Nuosavas verslas

23. Apr, 04:14 luke luke

Sveikos,

svarstau išėjus į motinystės atostogas įgyvendinti savo svajonę. Jau seniai gaminu natūralius muilus, tačiau norisi pradėti viską daryti rimčiau nei tik draugams ir artimiesiems. Daugelį dalykų jau esu išsiaiškinusi, bet turiu kelis klausimus toms, kurios jau verslauja.

Man dabar labiausiai rūpi buhalterijos klausimas. Kiek maždaug gali kainuoti tvarkyti mažosios bendrijos apskaitą, jeigu darbuotojas vienas, o sąskaitų daugiausiai iki 10? Draugė siūlė pasidomėti šios įmonės paslaugomis, bet esu linkusi sužinoti bent kelių žmonių nuomonę prieš darydama sprendimą.

Taip pat noriu sužinoti kaip sudaryti sutartis su vežėjais, kurjeriais, kurie pristatytų mano prekes? Kaip derėtis dėl kainos? Ar čia viskas priklauso nuo siuntų kiekio? Kiek pvz. reiktų siųsti per mėnesį, kad mokėtum kokius 3EUR už vieną siuntą? Ir kuris vežėjas patikimiausias ir geriausias kainos/kokybės atžvilgiu?

Dėkinga

Pavasaris23 Pavasaris23 03. May 2023, 16:54

Jeigu ieškote teisės, buhalterijos ir darbų saugos paslaugų: https://justicija.eu/ Tikrai rekomenduoju.

JustytesMama JustytesMama 28. Apr 2021, 23:31

Vyras dirba elektriku individualiai. Buhalteriją susitvarkome patys. Nėra sudėtinga tikrai. Man daug sunkiau kai paprašo kokių priemonių https://elintosprekyba.lt/komponentai/daznio-keitkliai/ užsakyti, nes reikia susigaudyti. O su apskaita galima pasikonsultuoti. Tiek VMI tiek sodra priskiria atsakingus darbuotojus, tikrai geranoriškai paaiškina kas atrodo nesuprantama.

buildingas buildingas 18. Feb 2021, 16:06

Kam jums MB? Tai išsiimkite individualios veiklos pažymėjimą ir viskas

egsit egsit 23. Jul 2020, 11:00

Pasikonsultuoti galite ir su - https://uab123.lt/imones-steigimas/mazosios-bendrijos-steigimas/

Tevelis Tevelis 01. May 2020, 13:20

Kaina pirklauso ir nuo regiono kuriame kursite versla. Juk uz ta pati darba sostineje ir kazkur periferijoje specialistai gauna zenkliai skirtingo dydzio atlygi. Zmona ieskojo administratores darbo https://simplika.lt/administratores-iaus-darbas/ ir tikrai atlyginimai svyruoja net dvigubai, tad tiesiog skambinti ir klausti i kelias imones ar individualiai tokias paslaugas teikiancius buhalterius

Jennysmith Jennysmith 27. Apr 2020, 21:06

Sveiki visi, mačiau komentarų žmonių, kurie jau yra gavę paskolą iš „Anderson Loan Finance“. Nuoširdžiai maniau, kad tai sukčiai, ir tada nusprendžiau kreiptis remdamasis jų rekomendacijomis, nes man tikrai reikėjo paskolos. Prieš kelias dienas asmeninėje banko sąskaitoje patvirtinau 12 000,00 USD sumą, kurios paprašiau verslui su 2% palūkanų norma. Tai tikrai gera žinia ir mielai patariu visiems, kuriems reikalinga tikra paskola ir kurie yra labai tikri, kad grąžins paskolą, susisiekite su jais el. Paštu. (faksas) +1 315-329-6320.

Jie gali jums paskolinti!
Susisiekite su ponu Andersonu
Paštas: andersonraymondloanfinance@gmail.com
Telefonas: +1 315-329-6320
Apsilankykite biure adresu @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..