Niežulys...

27. Feb, 12:14

Sveikos ,mamytes! Sukuriau sia tema pasiskaityti kitu mamyciu patirties apie trecio trimestro bedele niezuli... Man dabar 37 sav. Ir turiu nauja bedele- niezuli. Niezti pilvuka,kojas,rankas ,dazniausiai vakare ,kai atsipalaiduoju. Zadu kreiptis pas ginekologe,nes bijau ,kad nebutu NĖŠČIŲJŲ INTRAHEPATINĖS CHOLESTAZĖS. :O Gal kas buvo susidures su tokia problemele? Gal yra kazkokiu vaistu? Ka jus darete?

28. Feb 2012, 00:36

As irgi turejau sia problemele ir daugiau nei menesi,man niezejo visa kuna,tai nezinodavau kur detis kartais... Nuejau pas daktara israse tepaliuko ir viskas,man nieko netikrino☹,o niezejimas praejo kai pagimdziau 😀 Tai va truputi kantrybes ir smarkiai nesikasyt😀

27. Feb 2012, 23:38

Hmm.. tikiuosi praeis ir man.. :/ Gal ir teisybe,nes esu gan smulki ir augu ne dienom ,o valandom.. Tik,kad nusikasiau ir kojas ir rankas.. Kol kas tik losijonais ir gelbsciuos

27. Feb 2012, 13:47

kaip pilvo neniezes,juk jis pleciasi ir man taip pat niezejo,bet viskas praeina veliau

27. Feb 2012, 12:56

Man praeita ai pasitepu losijonu,bet tik tam laikui... poto vel paniezti :/ Nesmagu kazkaip.. Pilvuka ir man niezti neblogai. Reiks su ginekologe dar pakalbet.

Krisliukas Krisliukas 27. Feb 2012, 12:29

hm..man irgi niežėdavo viską..gal tiesiog oda išsausėja po prausimosi? nors tepdavausi visą kūna, bet nepadėdavo jokie tepalai.. po gimdymo praėjo..o pilvuką tai ypatingai niežėdavo, neturėdavau kur dėtis

27. Feb 2012, 12:22

cia daktare paskirs vaistu ir turetu tyrimus padaryt nes cia tau jau daug kur niezti

27. Feb 2012, 12:14

Sveikos ,mamytes! Sukuriau sia tema pasiskaityti kitu mamyciu patirties apie trecio trimestro bedele niezuli... Man dabar 37 sav. Ir turiu nauja bedele- niezuli. Niezti pilvuka,kojas,rankas ,dazniausiai vakare ,kai atsipalaiduoju. Zadu kreiptis pas ginekologe,nes bijau ,kad nebutu NĖŠČIŲJŲ INTRAHEPATINĖS CHOLESTAZĖS. :O Gal kas buvo susidures su tokia problemele? Gal yra kazkokiu vaistu? Ka jus darete?