sveikutes, man atrodo nera tokios temos, o pagalvojau, kad ir siaip visai aktuali temuke. man tai kartais iskyla tokiu klausimu, o ir tos patirties ne kazin kiek susikaupe dar:) siandien tvarkiausi ir susiduriau su tokia problema, kaip mamos valot keramikini virykliu pavirsiu? as pieneliu valiau, bet vistiek liko demes kazkokios (turbut nuo keptuves)
Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!
O kaip valote indukcines kaitlentes (http://www.tarnas.lt/imontuojama-buitine-technika/kaitlentes/elektrine-imontuojama/indukcines.html), kad nepažeistumėte paviršiaus? 😀
stiklainius irgi visada ir tuksendama ir peilį užkišdama atidarinėdavau, bet dabar tai naudoju tokį guminį kilimėlį iš tuperware, tai netikėjau,kol nepanaudojau, kad taip gerai pavyksta stiklainius su juo atidaryt 😀
mano mama tai bardavo kazkada mane, kad taip atidarineju😃 tai pastuksendavau😃
as peili uzkisu ir atidarau stiklainius,prisiperki i ta virtuve nesamoniu paskui ir stovi numesti
As isbandziau Amway Loka'a, Zoom'a, ivauirius spec. peienlius, bet labiausiai padeda G.N.L.D.10 universalus valiklis, kempinele, bei kaip raimonda minejo, spec. peiliukas (buvo pridetas perkant kaitlente). tada dar sausa sluoste pablizginu, spindi kaip nauja 😀
O stiklainiams atsukt yra pirkt labai fainas prietaisiukas- uzdedi, pajudini ir atisuka. Plastmasinis toks, yra senukuose.
as niekur nerandu pirkti nei sluosciu, nei valikliu normaliu.. gal reikia kokios specializuotos parduotuves ieskot..
kaitlente valau su spec.sluoste,turiu peiliuka spec ir pieneliu,kai viska nuvalau tai uzpurskiu langu valiklio ir blizga
100patarimu.lt idomus tinklapis
Kai negaliu atsukti stiklainio dangtelio, pasirodo reikia tik užsidėti gumines pirštines
Kiaušinius, pasirodo, reikia laikyti šaldytuve storgaliais į viršų. Gal žinojot, bet man tai naujiena 😀 Tuomet trynys išsilaiko centre, kiaušiniai ilgiau būna geri, o verdant trynys irgi išlieka pačiame centre. Čia turbūt ypatingiems pedantams patarimas, kurie negali valgyti virto kiaušinio, jei trynys idealiai neišcentruotas 😀
Nupirkus naują drabužį, kurį žadate nešioti kasdien ir ilgai (paltas, švarkas), užlašinkite po lašelį skaidraus nagų lako toje vietoje, kur prisiūtos sagos (išvirkščioje pusėje, be abejo) - nereikės po kiek laiko persiūti sagų, jos neištrūks.
skaitineju skaitineju ir va dar radau kelis patarimus, gal kam pravers?
o aciu uz patarimus, reiks pabandyti, nes tiek graziu rubeliu (o jau papuosti) 😀
aš juos naudojau nuo gimimo gerą pusmetį ir skalbiau skalbimo mašina,sudėdavau rūbelius,o galiausiai supildavau ūkiško muilo granules į vidų ne į stalčiuką,puiku,pabandyk😀
O REIKS PABANDYTI, NES IRGI DAUGELIS RUBELIU DEMETI, MURZIKE MANO MERGYTE😀
as va dabar drabuzelius savo leliukui ruosiuos ir va yra likusiu nuo sesutes tai irgi demeliu visokiausiu yra, tai viska puikiai isskalbia Ringuva, bet tai ten panasiai kaip ukiskas muilas granulytem tokiom dezute maximoj 5 lt kainuoja. as tai labai jau jais patenkinta, tik va kad rankom reikia skalbti.
pabandyk ūkišku muilu,padeda😀
sveikos mamos, pradejom valgyti kosytes ir kai visada ne tik burnyte, bet ir rankytem reikia paciupinti viska.. o kaip atskalpti viska? vaikiski milteliai neatskalbia, gal kas kokiu geru patarimu turite?
sveikos mamos, pradejom valgyti kosytes ir kai visada ne tik burnyte, bet ir rankytem reikia paciupinti viska.. o kaip atskalpti viska? vaikiski milteliai neatskalbia, gal kas kokiu geru patarimu turite?
oho, saunuole ugnesmamyte, tiek daug patarimu geru - liux 😀
Papuošalų dėžutėje kartu su visomis grožybėmis laikykite kreidos gabalėlį - jis "sutraukia" drėgmę, ir papuošalai netamsėja.
Dažnai atkimšti vamzdžiams naudojam "Kurmį", pasirodo, galima atkimšti ir nenaudojant chemijos. Tereikia pirma supilti vamzdin ketvirtį stiklinės sodos, o iš paskos - tiek pat acto. Kai burbuliavimas liausis, kliūstelėkite ten pat kelis litrus verdančio vandens.
Spintelėse, kuriose laikote miltų, kruopų, cukraus ir kitokias panašias atsargas, padėkite ir kelis lauro lapelius - jų kvapas atbaidys vabalėlius, kurie mėgsta tokiose atsargose apsigyventi.
Druskos dėmes nuo batų ir kelnių išimsite vandens ir acto mišiniu.
Baltus odinius batus, prieš padengdami baltu batų tepalu, ištrinkite žalia perpjauta bulve arba etilo spiritu - tepalas laikysis ilgiau.
Man visur nepakeiciami yra Amway L.O.C. valikliai, tikrai super 😀
tai jo ir pirkti turetu buti kazkur, nes prekybos centruose maciau tik paprastus;/
dar toks klausimas, kaip drekinat namuose ora?
sveikutes, man atrodo nera tokios temos, o pagalvojau, kad ir siaip visai aktuali temuke. man tai kartais iskyla tokiu klausimu, o ir tos patirties ne kazin kiek susikaupe dar😀 siandien tvarkiausi ir susiduriau su tokia problema, kaip mamos valot keramikini virykliu pavirsiu? as pieneliu valiau, bet vistiek liko demes kazkokios (turbut nuo keptuves)