Sveiki, ar netycia nepastebejote siandien gautu sumazėjusiu pasalpu? isigaliojusi pataisa sumazino ir esamoms mamos . man turejo moketi 85 proc. ismoka sumazejo iki 75 proc.
Sveiki, ar netycia nepastebejote siandien gautu sumazėjusiu pasalpu? isigaliojusi pataisa sumazino ir esamoms mamos . man turejo moketi 85 proc. ismoka sumazejo iki 75 proc.
visai nieko nenusimanau apie ismokas☹
keicia tuos ystatymus,kad nesugebi normaliai susigaudyt kada kiek turi gaut.gal zinot ar labai nukiancia pasalpa jai iki dekreto as du men prabuvau bileteny ir menesy atostogu o tada jau isejau i dekreta?
nu tai jo as matau kad cia kazkokia nesamone gavosi☹ seip matot dekretas ant vyro tai man jie nieko nepasakys bet kai gaus laisva dienele butinai reiks vaziuot tik kazin ar rasim tiesos☹
atsibodo siti istatymai jau negana to kad ateme 97lt tai dar ir paskutini dekreta ateme
mamukas kreipkis i sodra,nes dar turejai gaut viena paslapa uz liepa
mamukas, tas istatymas tik nuo kitu metu. jus turite gauti jums priklausancius pinigelius
nea dolciukas nieko negavom, nu bet mes galvojam su vyru juk kai kalbejo apie tuos istatymus tai jei vienus metus pasemi 100proc tai uz antrus metus negauni nei cento tai kai dabar isigaliojo tas istatymas tai gal mum taip ir padare. ai ziuriu mano vyra istisai ta sodra ji skriaudzia , nesuprantu kuo jis taip prasikalto....
tai mamukas juk jus gaudavot pirmus metus 100%,o antrus 85. tik dabar jus turit dar gauti sumazinta viena kart. tai tu gavai siandien ta pasalpa?
o mes dar galvojam su vyru ar negali buti taip jok mes 1metus gavom 100proc. dekreta tai kai dabar isigaliojo tas istatymas tai mum 2metus vadinasi nepriklauso nei cento del to ir negavom, istikro net nzn ka ir galvot kodel mus taip nuskriaude ta sodra.
tai jsu dar turejot dabar gaut uz liepa,o jau kita men arba negausit,arba tik uz 3 dienas
rugpjucio 3d suejo du tai ir galvojam ar mum dar priklause vienas dekretas ar jau nebe
mamukas,o jums kiek metukai ar du bus?
tai musu vaikas gimes tai rugpjuti tai mum uz liepa jau nebepriklauso?
a tai taip ir supratau.....
kristanana,ne nuo liepos jau viskas nebemoka 100,o ankciau tai taip gaudavom ir mes😀
as tai uz liepa,nes visada mokama 16d uz praejusi men juk
Nu juk visi uz liepa gavom
tai tu dabar dolciukas gavai uz liepa taip
na taip bet nebe 100 proc....o jus ka gavot 100???????????????
na jo iki tol gaudavau 100 proc.....
bet mes dabar ir gavom juk uz liepos men tuos pinigelius
na tai nuo liepos pirmos ir pakeite ir moka kaip uz liepa...
o siaip galit ieit i sodra.lt,gyventoju portala-gyventoju sritis,ten pasirenkat banka,ir ivedat norima laikotarpi,ir jums paskaiciuoja kiek jums priklauso pasalpa
nu nzn bet mum kazkas aiskino apie tuos mokejimus ir sake kad si men dar turejome gauti, ai nzn nesuprantu situ istatymu☹
pagal viska tai taip😀 nes visvien tu juk dar ir 100% gaudavai ligi siol?
taip turetu buti😀
tai db dolciukas as suprantu maniskiui 10 men tai jam db iki 1metuku mokes 90proc o nuo metu 75 taip???
o mazylio pasalpa turetu buti 90% jums,o nuo metuku 75%. o va jau kitais metais nuo liepos men kai mazins vel pasalpas,tai jau tada tik lies naujas mamytes,o musu nebe,mes gausim tiek kiek dabar gaunam
Uz praejusi menesi mokama. Mamukai, nelabai taves supratau, jeigu vaikas gimes rugpjuti, tai kaip gali jums moketi uz liepa 😀
bet mes dar turim mazyli 4men tai kaip jam skaiciuoja tada?
bet tai juk tas seniai buvo aisku kad anrtus metus jau gausim ne 85 o 75%. as kazkaip seniai buvau su tuom susitaikius,ir man cia ne jokai naujiena😀
o tai kaip jie moka uz einama men ar kaip?
pvz musu vaikas gimes rugpjuti tai ar mes dar neturejom gauti uz liepos men?
nes va drauge pasakojo jok jos vaikas gimes geguzes23d ir ji sekanty men gavo uz tas 23d.
nesuprantu kas cia per istatymai......☹