Pries 10 dienu turejau operaciaja. GAl zinote mamytes per kiek laiko istirpsta siulai ? nes praejo 10m dienu , o siulai kaip stovi taip stovi zaizdose... Mintis yra ,kad juos riekia isimti, bet daktarai sake neliesti jie istirps patys... kazkaip baisoka, jei suaugs zaizdos negzaziai...
Man irgi po cp siūlus ištraukė po 6 d.
man po cp po 6d istrauke siulus.
ieskodama vienos temos,uzejau sia tema,nors jau ir senokai buvo diskutujama,bet vistiek panorau savo patirtim pasidalinti,man po apendicito operacijos praejus 20metu,istrauke paskutini siula,nors ka gali zinoti gal ir dar yra like😀jei po tiek metu pats pradejo listi lauk😀
vaje man po gimdymo siulai krito visa menesi..
po cezario po 7dienu jokiu siulu nebeliko,tik galiukus gyd istrauke
Neturiu tokios patirties, nes tarkim po apendicito operacijos man dėjo išimamus siūlus, kuriuos reikėjo išimti po 1 sav., jei gerai pamenu, o tarkim po laparoskopijų dar ligoninėj išimdavo siūlus po kokių 4-5 d. Gal dar reiktų palaukti, jei taip gyd. sako.
Pries 10 dienu turejau operaciaja. GAl zinote mamytes per kiek laiko istirpsta siulai ? nes praejo 10m dienu , o siulai kaip stovi taip stovi zaizdose...
Mintis yra ,kad juos riekia isimti, bet daktarai sake neliesti jie istirps patys... kazkaip baisoka, jei suaugs zaizdos negzaziai...