Padangų keitimas

15. Jul, 02:44 roku roku

Sveikos,

kiekvienais metais po du kart važiuoju keisti padangas. Šitas malonumas man atsieina apie 60EUR. Galvoju, jeigu įsigyčiau antrą ratų komplektą, tereiktų tik pasikeisti ratus. Tik mąstau ar būsiu pajėgi tai padaryti pati? Kiek žiūrėjau vaizdo įrašų - neatrodo labai sudėtinga. Bet ar reikia turėti fizinės jėgos? Vis tiek tuos varžtus atsukt ir užsukt reikia stiprių rankų. Gal kas galit pasidalint savo patirtim?

Pavasaris23 Pavasaris23 04. May 2023, 14:22

Aš asmeniškai padangas perku čiahttps://www.gpadangos.lt/ Geros kainos, platus prekių asortimentas bei aukšta kokybė.

karolinapaul karolinapaul 30. Jan 2023, 18:02

Prieš pakeičiant padangas, rekomenduočiau gerai nuvalyti ratlankius, nes tai sumažina koroziją ir ratai išlieka paklausesnės išvaizdos 😀 Naudojau universalų valiklį, lyg šis https://www.autoera.lt/catalog/category/valiklis-ratlankiu.

Tevelis Tevelis 28. Sep 2021, 23:21

Na, pats ratų pakeitimas, jei padangos sumontuotos, kainuoja labai simboliškai - apie 10 eurų. Bet padaro ir balansavimą, kas manau ganėtinai svarbu. Tad ar tikrai verta pačiai tą daryti? Manau moteris turi mokėti prisipilti kuro, langų ir aušinimo skysčio, pasinaudoti plovykla, o visus remonto darbus verčiau palikti meistrams ar draugams/giminaičiams. Juk negooglinsite kaip pakeisti išdaužtą žibintą, nors užsisakyti reikiamą dalį internetu manau galima ir savarankiškai https://autozibintai.lt/autodetaliu-kategorijos/zibintai-1/zibintu-korpusai-12