sveikos mamos.na tikriausia sulauksiu daug kritikos,bet taip nutiko,kad pamilau kita ir dar butent tuomet kada su draugu padavem pareiskimus santuokai,nebezinau ka man daryti..mane ir taip visi atkalbinejo nuo tos santuokos,bet gailestis dare savo..ne karta buvau musama,anyta puldinedavo ciut per ja nepraradau dukryte kai laukiausi,bet buvau jauna naivi ir tikejau,kad meile yra meile.o dabar tiesiog nebenoriu su juo buti,gyvenime atsirado kitas,bet beda ta kad pasakiau draugui kad jo nebemyliu jis net nepatikejo,eilini karta primuse ,o paskui atsiprase lyg niekur nieko ir pamirso..nebezinau ka man daryti jauciuosi sumaistyje juk sugyventas ir vaikas,bet meiles vyrui nebejauciu liko tik gailestis,kai jis sako ,kad myli..ka patartumet..?
idomiai kaip tu gali kenteti?kaip gali sujuo gyventi?na manau rimtai jauna esi tokiam poziuriu jei viena karta ranka pakele zinok visada pakels na ir kas kad jam svarbu mama t.t man taspats buvo bet nenusileidau jo tevam puoliau akis kabinti jiem kikvienas gyvena savo gyvenime ir patys esame gyvenimo kalviai,jei tu jo giminei nusileidi t6ai visada taip bus as nenusileidau nors man 18m buvo tada dabar uosvei gerbia kad ginu save savo seima,gyvenu su vyru vaiku uosvei atvazuoja jai man zodis netaip as jau pasakau jusu nuomone buvusi nebuvusi 100m bet tau panele tiek kenteti?ar tu to verta ?tu jam bokso krause ar kas?nesizemink saves tokiu egesiu kovok uz savo laime burbuliuke pagalvok apie savo vaika kokia jis aplinka mato nuo pat mazens vaika traumuojate ,jis ne vyras o bailys silpnesne musa nes nuo tikro vyro atsidurtu ligonineje,as savo drauge gyniau taipat buvo mes sidejom jis gryzo ir iskart ant jos varyti paskui griepe us plauku atsistojau as pasakiau 3minutes kad pleidi ja o jam px priejau arciau ir davai i ji kipti gerai kad dzodo lankiau gavo malku iskviecau mentus ir nuo to karto drauge ji pasiunte toli toli
o as suprantu. pati buvau i ta liuna iklimpus kol susiprotejau. dabar ta pati sakau,kokia buvau kvaila. Tuo gyvenimo momentu mastymas visai kitoks,svarbiausia kad ateitu tas protas.
as tai ir nesuprantu tokiu moteru,kurios yra musamos ir gyvena su tokiais vyraia.
Labas vakaras, man tai idomu kiek burbuliukei metu, turbut dar visai jaunute, jeigu sitaip masto. Ir isvis jei jis tave muse 4 nestumo menesi, tai speju muse ir dar nesilaukiancia. Tai va man didziausiais klausimas yra, o kokio velnio su tokiais vaikus "daryti"? Zinau ne viena mergina, kuriu vyrai geria, atsiprasant vadalojas, bet jos vistiek gyvena, skalbia, lygina, maitina ir dar vaikus gimdo ir ne po viena,tai as nesuprantu.
Burbuliuke, ar jus dar su tuo nevisprociu ar jau pavyko zengti zingsni?
Burbuliuke bek tu nuo tokio asilo kur kojos nesa,zinok vyrui uz jo vaika ir moteri nieko svarbiau gyvenime neturi buti nei mamos nei broliai nei dar kokie velniai,o dar ir nescia muse. Tu tik nepik bet kur gi tavo protas mergyt???
Na maniskiui motina ir daugiau uz dieva, bet as laikosi tokio principo: musu gyvenimas yra musu, jos yra jos. Jai jam kas nepatinka pasiulau eit pas mama, sakau, kad as taves nelaikau, gal tau taip bus geriau. Bet niekur neina. 😀 Vakar ir parleke: jezau mamai spaudimas sukiles, dar numirs. Nenumirs sakau, ne taip buna ir viskas tvarkoj, o cia ir vaistu turi, ir pas gydytojus buvo, tai nusiramino. ( tuo tarpu as laukiuosi ir dar persalti sugebejau, tai nebijo ar nenumirsiu 😀)
Autores atveju patarciau eiti kuo toliau, tik baisu, kd dabartinis draugas neimtu persekioti, reiktu kaskaip apsidrausti.
as dirbau su viena tokia,jisai ja irgi muse ir nescia ir nenescia ☹ neleisdavo nei dazytis,nei sunioju nesiot ☹ aprengdavo kaip sena boba ☹ ir dar eidavo i kaire nuo jos ☹ bet jinai jam nesenai antra vaika pagymde ☹ durnele☹
as dirbau su viena tokia,jisai ja irgi muse ir nescia ir nenescia ☹ neleisdavo nei dazytis,nei sunioju nesiot ☹ aprengdavo kaip sena boba ☹ ir dar eidavo i kaire nuo jos ☹ bet jinai jam nesenai antra vaika pagymde ☹ durnele.
