Pirmas gimtadienis!!!

10. May, 11:24

labas mamytes esu naujoke ir noriu su Jumis susidraugauti:)auginu suneli..noriu pasidalinti savo nuomone ir isklausyti Jusu nuomones patarymu...nors maziuko gimtadienis liepa bet jau dabar suku galva kaip cia ir ka padarius..kaip papuost stala?kambari?ka pagaminti..jau kai ka sugalvojus esu bet...pasidalinkit savo idejomis,o kartu smagiai ir paplepesime...atsiprasau,jei pasikartojau su tema..paieskoj sitos temos nesurado...aciu lauksiu Jusu zinuciu

27. Feb 2015, 11:51

jau kažkur minėjau savo idėją apie balionus su heliu (aš juos visada perku čia http://www.ponasbalionas.lt/paslaugos). Bet aš ne kaip kažkokias dekoracijas naudoju, o kai fotosesijas darom tai juos tame reikale panaudojam. Nuotraukos tematika kažkas tokio >> http://www.babymagz.com/images/baby-photo-wonderful-toddler-boy-outdoor-photo-with-wicker-baskets-and-colorful-balloons-ideas-lovely-toddler-photography-ideas.jpg ar https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/39/0b/69/390b69566cefe054f5203e57adc3f457.jpg
labai faina tokias foto turėt. Vėliau smagu atsiminti 😀

31. Jan 2014, 22:17

musu gimtadienis rytoj.taigi nusprendziau pati padaryti pirmaji tortuka vaikui kad nebutu jokiu priemaisu ir viskas sveika mazyliui😀

31. Jan 2013, 13:12

Mamytes, mes su kolege organizuojame vaiku gimtadienius, kam reikia pagalbos - kreipkites, padesim😀 Galim pagaminti ivairiu niekuciu, ar padaryti programa suaugusiems, kad vien prie stalo nesedeti😀
Daugiau info: www.svenciame.tk
svenciame@gmail.com

16. May 2012, 21:33

jai darysi buna labai skanus tortas kaip pastovi saldytuve .

16. May 2012, 18:41

suoratau...aciu😀

16. May 2012, 13:53

nieko sudetingo nupirk kokius 4pakelius sausainiu ir tiek pat varskes,o zalatinos buna po 60g maziukas toks krepsiukas ir ji visa sudedi istirpinus i ta varske..as dedu cukru pagal skoni ragauju o kiausinio trynius dek ne baltymus

15. May 2012, 23:02

o kaip su proporcijom?kiek zelatinos deti?mhm...geda bet nemoku nei pyragu nei tortu daryt☹😀

15. May 2012, 21:36

jo aisku gali skanu bus

15. May 2012, 13:23

va va apie toki ir galvojau...gal dar bananu ideti?maniskis maziukas lb juos megsta...

14. May 2012, 21:49

as pirmam gimtadieniui dariau torta is varskes ir sausainiu gaidelis ir cukru dejau,ziurint koki dydi darai tai nusipirkau 4 pakelius sausainiu ir 5varskes,varske sutryniau dejau kiausinio tryniu pora ir zalatinos ir ismaisius tepiau ant sausainiu,paskui ant virsaus vel varske ir papuosiau spalvotais karoliukais varda ir metus parasiau,ir pigus ir skanus nes pora val turi pastoveti saldytuve

14. May 2012, 18:25

mhm...grazu man sitie kempiniukai masineles...bet noriu savo pipliukui duot pasmalyziauti😀tai galvoju pati pasidaryt..tokiu paprastesniu produktu..gal varskes kokio...?nzn..gal kuri mamyte kepat tortukus?pasidalinkit receptukais...aciu

14. May 2012, 00:32

masinele arba kempiniuka

13. May 2012, 23:39

tik nzn koki tortuka maziukui padaryt?

