sveikos busimos ir esamos mamytes:) gal galite pasidalinti savo patirtimi su manimi visikai zale busima mamyte:) man taip viskas idomu, kaip reikia maitintis nuo pirmu nestumo menesiu,kad vaikutis gimtu sveikas, kad nepriaugti daug svorio, kaip isvengti striju ir pan....
tikra gelele(🌷)
sveikos, busimos mamytes, jungiuosi i jusu buri, mums jau kazkur 12 sav. 😀
Labas nestukes jungiuosi prie jusu mum jau 3men. eina. nestumo
Sweikutes merginos kaip jauciates?😀
sveikos mamytėss 😀 kviečiu prisijungti prie mamyčių puslapio facebook'e 😀 http://www.facebook.com/MamyciuPuslapis norinčios prisijungti prie naujai sukurto puslapio mamytėms turi paspausti "patinka" 😀
Agne, nenusimink, bus dar tų gerų naujienų 😀
taip ir nepasiseke isgirsti geros naujienos ☹
Mamuk, man irgi kilo įtarimas, kad viena mamytė įtarinėja nėštumą, nes tapo jautri, bet vistiek paklausiau gal laukiasi, nes nelabai ėjo suprasti parašymo ... 😃
Nu atiprasau bet man juokinga .. man pradejo tas darytis anas darytis tai jau turbut as nescia 😃 Menesines mielosios gali veluoti del daug priezasciu jau viena is ju kad jus galvojat ir nervinates ''pastojau nepastojau???'' nukelia minimum 2-3dienom jas nebent jau jos budavo idealiai reguliarios tada sutinku galima itarineti 😀 O siaip yra testai yra daktarai ,pirkit eikit tirkites ir jums bus ramiau ir cia laiko nereikes gaisti 😀))
labai aciu,butinai pranesu,kai suzinosiu ka nors naujo 😀
agne, linkiu isgirti geras naujienas 😀
Sveika, gali. Kiek sav. laukiesi? 😀
labas vakras norejau paklausti gali buti del nestum kad as stiprei sujautrejau ir reguoju nervingai..
Iš visos širdies linkiu tau geros naujienos 😀 O panašu, kad tokia ir bus 😀
Jauciu siokius tokius skirtumus i tualeta pradejau labai daznai vaikscioti,nuotaikos kaita,nuolatos pavargus jauciuos.Jau uzsirasiau,ketvirtadieni ryte eisiu pas gyd.Tikiuos isgirsiu gera naujiena 😀
Gyd. padarys tyrimus, gal tik testai nerodo, kaip dažniausiai ir būna. O jauti kokius simptomus?
as ir taip manau,nes jau pradedu nerimauti ☹
Sveika, o gal geriau apsilankyk pas gyd. 😀
Sveikutes.😀 .Menesines veluoja jau savaite,o nestumo testas neigiama rodo.Ar tureciau dar siek tiek palaukti,ir pakartoti testa?
sveikos mamytes, visos besilaukiancios ir visos planuojancius mazuosius stebuklelius nezinau ar sioje temeleje rasau, bet yra taip manau, kad galut esu nescia taciau pasidariau testa pries kelias dienas antroji juostele buvo kaip vaiduokliukas lb lb neryski, taciau pasidariau snd jos isvis nematyti, nesuprantu kas vyksta, menesines veluoja jau kelias dienas, tokie pozymiai kaip pilvo skausmai, negerumo jausmas, nuovargis, krutu jautrumas jauciami, taciau nezinau arlaukiames maziuko ar ne.. gal kas gali papasakoti gal kam pasitaike panasi situacija ? 😀
Ir istikruju net nzn kaip pasitiket daugiau sawimi kad del wisko neraudonuot😀 nes jauciuosi tada kwailai
Tai wat mama kaip mama bet wa tetis as su sawo tewais niekada artimai nebendrawau na kai kiti lyg su draugais tai pas mane toks susiwarzymas buna o ypac kai pradeda liesti tokias temas kai nestumai ir pan tada taip kwailai jauciuosi kai kokia maza mergyte o dar turiu tokia problema raudonawimas baisu☹
Aš manau, kad Sandrutė tikrai jauna, nors santuokai ir vaikeliui galima jau pradėti, jei tik noras yra 😀
Sandrute dar nelabai ir jauna 😀 aisku tevams mes visada per jaunos 😀))
Na bet daznai taip buna Kai planuoji nesigauna o wa kai neplanuoji tada ir ateina leliukas😀
Tomukolialia man rygseji bus 21😀
kai planuoji neštuma dažniausiai jo nepavyksta suplanuot,mes neplanavom tai pliukst ir laukiuos😀
Sandrute, nežinau tiesiog, man tarkim dar gyd. pasiūlė įvarius tyrimus atsilikti, matuoti bazinę temperatūrą, aišku, gyventi taip, tarsi būtum nėščia 😀 Bet kai po didžiausių planavimų nepavyko ir pastojau, kai mažiausiai tikėjausi, tai man tie ruošimąsi dabar jau gan kvailokai atrodo 😃 O galiausiai kai tas nėštumas nesivystė ir pastojau dabar tik po didelių gydymų, tai nėštumui visiškai nesiruošiau ir tik nusilpusiai sveikatai gėriau papildus vitiron.
sandrute tai kiek tau metu?
Ir siaip galwoju kad po westuwiu bus lengwiau tewelian pranesti apie nestuma nes zn esu jauna tai westuwes dar nestumas bus dwigubas sokas😃 zn teweliai dar galwoja jauna dar ir pan