Noriu patarimo:)

29. Mar, 12:05

Labas visoms!

Atsiprasau jei jau kartojasi, tiesiog noriu,kad pakomentuotumet mano situacija, nes pati jau pakankamai prisinervavau.

Taigi, nuo pradziu. 02.28 su vaikinu pazaideme, be apsaugu, taciau sekso nebuvo. Tuo metu man buvo 15 ciklo diena, taigi dienos vaisingos, bijojau,kad galejom prisidirbti. Kitos dienos vakare lyt. organai buvo paraude, patine, nakti niezejo, kadangi pas ginekologes vietos menesiui i prieki uzimtos tai susitariau su akusere,kad paitu tepineli. Nieko nerado tik padidejusi leukocitu kieki. Del rezultatu pasikonsultavau su ginekologe telefonu, sake tai neuzdegimas, tad ir jokio gydymo nereik. Viskas kaip ir praejo, bet likus savaitei iki menesiniu pasirode sviezio kraujo lasas ir viskas.. Krutine skausminga, pilvo apacios skaudenimas, viduriu putimas(anksciau jei pilvo neskaudedavo likus savaitei) bet susirgau, menesines buvo normalios kaip visada ir ne kiek nevelavo, bet paskutinem dienom buvo toks kaip ir rudas kraujas( anksciau to irgi nebuvo) pilvo apimtis isliko padidejusi ir po menesiniu tad pasidariau NT( gal per anksti, o gal per mazo jautrumo) bet neigiamas. Tada vel lyt. organu paburkimas, bet panaudojau tepaliuka lyg ir aprimo. 12 ciklo diena labai pradejo skaudet desini sonas, skausmas bukas pereinantis i koja ir sedmenis ir vel tos rudos isskiros.. Mano ciklas 28/7 tad ovuliacijai kaip ir anksti, bet gal... kita diena jau skausmo nebebuvo tik spazminis pamaudimas. Praejus savaitei po menesiniu pakartojau NT(jau kitos firmos) vistiek neigiamas. Ar tai gali buti nestumas? o gal tokia sunki ovuliacija? o gal kokios ligos pozymiai? siuo metu 16 ciklo diena ir krutine jautri tapo kaip ir normalu sakyciau.. Na pirmadieni uzsirasysiu pas ginekologe, tikiuosi nuramins. Aciu uz jusu nuomone :)

14. Dec 2015, 11:41

Pinigų skolinimosi
A reikia trumpalaikio ekonominės pagalbos ar finansinės padėties, bankų ir finansinių institucijų asmuo vis dar laukia pakankamai kredito ar kitas paskolą per trumpą laiką 48 valandų adresą:. josiane.gourdin82@orange.fr
novaki.finance@gmail.com

19. Apr 2015, 22:02

https://m.facebook.com/profile.php?id=100009016377934&fref=nf&pn_ref=story&ref=bookmark. Gal norit prieš vasara, papuošt savo nagučius? Ji daro nuostabiai. Pabandykit!!!😀))

29. Mar 2015, 19:27 Salem

Išskyros nebūtinai šokoladinės, tiesiog rudos. Kalbu iš patirties.

29. Mar 2015, 16:49

Aciu 😀 gali buti ir endometrioze, bet kiek skaitinejau tai tos isskyros turetu buti tamsiai rudos, toks sokoladas, o pas mane tai tokios kakavines buvo.. na bet tikriausiai pas kiekviena idividualiai.

29. Mar 2015, 14:48

sunki tavo situacija, manau tik ginekologas gali atsakyti ar laukiesi. sekmes! parasyk kaip viskas sekesi. 😀

29. Mar 2015, 13:35

Sveiki, jei nenorit nėštumo, tai kam žaisti be apsaugų.
Rudos išskyros ar kraujas yra endometriozės požymis. Kiti požymiai taip pat būdingi endometriozei. Siūlyčiau kreiptis į ginekologę ir kartoti tyrimus bei ultragarso. Endometriozę rodo vėžio žymens 125 tyrimas arba laparoskopija, bet ją daro tik reikalui esant.