sveikos mamytes,su draugu ruosiames buti teveliais.abu svajojame apie suneli,gal zinote kokiu mociuciu patarimu kaip galetume igyvendinti si savo nora? :) aciu is anksto :)
sveikos mamytes,su draugu ruosiames buti teveliais.abu svajojame apie suneli,gal zinote kokiu mociuciu patarimu kaip galetume igyvendinti si savo nora? :) aciu is anksto :)
visada svajojau apie berniuka ir mergyte,ir juos siuo metu auginu sunui 4 dukrai 3 metai,siuo metu laukiuosi trecio,buus berniukas....esu patenkinta ,kad svajone isipilde,ir kad va su treciu pildau vyro svajone....
man kazkodel atvirksciai labai pirmos mergytes norejau ir turiu aisku pirmoj vietoj buvo kad sveikas bet mintyse mergyte😀)) o va dabar kai antra turesiu nebesvarbu nors dar nesilaukiu bet kazkaip mastau kad vel mergyte😃 net suknytes pasilieku ir rozinius drabuzelius 😀)
šiaippagal tuos "bobučių prietarus" tai yra taip. pakartosiu kažkada girdėtus žodžius. " Jei milu milu metu vyras karštesnis, tai bus mergytė" 😃 aiškinu, jei vyras visą tą gėrį pajunta pirmas, tada bus mergytė 😀 jei moteris pirma - berniukas 😃 man tai kažkada mama aiškino, tai pagal jos tuos žodžius visada žinojo ko laukiasi, mat visada pasitvirtindavo 😃
na del genu nezinau ar priklauso nes pavyzdziui mano vyro seimoj vien bernai 😀 o va mano vienas brolis ir 2 seses tai nezinau ar nuo vyro priklauso 😀 gime mergyte😀 as kazkaip nuo pat pirmu dienu jauciau kad mergyte bus o visi sake tai pagal pilva tai del isvaizdos mano kad berniukas😀 deja😀
Aš nekalta, jei kažko nesupranti ir negebi priimti kitokių nuomonių.
Aš laiminga, tik nesuprantu tokių nusišnekėjimų ir tiek, o tu galvok ką nori.;D
Mirksiuk, ko tokia nelaiminga? Aš tiesiog pasakiau ką galvoju ir ne tau tai pasakiau, o apskritai, o tu kad užsivedei, nurimk, nenorėjau nieko įžeisti 😀 O jei rimtai, tai tiesiog tu visiškai nesupratai ką norėjau pasakyti. O tavo paskutinią žinutę tai galėčiau priskirti būtent tau pačiai.
Ir dar, jeigu kažkam sunku priimti kito žmogaus nuomonę, jo nesudergiant verta susimąstyti ar su galva viskas gerai. Ir aplamai ar reikia lysti į forumus ir taip akiplėšiškai reikšti nepasitenkinimą.
Man ir nera skirtumo, kas gims. Svarbu sveikas vaikelis. O kaip cia kazkas sako, kad gims moteriskas berniukas ar berniukiska mergaite tai net juokas ima, jei visi taip mastantys butu- iskrypimas. Gims mergaite dziaugsiuosi - gims berniukas irgi dziaugsiuosi. Juk tai mano vaikas, mano kunas ir kraujas. Ir namaciau nei vieno is teveliu asarojanciu ir baisiai supykusio kad gime ne tas ko tikejosi. Verkia is laimes.
As cia toki pasmerkima jauciu is kai kuriu komentaru ir pagalvoju kokios visos doros ir nera net pagalvojusios ko noretu. Keista kazkaip.
Mano uosviene norejo mergaites bet visi 4 bernai ir du anukai,as labai norejau berniuko ir turiu berniukas,vyras norejo begalo mergaites,o kai gime maziukas pasake kad dziaugiasi kad gime berniukas,manau svarbiausia tai kad lelytis sveikas,o kas bus tas bus,o tuo kad vyru genai stipresni sutinku,nes mano giminei daug mergaiciu o vyro giminei vieni bernai,o ir antro noresiu berniuko 😀)
as ir norejau bent vienos mergaites bet tai kas is to turiu 2 berniukus ir visai esu laiminga man irgi jokio skirtumo kokia ta vaiko lytis 😀
Kolegė turi 3 mergaites ir ką jai daryt, jei norėjo nors vieno berniuko, bet myli visas ir net nenori jau berniukų 😃 Man kai gyd. darė echo, tai klausė ką noriu turėti, tai sakiau, kad jokio skirtumo man, tai sakė, kad reta mama taip pasako 😀
Taip ir turi buti seimose,kad nesvarbu kas gims teveliai turi dziaugtis,juk ju kunas ir kraujas. Juk mergaite nekalta,kad gime mergaite,o ne berniuku kaip norejo tevelis.
