Pareiskimai del civilines metrikacijos esant uzsienyje :)

24. Sep, 03:39

Sveiki, gal kas zinote kaip greiciausiai susirasyti? Gyvenam uzsienyje, tad skraidyti desimtis kartu nesinori. Skaiciau, jog pirma reikia priduoti pareiskimus santuokai, tad paskiria data ir reikia laukti apie menesi kol sutuokia. Bet gal galima kazkaip apeiti tai.. ir parskridus tiesiai zygiuoti i santuokos rumus? Gal kas zino kaip vyksta ta procedura, nes mes norim kuo greiciau susituokti :)

liuks liuks 03. Oct 2014, 09:29

Pati dabar susiduriau,tai deje mums apeiti to nepavyko.Galima parasyt pareiskimus internetu,bet reikia vistiek gristi I Lietuva su orginalais dokumentu likus nemaziau menesiui iki santuokos sudarimo dienos ir juos pateikti,o ir siaip diena ir laikas paskiriama tik atvykus.Jei kalbant apie UK galima susirasyt ambasadoj,bet tvarka tokia pati parasai pareiskimus ir lauki menesi beje jie santuokas iregistruoja tik penktadieniais,o del sudarymo santuokos UK rumuose nesidomejau.Isimtinais atvejais galima paskubinti santuokos sudaryma,bet reiktu pasiskaityt kokie tie atvejai yra gal jums tiktu.

02. Oct 2014, 10:10

Labas, o kurioje šalyje Jūs gyvenate? 😀 Nes mes gyvename UK ir taip pat greitai norėjome susituokti tai tuokėmės anglų santuokos rūmuose 😀

24. Sep 2014, 15:25

Pasidalinkit informacija, mergaites 😀 Nes internete nieko gero nerandu 😉