Plaukų, nagų ir odos pokyčiai nėštumo metu:)

07. Oct, 09:18

Sveikos esamos ir būsimos mamytės:) Faktas, kad neštumo metu ar po jo pasikeičia mamyčių nagų, plaukų struktūra, atsiranda ar atvirkščiai dingsta odos problemos. Aš asmeniškai negaliu atsidžiaugti greit augančiais ir nelūžinėjančiais nagais, o prieš nėštumą buvo toliiii gražu-lūžinėjo, sluoksniavosi...:(Ir plaukai mažiau slenka ir greičiau auga:) Odos problemu (bėrimukų, šerpetojimų) irgi sumažėjo:) Teko girdėti, kad po gimdymo situacija pasikeičia, t.y. labiau slenka plaukai ir t.t. Kaip kitoms mamytėms, kjokių pokyčių patyrėte?:)

27. Nov 2014, 17:57

Sveiki turiu gera naujiena pasidalinti su jumis.
Aš gavau mano paskolą su ponia Sault yra labai rimta panele bijojau į
skiriamas laikas, bet šiandien manau, nes tai panele suteikė man ir davė man paskolą
Pelės man ir mano šeimai, suteikiant man 26.000 € paskolą finansuoti vienas iš mano
  projektai toli ir taip pat padėti daugelis mano giminaičių. Yra fake skolintojai, todėl būkite atsargūs.
Taigi jūs ieškote finansuoti savo veiklą arba paleisti arba už projekto ar
perkate butą, bet, deja, bankas prašo jūsų risčia sąlygos
Jūs negalite užpildyti daugiau nei jaudintis dėl nieko,
Miss Sault galite suteikti paskolą sudarys 3000 eurų, 25.000 € 000 su labai interesų
naudingiau 2% .Adresse jei reikia ...... saultingrid@gmail.com

19. Nov 2014, 12:16

Man tai kas baisiausia nestumo metu buvo tai dantenu patinimas... Jos buvo taip istinusios, ir tokios raudonos, kad negalejau nieko padoriai sukramtyti... [url=http://www.pilene.lt/lt/musu-klinika]stomatologijos klinika[/url] kurioje lankiausi man suleisinejo kas savaite specialiu vaistu, nes prisiekiu, dar tokio skausmo niekada nejauciau. Aciu Dievui pagimdzius viskas praejo

30. Jan 2012, 17:38

sveikutes-nagai auga ,kaip ant mieliu :-) plaukai gal truputy slinkti pradejo bet pradejau milk shake sampunus naudot su arganiu ir susitvarke viskas puikiai .Oda ..o oda ,kaip oda kaip buvo sausa tokia ir liko 😀

12. Aug 2010, 19:08

sveikutes,iki nestumo turejau siaubingus nagus, o nestumo metu ir po jo,galiu jais tik girtis kokius grazius turiu ir greitai auga 😀 , plaukai sustiprejo jau 😀 bet nestumo metu baisiai slino ir labai greitai augo 😀 , oda iki nestumo siaubingai sausejo net maudytis bijodavau,nes poto netverdavaus skausmu ir nestumo metu lygiai taspats, bet dabar pasaka kokia svelni oda pasidare po nestumo 😀

12. Aug 2010, 13:46

tik tau taip atrodo 😀 nestumas tinka visoms moterims ir visos isgrazeja nestukes 😉

12. Aug 2010, 13:39

Kai nesilaukiau vaiksciojau su gan ryskiu makiazu, nagai priauginti, pudryte plaukai nei biski negledavo buti atauge,ir visada palaidi, o dabar negaliu plauku dazyti,na bet cia nieko dar,nebenaudoju jokios kosmetikos(nors net i kamara negaledavau bulviu nueit pasimt nepasidazius anksciau) nes tingiu dazytis, nebeprisiaugineju nagu..ir pazystami kurie niekada nebuvo sake kad graziai atrodau, dabar laukiantis vaikucio pirma karta pasake kad as labai isgrazejusi 😃 mane juokas paeme,nes bemakiazzo atrodau kaip pridauzta,uzztinusi

05. Aug 2010, 08:22

mums sake, kad bus mergyte, bet veido oda tai normali. buna kartais pasispuoguoja, bet tikrai ne smarkiai ir daznai

04. Aug 2010, 22:59

o gal zinai ko laukiesi? sako, kad su mergaitem spuogu padaugeja, bet cia kogero tik mitas... 😀

04. Aug 2010, 18:07

labuka,mano plaukai tai zymiai pagerejo,daug paaugo,o del nagu tai nezinau nes su priaugintais vaikstau =) vat oda tai nekokia,buna dienu kai spuogai issoka tai net nebezinau kur detis,iki nestumo ju nebudavo =(

04. Aug 2010, 18:02

kai pagalvoju, visai gerai buti nescia, isvaizda pagrazeja 😃😃😃

04. Aug 2010, 11:48

sveikos, mums 26 savaites, plaukuciai ir taip pas mane iki nestumo gei buvo super, bet dabar dar pagrazejo, o naguciai tai jau labai zymiai sustiprejo 😀 jokiu priauginimo nebereikia

31. Jul 2010, 12:12

Sveikutes! 😉 mum 18 savaiteliu, tai plaukai laaaabai pagerejo 😀 oda taip pat nebe tokia problematiska, nors buna jog vienas kitas spuogelis iskyla 😀 o nagai uztat ne kokie, nors neseniai nusiemiau priaugintus, todel laukiu kol nuaugs pazeistas sluoksnis, o po to kogero vel bus gerai 😉