O viespate!!!!!!!! burbuliuke ir tu su juo gyventi? As net jeigu myleciau toki vyra iseiciau del vaiko sveikatos! Bieg kiek gali toliau nuo jo ir kuo greiciau.
bek nuo tokio kuo toliau burbuliuke,kaip gaila vaiko,mato smurta seimoi.
nestumo metu buvo ivikis kai 4men nestumo muse,,paskui visus kitus menesius buvo silkinis lauke dukrytes labais,po nestumo dar kazkiek pabuvo geras paskui vel tas pats gyvenimas,beda tame ,kad jam uz mama ar broli nieko svarbiau nera...jo mama mane visaip puldavo,o jis net apgint nesugebedavo vyriskai
As nesuprantu vyru kurie musa savo vaikuciu motinas! Moterys kankinasi 9 men, o po to yra musami. Tokius vyrus tik susaudyti! burbuliuke o pries dukros gimdyma kaip viskas buvo?
burbuliuke o ka galvoja tavo mylimas vyras?kviecia gyvent pas ji?
Spem!!! 😃 😃 😃 burbuliuke jeigu jo nemyli,musa, kaip ir visos cia esancios as jeim pritariu biek nuo jo kiek kojos nesa. Nebent suprantama jeigu neturi kur kitur apsigyventi, ar del darbo.tai tada sunku bus
kvaila esu kad kenciu va kas negerai...bet isvadas jau daryt pradejau,tad beliko tik iseiti kai jo nebus..
Pagalvok, ar nugyvensi su tokiu vyru visa likusi gyvenima??? Pati rasai kad jo nemyli... o dar kenti smurta!!! Tikrai nesuprantu,ko tu lauki . Spresti, aisku tau paciai...
Vaikas tikrai neprizastis likti su tokiu vyru jei ji galima taip pavadinti jis nia muciacio o chmo kazkoks ,nevertas tavo asaru ir taves palik ji na bent jau as tai tikrai toki palikciau
burbuliuke vaika myki kol kas,paskui nezinia kas bus ☹ iseik tikrai.bet tu turi turiet savo nuomone 😀
sveikos ziauri situacija pritariu visoms bek ir kuo greiciau nuo jo mes su vyru ilgai kartu bet pries susituokiant sudariau sutarti kad jei pakels ranka pries mane bent syki nesvarbu ar blaivas ar girtas iskart skirybos be diskusiju ir jis sutiko ... man ramu dabar jis jei supyksta iseina darbuotis arba su sunimis palaksto turbut tavo vyrelis pykti ant taves islieja o tai labai negerai ... sekmes tau tikrai bek nuo jo kuo toliau
na perskaiciau visa tema. Man kyla klausimas tu jo bijai, kad dar su juo esi? iseis kur susirink dariktus ir vaziuok tik lauk. Jei tave musa, zemina ir jautiesi su juo blogai, ko dar lauki. Linkiu kuo didziausios sekmes.
bek ir kuo greiciau nuo tokio vyro,nes dukryte matanti kaip elgesi tetis su mama tikrai labai kencia.sekmes jum
arba jo pasakymas vakarykstis,tai ka mane paliksi ,tai taip ir keisi vyrus visus kaip ir mane palikt nori...
*augintu
vaika jis begalo myli,bet tie jo pasakymai va tu mane paliksi tam kad kazkoks asilas auginta mano dukra ir stumdytu,jis specialiai sneka viska ,nes zino kad as prisigalvojantis zmogus....pasakiau jam vakar ,kad viskas noriu skirtis,as taip nebegaliu,o jis nepaleidzia manes,reiskia teks iseit slapciom kol jo nebus,kitos iseities nebematau tikrai...
burbuliuke tu bijei paprastai KAS BUS TOLIAU.tame ir yra tavo problema,o sito bijot nebereikia.palik ji.jeigu netgi su kitu tau nieko nesigaus,bus dar tu vyru.nebijok neliksi viena.o kuris tave musa,pagalvok koks gyvenimas lauks tavo vaikelio?jei jisai tave musa tai ir dukryte greit bus musama.tau tuo reikia?patikiek jisai yra is tu vyru,kuris musa zmona ir vaikus mus!
burbuliuke, tada as taves nesuprantu jei myli kita tai koks gali buti gailestis dabartiniam draugui? mesk tu ji juolab kad esat nesusituoke, negailek tu jo o tiesiog kurkis laime pati del saves ir savo vaikiuko
sveikute burbuliuke na zinok as visom panelem pritariu kad tau tik lieka palikti ji nes toks vyras nevertas nei vienos tavo asoros o jai tu myli kita tai ir eiki pas ji ir ilgai ir laimingai gyvenkit linkiu as tau to :-)
burbuliuke, nieko tu nekvaila ir savęs nekaltink..matyt taip reikėjo..reikėjo sutikti tą žmogų, kad gimtų dukrytė, juk ji - geriausia ką turi 😉 o meilė dažnai uždeda rožinius akinius.. nauja meilė padės pamiršti praeitį. tik žiūrėk, kad nebūtų kaip toj patarlėj - nuo vilko ant meškos..
pati zinau ka as dar cia mastau palikt ar ne,palikt ir taskas kito kelio net nera..kvaila buvau tikrai pripazystu kad kentejau tiek ir viska atleisdavau