sveikos merginos,uzsimaniau garbaneliu detis spiralinio,bet bijau kad nenudegintu plauku,dabar atsisedusi sprendziu dilema detis ar nesideti,gal kas buvo susidejusios ir turite patarimu
sveikos merginos,uzsimaniau garbaneliu detis spiralinio,bet bijau kad nenudegintu plauku,dabar atsisedusi sprendziu dilema detis ar nesideti,gal kas buvo susidejusios ir turite patarimu
juk dabar yra visokiu priemoniu ir pagarbanot galima ir patiesint,nemanau kad butina mums jaunoms gadintis plaukus su hemija
nuwa, as kiek prisimenu, draugei po cheminio atauginejo, tai negraziai atrode, o siaip ir pati kazkada galwojau detis, bet kirpeja atkalbejo, nes swiesi esu o dar cheminis, butu nuede man plauka 😕
as buvau smulku spiralini susidejusi,nieko negaliu sakyt labai grazu man buvo,bet priziuret ir tvarkyt juos reikedavo kas dien,o veliau kai pradejo atauginet tai atrode nelabai vaizdingai😀
o koki dejai smulku ar stambu? kas geriau?
nezinau o man viskas gerai as susidejau chemini. Reikia moket priziuret ta plauka ir nesidet kas menesi as taip kas 3 metus deduosi, paprasau ilgai nelaikyti kad nesugadintu plauko tfu tfu tfu kolkas viskas tvarkoj. Kaip tik pries kaledas vel susidejau
as tai siulau nesideti, nors pati niekada neturejau garbaneliu, bet kiek pazystu , kurios turejo, tai labai plaukui pakeneke, kol wiskas neataugo, tol plaukas nesusitwarke, deja...