Placenta žemai

23. Sep, 12:37

sveikos, vakar buvau ligonineje dare ultragarsa labai dziaugiausi pries ieinant i kabineta galvojau pamatysiu leliuka savo duos nuotraukyte ir panasiai... bet nusivyliau:( vos ivejau i kabineta ant manes daktare pradejo rekti kad 5 minutemis anksciau atejau bet cia dar nieko atsiguliau ant lovos pradejo ultragarsu ziureti mano maziuka o ziurejimas neuztruko net minutes ir dar prie to visa ji susiraukus buvo kaip paklausiau gal jau mato leliuko lyti ji tiesiogine prasme sveite ultragarso ta aparata kur per pilva brauko ir sako kelkis viskas parase man ten lapa jog leliui 19 savaite ir kad placenta labai zemai nusileidusi gimdoje as labai issigandau po pusvalandzio reikejo pas gine tai islaukiau jau grinai ta laika kur paskirtas man kad vel neuzsirektu kad keliom min anksciau atejau tai kaip atejau paskaite ta lapa gine tik patampe peciais ir viskas nei poros zodziu as paklausiau ka reiskia ar man baimintis ko kad ta placenta nusileidusi o ji nei puse zodio visiska nesekme ta diena net nezinau ka dabar begalvot matot as esu is kedainiu o cia nei ginekologu nepasirinksi nes nera is ko nieko i kauna galvoju vaziuoti bet pasiskambinau i mazyli tai liepe atvaziuoti tik kita penktadieni tai dabar mane tas nerimas baigia uzgriausti gal kuriai is jusu buvo jog placenta nusileidusi zemai nu ne savo vietoj ir ar tai labai blogai ir ka sake jusu gines jei jum taip buvo:( patarkit nes nebezinau net ka galvoti...

23. Sep 2011, 14:56

labas man kai 17sav buvo ir placenta buvo zemai net denge gimdos kakleli bet po 2men echo placenta pakilo. daba varbiausia vengti sunkiu daiktu nesiojimo man sake iki 5k galiu nesti, vengti lyt.santykiu. o jei pasirodys kraujo iskart pas daktara. o siaip jei nepakyla daro CP

23. Sep 2011, 14:33

Sveika 😀 Visu pirma neik daugiau pas tas "atseit" gydytojas. Gerai padarei, kad uzsirasei kitur. O del placentos, man su antru vaikuciu buvo tas pats. Bet mane gydytoja iskart nuramino, kad dauguma atveju placenta atsistato i normalia padeti. Viska isaiskino, net ant lapo paise. Dabar greiciausiai tau patars tiesiog palaukti ir paskirs kita ultragarso tyrima. Man kartojo 32 savaite ir placenta jau buvo normalioje padetyje 😀 Puikiausiai isnesiojau ir pagimdziau dukryte. Linkiu sekmes ir nesinervink anksciau laiko, viskas susitvarkys!

23. Sep 2011, 13:04

taip tikiu,kad neramu.ypac,kai tos ten dvi vistos,nieko nepaaiskino...nu gal atsiras kokia mama,kuriai buvo taip,kaip tau,ir paaiskins ka tai reiskia...bet tikrai manau nieko blogo.

23. Sep 2011, 13:00

tai jau uzsirasiau i mazyli nes tikrai nebezadu eiti pas tas daktares daugiau bet vistiek neramu yra

23. Sep 2011, 12:59

matyt prigrusta pasienciu.tai kita savaite jug nera l toli.greitai praeis.tu tikrai nesijaudink,viskas yra gerai.manau pasiskambink ir pasiimk kitai savaitei,nes paskui ir tos dienos nebebus-uzims

23. Sep 2011, 12:53

tai kad yra dar viena vieta tik kur kdn galima nuveiti bet priema taip pat kitos savaites pabaigoj nors ir kaip prasiau nepriema anksciau☹

23. Sep 2011, 12:50

sveika.liudna,kad dar yra tokiu giditoju.jos turetu patarti,nuraminti ir tt.o cia.baisu baisu,as buciau netylejusi ir isdejusi viska ka manau.bet neliudek,tikrai viskas bus gerai.ivesk i google ginekologai kedainiuose,arba kaune.ismes kokius privacius kabinetus ir tt.stiprybes tau ssusi..dziaukis nestumu😀ismesk is galvos tas baisias gyditojas...

23. Sep 2011, 12:40

ar gal kokiu ginekologu zinote privaciai kur nors kad greiciau butu nuveiti ten?

23. Sep 2011, 12:37

sveikos, vakar buvau ligonineje dare ultragarsa labai dziaugiausi pries ieinant i kabineta galvojau pamatysiu leliuka savo duos nuotraukyte ir panasiai... bet nusivyliau☹ vos ivejau i kabineta ant manes daktare pradejo rekti kad 5 minutemis anksciau atejau bet cia dar nieko atsiguliau ant lovos pradejo ultragarsu ziureti mano maziuka o ziurejimas neuztruko net minutes ir dar prie to visa ji susiraukus buvo kaip paklausiau gal jau mato leliuko lyti ji tiesiogine prasme sveite ultragarso ta aparata kur per pilva brauko ir sako kelkis viskas parase man ten lapa jog leliui 19 savaite ir kad placenta labai zemai nusileidusi gimdoje as labai issigandau po pusvalandzio reikejo pas gine tai islaukiau jau grinai ta laika kur paskirtas man kad vel neuzsirektu kad keliom min anksciau atejau tai kaip atejau paskaite ta lapa gine tik patampe peciais ir viskas nei poros zodziu as paklausiau ka reiskia ar man baimintis ko kad ta placenta nusileidusi o ji nei puse zodio visiska nesekme ta diena net nezinau ka dabar begalvot matot as esu is kedainiu o cia nei ginekologu nepasirinksi nes nera is ko nieko i kauna galvoju vaziuoti bet pasiskambinau i mazyli tai liepe atvaziuoti tik kita penktadieni tai dabar mane tas nerimas baigia uzgriausti gal kuriai is jusu buvo jog placenta nusileidusi zemai nu ne savo vietoj ir ar tai labai blogai ir ka sake jusu gines jei jum taip buvo☹ patarkit nes nebezinau net ka galvoti...