Sveikos, būtų įdomu sužinoti - kaip manot, mamytės, koks amžiaus skirtumas tarp vaikučių yra optimaliausias?koks amžiaus skirtumas tarp jūsų vaikučių, arba kaip manote, kada jau norėsite susilaukti kito vaikelio? :)
Sveikos, būtų įdomu sužinoti - kaip manot, mamytės, koks amžiaus skirtumas tarp vaikučių yra optimaliausias?koks amžiaus skirtumas tarp jūsų vaikučių, arba kaip manote, kada jau norėsite susilaukti kito vaikelio? :)
5 metai 3menesiai skirtumas
sveikos,na mes taipat jau galvojame apie antra atzalele,nors mazajam tik 1met.4men😀)
labuka, na o mes turim 3 metu berniuka ,noretumem ir antro as vis dazniau apie tai pagalvoju, taciau dabar bandom statytis nameliuka i kuri gal tik kita met isikelsim .tad dar metelius teks pakenteti 😀 zinoma antros jau noretusi mergaites ,porele kad butu,taciau as labai to nesureiskminu.
na tarp mano vaikiukų 10metų skirtumas ir liuks dičkei jau priežiūros didelės nereikia pati susitvarko,o su mažium kaip su mažium😃
Nors kai gimė sūnus vyras klausė kada antras bus, sakiau po 5m, tai faktiškai liko 3metai, ir jis man vis tai primena 😃
O šiaip manau nuo, 3 ar 4 metų skirtumas puikus.
Oi kaip mielai sutikčiau būti planuojančia ir laukti antros būtybės, išsvajotos mergytės, bet deja . . . antras mažylis jei būtų nebegalėčiau visa suderinti, nukentėtų išsilavinimo planai visiškai. Db suspėju ir nenoriu prarast galimybės, kokias turiu, tokias išnaudoju 😀 O šiaip su mūsų paskaičiavimais, geriausia būtų maždaug po 5, 6 metų, na iki 30 tikrai antro norėčiau susilaukti, o iki 30 dar 10 m 😃
Aiskiukas 😀
nereikia
jokiu skiepu skrendant reikia,ten viska nuejus pas gyd .susitvarysit...
Aciu RAimonda. O gal kuri daugiau info zinote? Pvz kaip ten su skiepais? Dukrytei 2,5men, sekantis skiepas rugseji, po jo ir planuoju varyti i UK su mazute.. Turiu vienisos mamos statusa
nuo 0 men
Aga, supratau... 😀 Aciu bent uz tiek..
Mano kaimyne su 3 savaiciu uzvakar i Londona isvare pas vyra
Sveikos mamytes. Skubus klausimas ne i tema, su keliu men kudykeliu leidziama, arba galima vykti i uzsieni?
na mes kol kas neplanuojam antro,musu dukrytei db 1.9m ir kol nesueis 5m net planuoti nemeginsim.bet ka gali zinoti,kaip ten skrajojanciam angeliukui susisvies.
gerai cia pasakyta - du uz vieno kaina 😃 na, as mastau apie kokiu bent 4 metuku skirtuma 😀 nebijau ir didelio skirtumo, nes tarp musu su sese yra 10 metu skirtumas ir nerealiai sutariam, taciau speju ,kad pati tokio didelio skirtumo tikrai neislauksiu😀
Kadangi mano du uz vieno kaina tai as dukros dar noriu 😀
as jau nebenoriu 3 uzteks,fabrikas uzdarytas 😃
manau 3 metukai idelau,bet ne visad gaunasi kaip norisi,mano pametiniai metai ir 3 men skirtumas o maziui nuo dickes ,na 3 pipirui 😀 4 metai skirtumas
bet ir 10 m skirtumas ok ir daugiau..tik,kad pametinius sunkiau augint
as ketvirto noresiu kai mazas eis i pirma klase tai mazdaug po 6 metu 😀
Sveikos, būtų įdomu sužinoti - kaip manot, mamytės, koks amžiaus skirtumas tarp vaikučių yra optimaliausias?koks amžiaus skirtumas tarp jūsų vaikučių, arba kaip manote, kada jau norėsite susilaukti kito vaikelio? 😀