Pradžiai šiek tiek apie mane :reveransas: Siuvu drabužius nuo vaikystės, 7 metus lankiau siuvimo modeliavimo būrelį, kurio vadovė mane išmokino įvairių gudrybių. Mokiausi Vilniaus kolegijoje (dieniniam skiriuje) esu nuo 2011m. Diplomuota bakalaurininkė siuvimo technologijos. :) Kolegija mane išmokino sukonstruoti drabužius kokius nori, o taip pat ir kaip taisiklingai pasiūti. :) Dvi raudonos suknelės nuotraukoje - vienspalvė buvo siūta pagal užsakymą,o kita mano :-] Miela dovanėlė artimam žmogui, vaikui, draugams, vyrui ar žmonai pagalėvės, virtuvinės pirštinės ar tiesiog lovos užklotai.. Žaislai :) Dovanų maišeliai naudojami visokiomis progomis (kalėdiniai), maišeliai (kosmetinės) įsidėti niekučiams... Čia buvo tik viena foto, nes daugiau nelendo man įdėti, daugiau foto pamatyti norėdami rašykite.. :) . Mėgstu kruopštumą, todėl visus darbus atlieku kruopščiai nuo pradžios iki galo :) Kadangi esu baigusi siuvimo technologiją, tai drąsiai jus galiu pakonsultuoti įvairiais klausimas dėl siuvimo, ar tiesiog stiliaus (kas jūsų figūrai geriausia tinka). Nesidrovėkit kreipkytės. Priemu siuvimo užsakymus Kaune, Panevėžyje, Mažeikiuose ir Vilniuje. Mažesnius gaminius (ne drabužius) galiu siusti paštu į bet kurį miestą. :))) Kaune gyvenu aš daugiausiai, su šito miesto gyventojomis galima susitikti daugiausiai ir pakalbėti individualiai. Taip pat galiu pasiūlyti įvairias dėmes valančias priemones ant audinių kurios nedirgina odos, nesukelia alergijos pvz.: jodas, briliantinė žaluma (vadinama zelionka), kramtomą gumą, rašalą, tušinuką, lupdažių, baltinukų apykaklių nešvarumus ,žolės, vaisių, arbatos, kavos, vyno, kiaušinių, kraujo, pieno produkcijos,šokoladą, padažus, staltieses nešvarias po švenčių ar kitus nešvarumus. :taip-taip: Dėl likusios informacijos kreipkitės į AŽ (asmeninę žinutę man) :4u:
Pradžiai šiek tiek apie mane :reveransas:
Siuvu drabužius nuo vaikystės, 7 metus lankiau siuvimo modeliavimo būrelį, kurio vadovė mane išmokino įvairių gudrybių. Mokiausi Vilniaus kolegijoje (dieniniam skiriuje) esu nuo 2011m. Diplomuota bakalaurininkė siuvimo technologijos. 😀 Kolegija mane išmokino sukonstruoti drabužius kokius nori, o taip pat ir kaip taisiklingai pasiūti. 😀
Dvi raudonos suknelės nuotraukoje - vienspalvė buvo siūta pagal užsakymą,o kita mano :-]
Miela dovanėlė artimam žmogui, vaikui, draugams, vyrui ar žmonai pagalėvės, virtuvinės pirštinės ar tiesiog lovos užklotai..
Žaislai 😀
Dovanų maišeliai naudojami visokiomis progomis (kalėdiniai), maišeliai (kosmetinės) įsidėti niekučiams...
Čia buvo tik viena foto, nes daugiau nelendo man įdėti, daugiau foto pamatyti norėdami rašykite.. 😀 . Mėgstu kruopštumą, todėl visus darbus atlieku kruopščiai nuo pradžios iki galo 😀
Kadangi esu baigusi siuvimo technologiją, tai drąsiai jus galiu pakonsultuoti įvairiais klausimas dėl siuvimo, ar tiesiog stiliaus (kas jūsų figūrai geriausia tinka). Nesidrovėkit kreipkytės.
Priemu siuvimo užsakymus Kaune, Panevėžyje, Mažeikiuose ir Vilniuje. Mažesnius gaminius (ne drabužius) galiu siusti paštu į bet kurį miestą. 😀))
Kaune gyvenu aš daugiausiai, su šito miesto gyventojomis galima susitikti daugiausiai ir pakalbėti individualiai.
Taip pat galiu pasiūlyti įvairias dėmes valančias priemones ant audinių kurios nedirgina odos, nesukelia alergijos pvz.: jodas, briliantinė žaluma (vadinama zelionka), kramtomą gumą, rašalą, tušinuką, lupdažių, baltinukų apykaklių nešvarumus ,žolės, vaisių, arbatos, kavos, vyno, kiaušinių, kraujo, pieno produkcijos,šokoladą, padažus, staltieses nešvarias po švenčių ar kitus nešvarumus. :taip-taip:
Dėl likusios informacijos kreipkitės į AŽ (asmeninę žinutę man) :4u: