Mamytės pasidalinkime patirtimi, kokie šampūnai geriausi, kokie tiko jūsų plaukučiams? Mano plaukai yra garbanoti. Išbandžiau nemažai šampūnų, bet man labiausiai tiko is Avent firmos. O jums? Ar yra mamyciu klube garbaniu:)?
Mamytės pasidalinkime patirtimi, kokie šampūnai geriausi, kokie tiko jūsų plaukučiams? Mano plaukai yra garbanoti. Išbandžiau nemažai šampūnų, bet man labiausiai tiko is Avent firmos. O jums? Ar yra mamyciu klube garbaniu:)?
va šitas geras garbanotiems plaukams, žiauriai geras http://www.topbeauty.lt/product_info.php/wella-lifetex-curl-sampunas-p-34 😉
gintariukaa,oi nezinau kur lietuvoje jo galima rast... man ia airijos sesuo parveze,nes pastoviai jo uzsiprasau... man jis nerealiai tinka 👍 paieskok kur parduotuvese,bet as jo niekur nepastebejau lyg
BET CIA TAJP JAU YRA kas turi garbanotus plaukus nori tiesiu ,o kas tiesius garbanotu😀 bet garbanoti geriau nes graziau atrodo ir nestovi prilipe ir sugule visi, o buna tokie graziai pasipute ir plauku daugiau tada atrodo😃
oij indrex su didziausiu noru apsikeisti galiu su tavim 😃
nu kaip pavydziu garbanems jau kaip noriu garbanotu plauku taj sakes😃 as taj naudoju shauma sampunus man jie visaj patinka:")
o kur ta AUSSIEN sampuna rasti?
nu reikes jau tikrai kai nueisiu kirptis klausti kirpejos
man tai labai grazu garbanoti plaukai 👍 o agonija kirpyklose pabandyk pasikonsultuoti gal ten ka patartu 😉
na musu ne garbanoti bet mes naudojame avent arba tindi rindi😀
va as taip pat turiu per daug garbanotus plaukus ir per visa savo gyvenima dar neradau sampuno, kuris juos pazabotu ☹
Goldwell taipat turi ir garbanotiems plaukams,as turejau pazeistiems plaukam sampuna,kondicionieriu bei kauke tai man labai patiko.😀 ;P
na mano ne garbanoti, bet wistiek pasidalinisu patirtim kokiius naudoju 😉 perku is kirpejos pazeistiems plaukams Keunes sampuna ir Keunes kauke 👍 ir dar dabar turiu nusipirkus sampuna nuo pleiskanu GOLDWELL firmos ir tos pacios firmos losjona galwos odai 👍 taippat nuo pleiskanu, nu liux man sie produktai 😉
oi mano plaukai dar ir kaip garbanoti 😃 as naudoju sampuna AUSSIEN lyg toki labai geras,kvapas malonu ir labai tinka 😀
Mamytės pasidalinkime patirtimi, kokie šampūnai geriausi, kokie tiko jūsų plaukučiams? Mano plaukai yra garbanoti. Išbandžiau nemažai šampūnų, bet man labiausiai tiko is Avent firmos. O jums? Ar yra mamyciu klube garbaniu😀?