Noriu garbanų

13. Feb, 09:08

sveikos merginos,uzsimaniau garbaneliu detis spiralinio,bet bijau kad nenudegintu plauku,dabar atsisedusi sprendziu dilema detis ar nesideti,gal kas buvo susidejusios ir turite patarimu

14. Feb 2010, 16:53

juk dabar yra visokiu priemoniu ir pagarbanot galima ir patiesint,nemanau kad butina mums jaunoms gadintis plaukus su hemija

14. Feb 2010, 16:10

nuwa, as kiek prisimenu, draugei po cheminio atauginejo, tai negraziai atrode, o siaip ir pati kazkada galwojau detis, bet kirpeja atkalbejo, nes swiesi esu o dar cheminis, butu nuede man plauka 😕

14. Feb 2010, 14:12

as buvau smulku spiralini susidejusi,nieko negaliu sakyt labai grazu man buvo,bet priziuret ir tvarkyt juos reikedavo kas dien,o veliau kai pradejo atauginet tai atrode nelabai vaizdingai😀

14. Feb 2010, 12:31

o koki dejai smulku ar stambu? kas geriau?

14. Feb 2010, 00:11

nezinau o man viskas gerai as susidejau chemini. Reikia moket priziuret ta plauka ir nesidet kas menesi as taip kas 3 metus deduosi, paprasau ilgai nelaikyti kad nesugadintu plauko tfu tfu tfu kolkas viskas tvarkoj. Kaip tik pries kaledas vel susidejau

13. Feb 2010, 23:22

as tai siulau nesideti, nors pati niekada neturejau garbaneliu, bet kiek pazystu , kurios turejo, tai labai plaukui pakeneke, kol wiskas neataugo, tol plaukas nesusitwarke, deja...

13. Feb 2010, 21:08

sveikos merginos,uzsimaniau garbaneliu detis spiralinio,bet bijau kad nenudegintu plauku,dabar atsisedusi sprendziu dilema detis ar nesideti,gal kas buvo susidejusios ir turite patarimu