi gime juodais ilgais plaukais, dalis plauku nuslinko. vienu momentu buvo sviesiaplauke, dabar jau tamseja. todel kartais pajuokauju, jog per daznai maudziau, plauku dazai dukrytei nusiplove 😃
sveikutes. 😀 mano mergyte tai gime juodais ir ilgais gan plaukais, sukavomes jau pora kartu su sepetuku vaikisku, o mazajai dar tik savaitele sendien tesuejo.😀 ar kis plauku spalva gal zinot ?
Nemanau kadtai labai didele problema. mano pussesere gime rusvais plaukuciais, o dabar panele virs 20 ir yra blondine, nors nei mama nei tetis ne blondinai. Bet sviesi plauku spalva ypac linkusi keistis.
Mano plaukai ryži liaudiskai tarent😀 mokykloi wisko budavo,bet kuo toliau tuo labiau ja dziaugiaus😀 atejo laikas nudaziau,o dabar bandau atsiaugint. Mano sunelio irgi tokia pat spalva,man begalo grazu😀 ir visi aplinkiniai grožisi 😀
Plaukiukai dar keisis.Nu nepulkit mamytes!Jeigu susirupinusi mamyte savo vaikelio ateitimi, juk yra durnu zmoniu kurie tyciojasi.Patycios mokykloj dabar itin opi tema.Gi pacios zinot kokie vaikai mokyklose zveriukai☹Bet patarciau mamytei nesinervuoti, manau kad plauku spalvyte dar keisis.O jei ir nesikeis, ir jei kas dris tyciotis, savo maziukui paaiskinsi kad juokiasi is kito tik silpni...
P.S.Laaaabai grazus mazylis😘
Juokinga ir nesamoninga tema... Net nemaniau, kad yra tokiu kvanktelejusiu mamu, kurios ne tai kad dziaugtusi, kad vaikiukas sveikas, pergyvena jog jam bus sunku del plauku spalvos ... Gali but sunku nebent tokia kvanktelejusia mama turint, kuri pati vaikui kompleksa gali ivaryt 😃 visa laika mama kale i galva jog esu graziausia ir, kad mano plauku visiem tik pavydet, galbut todel niekada ir nekompleksavau, o vaiksciojau galva iskelus!!! Mamytes reikia ne sikaliot del nesamoniu, o mylet ir dziaugtis savo stebukliukais !!! 😀
mes visi trys tamsiaplaukiai😀
Mes abu tamsiaplaukiai,o mergina kolkas blondinukė😉 bet keičias aišku tie plaukučiai,kaip ir akytės..
gali buti tikrai kad lelius isaugs. mano vyro mama pasakojo kad manasis gime raudonais plaukiukais bet isaugo. ir dabar normalus vyras kaip vyras. plaukai lietuviskos pelenu spalvos. 😀 taip kad nepergyvenk anksciau laiko 😉
mano mazyle gime su juodais plaukuciais o dabar jie rudi
dėl plaukų spalvos,tikrai nevertėtų panikuot,maniškė gimė juodais plaukučiais,o dabar šviesi.
Gal dnr testa padaryt reiktu 😀
juokinga problema.Manau is neturejimo ka veikt prisigalvoji bedu😀
O as is savo mazes patirties galiu pasakyti, kad plaukuciu spalva laikui begant keiciasi. Mano taip pat pelenu spalvos plaukai, o vyro rudi. Mazyle gime su tamsiais plaukuciais, paskui jie pradejo svieseti. O dabar sunku ir pasakyti kokios spalvos, nes prie skirtingo apsvietimo, skirtinga ir plaukuciu spalva. Tai pilki, tai geltoni, tai ryzi 😀
ne nemaitinu pati.o pergyvenu tikrai labai.nes noriu savo vaikui kuo geriausio
o labai pergyveni ir ar pati maitini?
jei ir sulauks kokiu pasaipu tai rimtai tik is kvailiu, as pvz - naturali sviesiaplauke, o budavo idiotu kurie mane ryzike vadindavo 😃
aisku as dziaugiuosi,kad mano sunelis sveikas ir jam viskas gerai. as ir pati nieko pries pries ta spalva,bet pergyvenu,kad vaikeliui bus veliau sunku.
man juokingos mamos tokios kalbos 😃 dziaukis grazi spalva... as turiu ir labai dziaugiuosi, o jei nepatiks nudazyk 😃
todel,kad tokie vaikuciai sulaukia pasaipu. mano manymu jiems labai sunku mokyklose ar daugu buriuose.
Sveikos mamytes! Mano leliukui jau 2 savaites. as esu susirupinusi jo plauku spalva. Ji vis panaseja i ryza. Labai pergyvenu,kad vaikui veliau bus labai sunku. Nors mano pacios plaukai yra pelenu spalvos,o tecio juodi. Ir neikaip nesuprantu is kur pas vaikeli tokie plaukuciai.Ar gali vaiko plauku spalva dar pasikeisti? Nei pas mane ,nei pas vyra gimineje ryzu nera.