Papasakokit, kaip atsirado vaiko vardas?

09. Jul, 10:35

Papasakokit, kaip sugalvojot išrinkti būtent tokį vardą savo vaikui? Gal turit kokia istorija,kaip atsirado vaikui vardas?

26. Aug 2010, 18:20

Pamenu kai mes tik su vyru tik susipazinom, ir kartais psvajodavom apie vaikucius (mano vyras labai norejo vaikelio) galvojom vardukus kokius galetu tureti. Sugalvojom tik viena Ema...
Niekaip neisejo sugalvoti berniuko vardo... Ir stai dabar turim maza lelyte-mergyte Emma (kadangi isvaziavom i uzsieni teko taip pavadinti 😀 ) dabar pagalvojau kad labai keista, kad mes jau tada tikriausiai jautem kad susilauksim pirmagimes mergytes 😀

25. Aug 2010, 14:29

Musu mazylis visa men po gimimo be vardo buvo , visi ji leliuku vadinom ))Kadangi vyro pavarde rusiska varda ieskojom internacionalini.variantu buvo milijonas bet ne vienas kazkaip neskambejo. Sunelis gime per Mindaugines todel visi siule pavadinti ji Mindaugo vardu .Nusivezem mazaji prie juros , salia buvo seima su 3 metu berniuku , jis labai isdykavo , tevas ji subare vardu , mes su vyru susizvalgem , vardas nuskambejo taip grieztai vyriskai ir pavadinom savo mazaji Ernestas 😀)

24. Aug 2010, 20:28

jo tikrai jau poto nebegalejau atsisakyt to vardo 😃

24. Aug 2010, 20:26

eglute tavo vyras genijus 😃 👍 labai grazus vardas migle tikrai 👍

24. Aug 2010, 20:25

nu ir as pasipasakosiu...musu dukrytes vardas Migle.senas,paprastas.vyras sugalvojo bet man jis niekaip is pradziu netiko,ko tik nedare kad mane ikalbetu, ir veliau pats sugalvojo jog tas vardas susideda nuo musu vardu MI nuo tecio vardo MINDAUGAS....GLE nuo mamos vardo EGLE. Tai va taip ir gime musu Miglute 😀

24. Aug 2010, 19:31

Mūsų panelė vardu Domantė.Jau senai svajojau , kad savo mergaitę pavadinsiu Emilija.Kol laukiausi varčiau vaikiškus žurnalus, užsirašinėjau vardus.Sukom galvą kas jei berniukas bus...Kai likus 2mėn patvirtino , kad bus mergaitė, tai surašėm ant lapuko vardus ir liepėm seneliams išsirinkt.Visi apsistojo ties Domantės vardu.Emilija nepavadinom, nes lb jau populerus šis vardas buvo.Nenorėjau, kad sėdėtų klasėje 4 mergait4s tuo pa2iu vardu.

20. Aug 2010, 22:00

o mum buvo taip, mano dukrytes vardas Gabija.. As dar turbut vidurineje mokiausi, kai sakiau, kad jei kadanors turesiu dukra, pavadinsiu siuo vardu.. Na atejo laikas, kada pradejau lauktis, pradzioje nebuvo aisku, ka turesime, todel su vyru nusprendeme 'pazaisti'..pasiemem kalendoriu ir kokia diena atversim, toks vardas ir bus,tiek mergaitei, tiek berniukui, aisku mes ta kalendoriu, gal kokia 20 kartu taip vartem, nes vis buvo OI NE..😀 Kada jau tiksliai zinojau ko lakiuosi, o ir sirdim jauciau, tai tu vardu buvo daug, rinkom rinkom, galiausiai nusprendem Jomante, bet kai mergaite gime, supratau, kad cia ne velnio jokia Jomante, dievulis man dave Gabijyte...😀

16. Aug 2010, 10:45

musu maze vardu Isabella, tetukas pusiau italas todel abu sutarem jog rinksim ir italiska varda 😀 as si varda esu seniau kaskur isgirdus ir nuo tada jis man patiko 😀 buvo dar vienas variantas tad neparinkom vieno,o kia maziuke gime vos ja pamacius istariau varda Isabella 😀 tai taip ir likome prie sio nuostabaus varduko 😀 o vardo galas bella,reiskia grazi (taipogi italiskai)

16. Aug 2010, 10:31

joris-pavasario dievas😀

16. Aug 2010, 09:59

Mūsų sūnaus vardas - Joris 😀 tai mano noras, kuriam vyras nusileido, nes jis mūsų turtui norėjo Vėjo vardo, tačiau aš tam atkakliai priešinausi 😀
Situacija buvo tokia, kad visą, na, beveik visą, nėštumo laiką gydytoja mums teigė, jog laukiam mergytės, taigi pilvuką vadinom Gustės vardu, tačiau priešpaskutinį vakarą iki gimdymo gydytojas, pas kurį gimdžiau, pateikė sttaigmeną, jog laukiam SŪNAUS 😃 🌷 taigi turėjom nemenką užduotį - greitai persiorientuoti ir mąstyti sūnui vardą 😃 tą vakarą grižę iš ligoninės sulaukėm svečių - mano sesės ir pusseseres, kurios padėjo galvoti įvairiausius variantus 😃
esu labai patenkinta šiuo vardu, kuris labai dera ir su pavarde 😉 tikiuosi, kad kada nors Joriui padovanosim sesutę - Gustę 😃

16. Aug 2010, 09:48

Musu dukrytes vardas Žemyna. Nezinojom ko laukiam, todel pasiskirstem, kad vyras galvos mergaitei, o as berniukui ( norejau det Liutauro varda)... kaip matot laimejo tetis 😀 Si varda jis pamate ant zurnalo "Zmones" virselio, ten buvo straipsnis apie Zemyna Asmontaite 😀

16. Aug 2010, 09:37

to daivute: originalus vardas vaikiuko😀

15. Aug 2010, 21:59

musu mazius geisvydas ,tai ieskojom reto varduko pamateme kalendoriuje geivydas mums jis neskambejo patinkamai tai as ikisau S raidele ir oplia patinkantis vardas GEISVYDAS

09. Jul 2010, 23:05

cia netycia tiek prispaudziau

09. Jul 2010, 23:04

oho kiek temu😃

09. Jul 2010, 22:35

Papasakokit, kaip sugalvojot išrinkti būtent tokį vardą savo vaikui? Gal turit kokia istorija,kaip atsirado vaikui vardas?