13. May 2012, 23:38

dekui mamytes butinai ikelsiu nuotraukyciu😀tai as tik apie gimtadieni ir galvoju😃

ausryte12 ausryte12 13. May 2012, 15:32

tikrai kurkuliuke, bus grazi svente, nes tiek visko prigalvojai! 😀

13. May 2012, 13:43

ooo,kaip sauniai sugalvota,gimtadienis bus nuostabus kurkuliuke

12. May 2012, 23:19

tikrai nors geda pripazint bet mano seimoj vyras taip ir galvoja:_(jei balius tai bonka!☹bet pasakiau jei norslasa isgers per vaiko gimtadieni nufotkinsiu ir i fc idesiu nuotrauka su komentaru 'tetuko dovana sunui'!!!na pazadejo ziuresim...jau siandien apsisprendziau kaip puosiu viska...aciu mamytes davet puikiu minciu...ka be Jusu daryciau?😀😘
liepos 19-ketvirtadienis..darbo diena...is vakaro kai maziukas miegos pripusiu balionujau nupirkau man rodos apie 100😀maziuka kiemeli turim,pavesine stovi tai ir ja noriu papuost..pirkau paprastus baltus ir zydrus su uzrasu 1st b-day ir 10 melynu parasyta b-day boy...nupirkau tokiu juosteliu atrodo 8m su uzrasu my 1st b-day zydros spalvos...pakabinamu vienetuku ale kaip girlianda...papuosiu kambari..na jau rasiau,kad visa diena fotkinsiu maziuka..pavalgyysim pusrycius..padarysim fotosesija ir vaziuosim pasizmonet😀turiu jau issirinkus pora vieteliu,o issirinksim arciau gimtadienio...ziurint koks oras...pypliuka savo papuosiu majkute su uzrasu IT'S MY 1ST B-DAY arba I AM 1 TODAY kazkas panasaus...😀svecius jau paprasiau kad ateitu baltai ar zydrai apsirenge😀)
stalas:balta staltese,zydros medzegines serveteles,baltos lekstes kvadratines formos..ir zydros poperines serveteles sulankstytos imantriai..nzn dar kaip😀bet stalas bus penktadieni...krikstatieviam klausimukai apie maziuka😀aciu uz ideja😀o visiems vyrams bus konkursiukas i vaikiskus buteliukus ipilsiu arbatos o ant buteliuko priklijosiu ROBERTUKO SISIUKAI😃per soske reiks traukti kas pirmas...po to sveciams iteiksiu poperiu ten net ne popierius jisai minkstas mhm buna po kompo pelyte tokie...tik ten vienspalviai..zodziu papuos is krasciuku o i viduriuka iklyjuosiu nuotrauka maziuko su to sveciu...na tai bus kaip atminimas..nupirkau tokius maziukus atvirukus kiekvienas uzrasys savo linkejimus ir sudes i dezute specialiai pirkta jau uzsakiau😀)
jau ir patiekalus sugalvoja😀bet jaunerasysiu ir taip daug prirasiau cia nesamoniu😀uzkvarsinau..bet jei kam idomu bus mielai pasidalinsiu😀rasykit mamytes ikeldinekit nuotraukytes😀aciu lb visoms...

12. May 2012, 22:05

taip mamukas cia tai gimtadienis as irgi jai savo vaikasms darau tai tik aikiskas gimtadienis ir tik vaiko.kaip kitose seimose buna vaiko gimtadienis ir vienas stalas buna vaikiskas o kitas suaugusiems su laipsniais net buteliai tai cia jau virsune,tevai sedi prisigeria apsvaiksta o vaikas ratais begioja.as uztai pries.jai vaiko gimtadienis tai jokio gerymo negali but taikas kad yra suaugusiu