21. Jul 2010, 19:10

Sveikos nestukes ir jau esamos mamytes 😉 mum dabar 21 savaitele, visus pokycius pastebejau nuo pat pirmuju savaiciu 😀 iki dabar slenka plaukai, bet nesiskundziu nes ir taip labai daug ju turiu 😃 anksciau mano nagai sluoksniuodavosi, luzinedavo, o dabar uzaugo tokie, kokiu dar gyvenime neturejau net prisiauginus 😃 spuogiuku atsiranda kartais vienas kitas, bet taip budavo ir anksciau 😀

20. Jul 2010, 20:45

oda svari, kokia niekada nebuvo😀nagai irgi labai greit auga.Tik va plaukai buvo eme slinkti po gimdymo, bet db viskas tvarkoje.Kad ir maitinu ji nesiurbia geruju medziagu is manes😀

20. Jul 2010, 20:43

netiesa 😀 laukiuosi berniuko,o mano veidas dar gyvenime tiek spuogu nemates 😉

20. Jul 2010, 20:19

va, pas mane irgi atsirado be galo daug spuogu 😀 niekada neturejusi problemos su jais, dabar vargstu, vyras juokauja, sako tik dabar bresti pradejau 😃
plaukai taipogi eme be galo slinkti, bet nebaisu, pas mane ju daug yra,tai,kad suplones manau man tik i nauda 😃

11. Nov 2009, 13:33

vat tikrai pastebejau kad keiciasi man daug kas,pradejo plaukai slinkti,bijau kad dar labiau nenuslinktu,nes vienai draugei labai slinko plaukai per nestumam,o jos buvo stori tikrai plaukai,o nieko nebe liko ☹ atsirado spuogiuku man ant krutines ir nugaros,o ankciautik wienas kitas atsirasdavo ir viskas,aisku ir ant veido gaug spuogu yra,na cia mano problema jau is anksciau yra,bet drauges guodzia kad po gimdymo turetu isnykti,tai labai laukiu gal kas pasikeis 😀

08. Nov 2009, 09:28

sveiukos nestukes, ir mamytes 😀 man tai labai sustiprejo nagai, stai ant veseles savo jau turesiu ilgus naturalius nagus, plaukai pradejo greiciau augti, tik deje labai slinkti pradejo, oda pradejo labai serpeti ir issauseti, net su didziausiais dirginimais,visas kunas isbertas spogais, ko seniau neturejau 😀 na bet nieko tokio juk del savo maziuko tiek pakenteti tikrai galima, o kai gims mazylis, viskas turetu apsiversti aukstyn kojom 😀

02. Nov 2009, 14:25

o man nestumas i nauda 😃 plaukai auga tiesiog dienomkis ir tokie sveiki blizgantys,oda kaip niekad svari nei vieno spuogelio, nagai auga lb greitai ir stiprus, matyt teisybe sako kad pagrazeji berniuka nesiodama, man pasitvirtino 😃

18. Oct 2009, 10:23

oda buvo lygi ir svelni,o nagu ir plauku nespedavau kirpti,kuo db pasigirti nebedaliu,oda issausejusi plaukuciai ploni,o nagai jei tik truputi paauga tai tuoj kampuciai sutrukineja

08. Oct 2009, 09:13

as kol kas nagu, odos ar plauku pokyciu nepastebejau, bet gal dar pasikeis viskas 😀 geriu vitaminus nestukem, pieno produktus nelabai megstu tai laaabai retai juos valgau...

07. Oct 2009, 13:23

Ir man 23 savaitėlė prasidejo, laukiu vieno leliuko, mėn pabaigoj eisiu pas gine, labai noriu lytį sužinot...😀

07. Oct 2009, 10:27

o as negaliu pakesti pieno produktu.... kartais isgeriu kokio kefyro stikline ir viskas.... todel vartoju vitaminus skirtus nescioms 😀

07. Oct 2009, 10:25

labukas, visa nestuno laika valgiau daug pieno produktu, tai nuo ju mano nagai augo stipresni, ir manau tai padeda, nes vitaminu mano gydytoja nelabai ir kiso. sake geriau jau viska gauti per maista. 😀 zinoma po gimdymo dalis senu plauku pasisalins, nes dabar tik auga nauji ir senieji nekrenta

07. Oct 2009, 10:00

man dabar 23 savaites 😀 laukiuosi dvynuku 😀 o tau? 😀

07. Oct 2009, 09:47

Vat ir aš galvoju, kad vitaminai padeda, o dar varškytės ir kt pieno produktų ir šiaip sveikesnių produktukų daugiau pavartoju nei prieš nėštuma, matyt dėl to ir pokyčiai į gera😀 Kiek savaitėlių laukiesi, kristinute5?😀

07. Oct 2009, 09:35

Labas irutuk 😀 man dabar (nestumo metu) irgi labai gerai auga nagai, plaukai, oda grazesne 😀 kas bus po gimdymo, is dalies priklauso nuo musu, reikia nenustot gerti vitaminus, sveikai maitintis 😀 nors pagimdziusios moterys turetu geriau zinoti ka daryt reikia 😀

07. Oct 2009, 09:18

Sveikos esamos ir būsimos mamytės😀 Faktas, kad neštumo metu ar po jo pasikeičia mamyčių nagų, plaukų struktūra, atsiranda ar atvirkščiai dingsta odos problemos. Aš asmeniškai negaliu atsidžiaugti greit augančiais ir nelūžinėjančiais nagais, o prieš nėštumą buvo toliiii gražu-lūžinėjo, sluoksniavosi...☹Ir plaukai mažiau slenka ir greičiau auga😀 Odos problemu (bėrimukų, šerpetojimų) irgi sumažėjo😀 Teko girdėti, kad po gimdymo situacija pasikeičia, t.y. labiau slenka plaukai ir t.t. Kaip kitoms mamytėms, kjokių pokyčių patyrėte?😀