Padėkit !

05. Jan, 10:06

Sveiki. Lapkričio 26d. su vaikinu turėjome lytinių santykių tai buvo pirmasis kartas, vaikins buvo su prezervatyvu. Kitą dieną aš labai išsigandau, kad nebūčiau pastojusi ir nuvykau į vaistinę, ten nusipirkau escape tabletę, ją išgėriau. Pirmomis dienomis pastebėjau išskyras. Tada po savaitės susirgau mėnesinėmis, kaip ir pagal normalų ciklo laiką, išskirų buvo daug. Organizme jokių pasikeitimų nebuvo. Šių metų sausio antrąją vėl susirgau mėnesinėmis, pirmos dvi dienos buvo labai gausios, kitos ne tokios. Po dienos man labai pradėjo skaudėti pilvą ir jau antra diena nepraeina, tik skausmas apmažėjo. Ar galėjau pastoti ??

13. Jan 2016, 10:37

“Look, it may shock you to know that we’re not as concentrated on our competitors as you are. That’s not to say they’re not reliable, essential, fantastic organizations, but I’ll tell you what we’re concentrated on: our goals, our customers, our strategy, what our customers want from <a href="http://www.urfifa.com/">best place for Fifa Coins</a> us and when they want it.”

The Program project needed to return to positivity. It’s been a very challenging season for Microsof company. Buffeted by a variety of significant back-tracks on system plan and an remarkable reaction to Sony’s exploitation techniques from beginning adopters at E3, the Program product has fought to keep the significant strength of Program 360 in the run-up to next-gen launch. <a href="http://www.urfifa.com/">http://www.urfifa.com/</a>