laba diena, pas mane beveik pastoviai pilvas kietas,ir lyg tempia oda ar pati pilva i apacia nesuprantu, eina 39 savaite mums, tai seip kai buvau uzvakar pas gydytoja, ji mane apziurejo su tuo daikciuku mediniu kur sirdute ar ka klauso, labai ilgai ieskojo sirdutes, nes pilvukas kietas buvo,,bet nieko nesake, o pries kokius 2 men kai taip buvo siunte i ligonine. Gal kietejimas yra jau ant dienu gimdymo pozymis? nes jis pastoviai kietas :(
sveikos visos, va ir as turiu problemyte su tuo pilvuku, nznau cia gerai ar blogai, man 35 savaite eina, ir namktim kieteja pilvukas, neskausmingai, leliukas jei daugiau pajuda tai tada isvis kaip akmuo pilvas pasidaro, tai nznau db ka daryti, sakyti akuserei apie tai ar ne?😀 ar jau cia tie vadinami paruosiamieji?
nea, prieme Ausra
sveikinu,matai viskas baigesi gerai ,otu bijojai,pas kokia akusere gimdei ir kas dirbo priemime,ar ne vilija?
aciuka uz sveikinimus merginos 😘 Pavadinau ja VILTE, nes gime labai sunkiai 😀 Na man kietejo labai daznai, bet sestadieni nakti 1 valanda nakties kaip sukietejo, tai vandenis nubego, ir kamstis su vandenim bei iskart spazmai 😉 labai sunkus gimdymas buvo, ir dar be vaistu , nors ruosiausi su vaistais gimdyti 😀 paranoja didele turejau per saremius kad net stumiant savo dukrytes vos neuzdusinau ☹( BET ESU LABAI DEKINGA KLAIPEDOS GIMDYMO NAMU AKUSERIAI KURI PRIEME MANO GIMDYMA, ji buvo labai griezta su manim bet labai teisi ir viska atliko labai gerai! Dabar turiu savo maza coliuka, tik siandiena grizome po 2 paru namo kadangi mano mazoji svaikut sveikutele.
o kokia gražuolė tavo dukryte salvia sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!😀....man kietėją pilvas dbr paskutiniom savaitem bet retai būna gal per diena 1-2kart...
Sveikinu, Salvia, susilaukus dukrytes 😀 🌷
oi kaip smagu sveikinimai Salviai 😉 kuo vardu mergyte? ot ir prikietejo pilvas 👍 😃
2010.12.19 06-30 PAGIMDZIAU DUKRYTE 3240G 48 CM 😀))
dusas atpalaiduoja
O IDOMU AR DUSAS,AR APLAMAI VANDUO SKATINA GIMDYMA?
egluze taip pirma ir kolkas vieninteli 39sav =)
manes tai karstis nemusa,nebent nakty😀
mane PASKUTINIU METU KARSTIS MUSA 😀 LYG IR JAUDINIMASIS
nuo vyro laukiuosi😃nezinom salvia kas,kaip sakom slapukas musu lialiukas,kiek zejo vis slepesi tai ir liko slapukas jau😀o pirma pagimdziau mergyte😀
na tai gal todel kad laukiantis pozymiai priklauso nuo ko laukies? o ko dabar laukies?😀 jaigu nepaslaptis
murkita tu pirma vaikuty pagimdei 39sav?😀
vakar tai oj kaip dave,ryte dar truputy pasivarte ir viskas ramu😃ruosiasi didziajam yvykiui😃
per pirma nestuma isvis nejauciau kietejimu tik i paty gala jau,o sis nestumas visai kitoks😀
Na as judesiu savosios nebesuprantu, ji pora kart dienoj taip vartytis rangytis po visa pilva pradeda, toks jausmelis kad toj islys pro pilva pati, o paskui rami kaip belgia 😀
man retai kada kietedavo,pagimdziau irgi 39sav
Na goduliuk butu kaip ir laikas bet tie saremiai dar nereguliarus, uzvakar papasakojau ginekologei apie skausmelius tai ji pasake kakd paruosiamieji cia, o as galvojau kad man nuo nuovargio skaudena nugara ir bade pilvuka bei gimdos kakleli, net nezinojau kad paruosemieji.... o dabar tas 4 dienas kirksni daznai tempia,n nugara uzeina, ir tas akmeninis pilvukas, o seip daugiau nieko gero nejauciu 😀 o jau taip svajoju pamatyti savo princese, vyras pastoviai is olandijos skambina ir klausineja AR JAU? nes labai nori nuotraukytes
ir judesiuku siandien zymiai maziau.tai jau kaip ir laikas gimdyt,bet lialiukas matyt dar nori siltai pabut,kad neskuba😉
vat man 4 dienele visada kietas gal pora kartu atsipalaiduoja bet trumpam
tai kaip ir gimdyti laikas 😀.as 39sav pagimdziau
man kieteja irgi beveik visa niestuma,bet tai sukietedavo ir praeina,vel sukieteja vel praeina o sinandien galima sakyt isvien kietas,jai nepraeis ryt skambinsiu ginei.man jau 40sav.
Na magni man sake 39 nestumo savaite nepartartina gerti, nes paskui kai ateis laikas gimdyti bus labai sunku nes nebespazmuos, ir didele tikimybe kad pernesiosi, bent taip daktare pasakojo.
as tai magni geriau ir praejo😀
as tai magni geriau ir praejo😀
kai eina diena po dienos ir zinai kad tai gali buti betkada jau tai visokios mintys ima i galva kai kas tik biski nutinga 😀) o tas kietejimas nemalonus visiskai, ir kai dar vaikelis baksnoja i sukietejusi pilveli tai visai skausmelis, o kai kojyte ar rankyte kisa tai visai..
man taip pat buvo nuo puses nestumo,tai gyd kazkokius vaistus buvo israsiusi tik neprisimenu pavadinimo,bet nieko jie nepadejo.prasikankinau iki pat galo