sveikos esu nescia jau 24 savaites ir jau keleta dienu rytais is nosies pradeda begti kraujas,nezinau ar cia normalu ar reiketu sunerimti?
sveikos esu nescia jau 24 savaites ir jau keleta dienu rytais is nosies pradeda begti kraujas,nezinau ar cia normalu ar reiketu sunerimti?
ir man pirmaji nestumo men. kartais pasileisdavo kraujas is nosies 😀
Sveikos, jums is nosies kraujas bego ir zinojot,kad laukiates,o man kelias dienas is ryto pradejo is nosies kraujas begti,galvoju kazkas keisto. Nusipirkau testuka,ziuriu II pagaliukai,pasidariau antra vel ta pati rodo. Nuejau i parduotuve dar viena testa pirkti,visai kitos rusies,kur rodo kiek laiko ir taip visai netiketai suzinojau,kad mano pupytei arba zirniukui yra 4-5 savaites, va ir kraujas is nosies kodel😀 tas kraujas ir buvo mano nestumo pozymis,nes mmm turejo ateiti tik uz 5 dienu. O dabar mum 9 savaites ir esame labai laimingi.
Tai taip,nemalonu tai tikrai,bet viskas praeis😀
agnyte, dekui uz atsakyma,palengvejo 😉 nors ir smulkmena,bet zinai vistiek 😀
laukiantistebuklo,man taip buvo. Nieko cia blogo.
Sveikutes, o man pradejo nosiukas kraujuoti 15 savaite, bet nebegti,o kresuliukai pasirodyti ir labai erzina,nezinau ar cia yra labai blogai.
Nera dėl ko nerimaut😀 spaudimas kaltas😀 dziaukis nestumu o čia vienas is nėštumo nemalonumų,kaip pykinimas,svaigimas galvos ona😀
Tai jai ne po daug manau nera ko ir susirupinti😉oi dar visokiu pokyciu bus Tau...
na pora dienu tik bega bet ne po daug,tai maniau pasiklausinesiu ir jei dar keleta dienu nepraeis skubesiu pas gydytoja..
Labukas...as kai laukiausi ir man begdavo retsykiais kraujas is nosytes,bet buvau pas daktarus sake,kad tai normalu,nes sukiles spaudimas buna nestumo metu,bet jai Tau bega kas ryta gal pasirodyk pas daktarus....juk mes esame visos skirtingos...