12. May 2012, 18:15

As dar tik nestuke esu ,bet esu buvusi labai smagiame gimtadieni 😀 Jame buvo tevai dar viena seima su mazyliu,kiti draugai be vaiku , ir seneliai,tai buvo mergytes gimtadienis.Visi gavom kvietimus mamos darytus,buvo parasyta grazia forma kur kada atvykti(i namus) kelinta valanda ir kad turim buti apsirenge ar bent jau kokia nemenka detale tureti rozines spalvos.Su tais kvietimais butinai reikejo atvykti, buvo paruostas specialus stalas dovanelems,buvo padaryta linkejimu knyga i kuria kiekvienas rasem ko linkim, kambarys buvo nupuostas balionais ir rozinem gelem nezn jo pavadinimo,staltiese balta ,indai plastikiniai bet tiesu paveiksliukais,pats stalas buvo nukrautas daug kuom ..tortas buvo barbes ,na sukne tortas o papuosimas barbe 😃 bet atrode super .. teveliai buvo sumaste suaugusiems visokiu zaidimu ,pasifotkinom,ir vakare ejom visi i pirty mazylius priziurejo seneliai.Ai dar ka turiu grazu atsiminima iki isu dienu tai mamyte svecius islydedama iteike kiekvienam po toki lapa susukta graziai kuriame buvo padeka kad dalyvavom ,mergytes nuotraukos ,data. Tai tiek.Tikrai isimintinas gimtadienis net mums suaugusiems😀

12. May 2012, 17:48

sauniai sugalvota ausryte12

ausryte12 ausryte12 12. May 2012, 13:39

na as padariau tokia kaip viktorina, sugalvojau klausimus is vaiko gyvenimo, pvz. kada isdygo pirmasis dantukas, ir galimi trys atsakymai, suauge sveciai trauke po klausima ir atsakinejo, jei atsako teisingai, gauna priziuka. 😀 stai cia tie sukabinti klausimai 😀

12. May 2012, 13:28

mano berniuku kaip buvo pirmas gimtadienis tai nupirkau torta vaisiu sausainiu saldainiu papuosiau kambari,irseimos rate atsventen graziai ir linksmai

12. May 2012, 13:24

na musu pirmasis jau 29d tai sumascius esu, kad prikabysiu melynu sviesei balioniuku, uzrasa toky kaip girlianda kad jau vieneri, torciuka uzsakysiu tai sakiau atpjausiu gabaliuka ir kad pats ragautu 😃 aikuciu pas mus taip pat tikriausei nebus nors net nezinau 😀 zinoma fotosesija visa diena namuose.

12. May 2012, 00:41

😃 originalu😀mum irgi yra laiko,bet jau suku galva...buvau jau viska suplanavus o sia tau ir negaliu rasti...zodziu galvoju apie zydrai-baltas spalvas..balionai su vienetuku...helio balionai vieneto formos..nupirkau jau tokias kabancias kaip girliandas vienetukus...temos kaip ir nedarau nebus pas mus vaikiuku...tai tik akcentas zydrai balta spalva ir vienetukai😀))kol pyplius miegos pakabinsiu balionu prie lovytes ir lauksiu kol maziukas atsikels fotkinsiu nuo pat ryto...😀padarysiu jam tortuka su varske ir bananais ir duosiu maziukui terliotis😀as aisku fotografuosiu😀kol kas tiek...☹

11. May 2012, 18:35

mhm...mamytes atsiliepkit...😀matyt tema mano neidomi...☹

10. May 2012, 23:24

labas mamytes esu naujoke ir noriu su Jumis susidraugauti😀auginu suneli..noriu pasidalinti savo nuomone ir isklausyti Jusu nuomones patarymu...nors maziuko gimtadienis liepa bet jau dabar suku galva kaip cia ir ka padarius..kaip papuost stala?kambari?ka pagaminti..jau kai ka sugalvojus esu bet...pasidalinkit savo idejomis,o kartu smagiai ir paplepesime...atsiprasau,jei pasikartojau su tema..paieskoj sitos temos nesurado...aciu lauksiu Jusu zinuciu