Sveikos, aš čia naujokė
Todėl viskas man nauja ir neišku
Su draugu jau dvi savaites nesisaugome, nes nusprendėme, kad jau pats laikas pradėti leliuką
Mano ciklas itin nereguliarus, todėl viskas dar sunkiau
Praeitą trečiadienį dėl to buvau pas ginekologę, lyg ir jau turėjau pradėt sirgti (nes prieš sergant savaitę laiko itin jautri krūtinė), daktarė tai patvirtino, nes darė ekoskopą, sakė sirgimui gimda jau pasiruošus irgreit turėčiau sulaukt mėnesinių. Bet atsitiko toks dalykas: tą patį trečiadienį su draugu pradėjome mylėtis nesisaugodami, tai darėme kiekvieną dieną. Tačiau aš kaip nesusirgau taip nesusirgau. Krūtinė vis tebeskauda, gal todėl kad labai laukiu mažylio, manau, kad jau nuo pirmo nesisaugojimo pradėjau dažnai šlapintis, jautrios krūtys, vis paskauda pilvuko apačią kaip prieš mėnesines, pradėjau daugiau prakaituot, bazine kūno temperatūrą (matuoju tik antra savaitė) pakilusi virš 37 visada. Dariausi du nėštumo etstus, bet žinau, kad per anksti dar buvo, todėl jie buvo neigiami, bet mintis, kad galiu jau savyje nešioti žirniuką, neduoda ramybės, patarkit ką daryt?![]()
Sveikos mamos reikia patarimo maitinau kudiki iki 3men pajauciau kad mano suneliui trulsta pienuko tada pradejau duoti misinuka ir nusprendziau panaudoti liekninamasias tabletes nes po gimdymo norisi kuo greiciau atsikratyti kg bet po savaites ju vartojimo as noriu juos nutraukti ir maitinti toliau nes pienuko dar vis yra, pasiskaiciau kad galima kazkaip atstatyti zindyma. Keikiu save kad paskubejau kada galiu pradeti vel zindyti kudiki po vaitu vartojimo aciu uz bet kokia info .
Laukti! 😉
Sveika, vos pradėjus nesisaugoti tikrai negalite jausti išvardintų nėštumo požymių net jei ir laukiatės 😀 Belieka laukti 😀