Pirmoji avalynė vaikams

21. Jul, 04:25

Ar žinai kad?
Vaikai dažniausiai gimsta sveikom pėdutėmis, tačiau tik 30% vyresnio amžiaus žmonių nesiskundžia pėdų problemomis, viso to priežastis - neteisingai parinktos avalynės avėjimas vaikystėje. Rūpestingi tėvai perka gražią, brangią avalynę, kuri, deja, ne visada tinka jūsų vaikui.

Sprendimas:
Jūsų vaikui gali padėti ortopedinės avalynės įmonė TASHI-ORTO. Bendrovė TASHI-ORTO nuo 1975 metų sėkmingai dirba pasaulinėje avalynės rinkoje. Šiandien kompanija yra viena iš lyderių gaminančių vaikišką profilaktinę ortopedinę avalynę nuo 17 iki 30 dydžio. Avalynės kokybė patvirtinta specialistų ir išbandyta laiko. Avalynė tinka visiem vaikučiams nuo pirmųjų vaikučio žingsnių profilaktikai ir vaikams turintiems pėdos vystymosi problemų. Spalvinga natūralios odos ortopedinė avalynė, tai ko ieškote savo mažyliui.

Kuo jie ypatingi?
TASHI-ORTO - visų pirma profilaktinė. Visi modeliai turi pakietintą ir paaukštintą užkulnį . Užkulnis padeda tvirtai palaikyti kojytę, kad staiga žengus ji nepakryptų. Didžiausias privalumas avalynės yra šios kompanijos fabrike įklijuotas ortopedinis įklotas. Pade yra įtaisytas supinatorius. Speciali vidinė pado forma saugo nuo plokščiapėdystės. Šios avalynės gamybai naudojamos tik aukštos kokybės natūralios medžiagos: oda ir versta oda, leidžianti „kvėpuoti“ kojai. Batukų užsegimo konstrukcija leidžia tvirtai ir taisyklingai nustatyti vaiko pėdos padėtį. Batukai taip pat tinka mažų vaikų kojytėms, kurie turi aukštą keltį. Avint šiuos batus taisyklingai formuojasi vaiko kojytė. Avalynė gaminama Turkijoje.

http://kidstep.lt/3-profilaktine-avalyne-vaikams