Pasikeitęs elgesys pradėjus lankyti darželį

24. Oct, 09:53

Sveikos lopselinuku mamytes.mano dukrytei 2m jau lankom darzeli.kaip ir visiem adaptacija sunki.be savo draugo ranksluostelio nei dienos.miegas naktimis tapo katastrofiskas,nuolatiniai tikrinimai ar esu salia,kalbejimai ir verkimai naktimis tikrai vargina.kaip jums sekasi darzelyje?

24. Sep 2015, 04:06

Ar jums reikia be streso ir patikimą paskolą verslui, būsto, švietimo, investicijų, vykdymo sutarties ar asmeninės paskolos susisiekite su mumis šiandien (hillsfinancialservice15@gmail.com). Mes suteikiame jums paskolą visiems bent 2% palūkanų Nesiimant griežtų reikalavimų. Jums bus malonu jums padarė !!!

Gerda_M Gerda_M 16. Sep 2015, 10:57

Sveikos, mamos! Parengiau straipsnį specialiai JUMS apie mažylių isterijos priepuolius, kuomet reikia eiti į darželį, o taip nesinori skirtis su mama. PSICHOLOGĖS patarimai išskirtinai jums! Skaitykite ir dalinkitės su kitomis mamomis!!! http://gyvbudas.lrytas.lt/seima/mamos-eina-is-proto-vaikai-is-darzeliu-grizta-su-isterijomis.htm

02. Oct 2010, 12:02

Draaaauge 😘\r\nterkst balsiukas 🌷

02. Dec 2010, 18:40

Sveikos.Maniskiui 2 metai ir 4men...Darzely lankom nuo rugsejo 15😀Prieme nes daugelis teveliu neleidzia vaiku i darzely del krizes....Taip dar siais metais butume neje,eiles buvo dideles kai sunely rasiau i darzely.Prazdzia buvo sunki,nenorejo keltis,nenorejo rengtis,nenorejo nieko,o dabar pats pazadina,o savaitgaly pyksta kad tenka namie buti

25. Oct 2010, 19:58

mes taip pat jau 2men lankom darzeli,siuo metu sergam.nesenai buvo susirinkimas,gavom kompakta su nuotraukom,ka vaikai veikia per diena.is 50 nuotrauku tik 5 buvo mano dukryte issigandusi,susiguzusi..pati perrenkdama dukryte ryte girdejau,kaip aukletoja sauke ant verkianciu vaiku.dukryte jau kalba,ir gryzusi namo pasakoja kaip aukletojos musa vaikus su batukais..

25. Oct 2010, 08:17

labas rytas, mes jau beveik du menesius kasryt keliajaum i lopseli. pradzia buvo sunki, net aukletojos sake, ilga bus adaptacija, nes jis nepasilikdavo. pora savaiciu vedem po puse dienos ir patys budavome kartu. kai pradejom palikti viena, buvom visi nustebinti, kad jis verke tik atsisveikindamas, o paskui viskas budavo gerai, bet susirgom, teko namuose buti. maniau, bus vel baisu. bet pamazu iejom i ritma, noriai pasilieka, vos spejam aprengti ir jau bega. isbuna visa diena, miega darzelyje super, sake paskutinis keliasi, valgo viska ir dar pakartoti tenka😃 vaikas pasikeites nerealiai visomis prasmemis, ismoko siokios tokios tvarkos, susitvarkyti zaislus, nusiplauti rankas.

24. Oct 2010, 23:06

labuka,na mes jau keliaujam i darzelinuku grupe,mums gruodzio pabaigoje bus 3metukai,3dienos buvo sunkios,asaros baisines kai reikedavo palikt,bet pamazu palikdavau tik iki pietu 2savaites,o paskui ir pietu miegeliui,nors mes rezimo griezto neturejom,bet darzeli jokiu problemu su ja nera,net pati stebiuosi nors buvo baisine "mamyciuke"tik liudna dabar,kad jau menuo kaip neinam,nes susirgom,tai dar ir sekancia savaite negalesim keliaut☹tai biski neramu,ar vel is naujo nereiks pratintis...o vienintelis pasikeitimas,kad jau buvom atprate i lova pas mus kraustytis,o dabar kiekviena nakti atkeliauja i ryta,apsikabina kakla ir nepaleidzia...

24. Oct 2010, 21:53

Sveikos lopselinuku mamytes.mano dukrytei 2m jau lankom darzeli.kaip ir visiem adaptacija sunki.be savo draugo ranksluostelio nei dienos.miegas naktimis tapo katastrofiskas,nuolatiniai tikrinimai ar esu salia,kalbejimai ir verkimai naktimis tikrai vargina.kaip jums sekasi darzelyje?