papildomas darbas

28. Oct, 04:34
Ar gerai pažįsti kavą - tą stebuklingą gėrimą, kuris savo užburiančiais aromatais ir skoniais lepina kiekvieną dieną?Gal nori sužinoti geros kavos paslaptis ir apie tai pasakoti žmonėms?
   Kada norėtum gelbėtis nuo tave medžiojančio liūto? Jam jau apžiojus tavo galvą ar tada, kai esi plėšrūnui dar nepastebimas? Kai liga ( liūtas ) ateina, žmonės lieka vieni, pastatyti akis į akį su savo gyvenimu.Tik pats žmogus yra vienintelis pajėgus asmuo užsiimti savo sveikatos profilaktika.Gal nori sužinoti apie tai ir pasakoti kitiems?
   Laukiu tik rimtai nusiteikusių žmonių laiškų ir skambučių,kurie nori mokytis,tobulėti,skleisti žinias ir išeiti iš savo susikurtų rėmų.Tik kartu mes galime daugiau.
   Prisiimk atsakomybę už savo ateitį,susikurk savo tinklą,junkis prie mūsų,tapk sėkmingu žmogumi ir patirk patį puikiausią nuotykį gyvenime.Išbandymas,kurį reikia užsibrėžti-tai žingsniuoti vieniems,tačiau žingsniuoti taip,kad ir kiti žmonės norėtų eiti kartu.Išeik iš įpročių rėmų!!!
   Pradėk daryti tai, ko niekada nedarei,nes mes būtent ir ieškome tokių žmonių,kurie nori išmėginti save,nori išeiti už savo apribojimų,nori atverti naujas gyvenimo erdves...
   Mūsų tikslas – suteikti informaciją, o ar ja pasinaudosi – čia jau asmeninis reikalas.
   Jei tau įdomu-rašyk,skambink.El.pašto adresas  gintakaite@gmail.com  Tel.nr. 860913315