Mano vyras norėjo berniuko, bet turim mergytę ir vyras be galo dėl to laimingas 😀 Man nesuvokiama kodėl norima tos ar kitos lyties, kai pirmas vaikas, va kai antras, tai gal galima norėti 😃 Bet tu, žmogau, norėk, o Dievas juokiasi iš tavo norų dažniausiai 😃
Man atrodo normalu noreti tam tikros lyties vaiko,tarkim auginti porele, bet kai pradeda aiskinti,kad nenoriu mergaites del kazkokiu priezasciu ar nenori berniuko tai man absurdas. As savo vyro vis klausdavau kas noretu,kad gimtu,bet jam arba budavo nesvarbu arba tiesiog tiesiai sviesiai nepasakydavo.
Mirksiuk, aš ir nesakau, kad blogai norėti vienos ar kitos lyties vaikelio, tačiau blogai, kai tarkim laukiesi mergaitės, o nori berniuko (turiu omeny perdėtą norą). Pažįstama mama laukėsi berniuko, o norėjo mergaitės ir nuolat pabrėžė, kad turės mergaitę, bet turi berniuką ... moteriškais bruožais.
Silvi nieko čia blogo norėt vienos ar kitos lyties vaikelio. Ir tai visai nekeičia meilės vaikui ar tai berniukas ar mergaitė, myli vienodai. O norėt niekas nedraudė ir nedraus. Be to tai nėra užsiciklinimas. Kiekvienas supranta savaip. Nebūtina kiekvienam dalyke matyti neigiamas puses. Mama mano susilaukė 6 vaikų ir visada laukdavo skirtingo bet turi 3 berniukus, 3 mergaites ir myli ne mažiau, nors ir norėjo , kad būtų 4 mergaitės.
as siais dalykais domejausi, tai mano norejau mergytes ja ir turiu, galiu patarti,kad butu didesne tikimybe susilaukti berniuko, na vyro y spermiukai yra greitesni,tai yra vyriskos lities spermiukai, bet moteriskos lities spermiukai yra akaklesni,istvermingesni, moters kiausinelis pradzioje buna stangresnis taigi spermiukam buna sunku patekti ten, o veliau kiausinelis pasidaro minsktesnis ir lengviau isileidzia spermiuka I vidu,taigi,moteris yra vaisinga apie dvi savaites, tai jus turite daryti savo vaikeli kazkur nuo 16-18 ciklo dienos, dar karta pakartosiu tai tik padidins tikimybe susilaukt berniuko,bet buna issimciu 😀 na tikiuosi padejau
O tas užsiciklinimas ties viena lytim kai laukiesi kitos yra netgi labai blogai.
Na jo, bet kad ne visada būna pagal norus;D
Kad eitų pagal tuos norus 😃
AŠ tai labai noriu berniuko, baisiai noriu 😀
aciu jums mielosios uz patarimus 😀 😘
mano pastojimas buvo irgi iskart po menesiniu ir turiu mergyte 😃 taigi bobuciu prietarai cia manau mazai pades 😃 o ir is pilvo formos visi sake kad berniukas bus, bet nei velnio 😛
tad pritariu Daivutei 👍 ka jau ides ta ir turesit 😀
reiks pabandyti 😀 laura juk noreti niekas nedraudzia 😀 :p
bandykit ir suzinosit 😉😀
geri norai
skaiciau jau sita,kazin ar tai padeda 😀
http://www.5braskes.lt/vaiva/kaip-susilaukti-sunaus.d?id=48017723
http://www.5braskes.lt/vaiva/kaip-susilaukti-sunaus.d?id=48017723
cia patarymas kaip sulaukti sunelio 😀