net nezinau nuo ko pradeti su vyru gyvenu jau 6 metus esame susituoke turime 2 dukrytes esame gan jauni...prasidejo seimoje toks dalykas kaip vien pykciai tarp manes ir vyro o del to yra kaltas vyro begalinis pavydumas kuris pasireiske mazdaug pries metus...net nezinau del ko anksciau jokio pavydo nebudavo o pavydui ir priezasciu jokiu nesuteikiau...jau metus laiko man neleidzia eiti niekur skambineje kas 5 min ar esu namie nei su vaikais iseiti negaliu nebegaliu net su draugem susitykti tiesipg jis man tai uzdraude nu zodziu gyvenimas pasidare kalejimas kentejeu bandziau kalbeti bet kas is to jam nedaaina ir nebezinau ar daugiau as tai iskesiu ir siaip apskritai viskas jam pasidare blogai ka tik bedaryciau ka tik besakyciau...buvau uzsiminus apie skirybas jei taip ir toliau bus o jis iskart uzsipuole jog noriu skirtis neva turiu meiluzi...beje nesenai atsikraustem i kita miesta gyventi nusipirkom nama susitvarkem kaimynu dar nepazynojom ir nebuvom mate viena diena valydama langus pamaciau jog musu kaimyne ne kas kita o kaip jo buvusi panele kuria paliko del manes tai va dabar as labai net rimtai pradejau galvoti ar tik nebuvo jis visko suplanaves zinojo jog ji cia gyvena ir ar jie nemeiluziai tada suprasciau jo pavyda jei jis eina i kaire jis dar nezino jog as zinau kad ten ji gyvena net nebezinau ka galvoti nei ka manyti o to pavydo nebenoriu kesti gal patartumet ka nors nes nebezinau kaip elgtis:(
Nu jeigu mano vyrui kas nors kanors prikalbetu apie mane jisai tikrai man viska pasakytu paklaustu ar tiesa /melas bei t.t. tad nemanau kad ta ex kazkotais prikalba o jisai tau nieko nesako . Jam nusisvilpt ta ex.. butu norejas is jos konors butu del taves jos nepalikes.Bent man atrodo visai ne prieko ta ex .. patikrink beje jo tel ar nera jos isivedes ,knygele kokia uzrasu jeigu tokia turi,oinigine iskraustyk kada ,nes gali buti isikises kurnors kokilapeli su numeriu ..jeigu kazka panasaus rastum tada suk galva del ex jo o kol nera jokiu irodymu maziau kvarsinkis galvyte ir nervuokis 😉 Mano patarimas. O del pavydo ..galaplamai nieko jam nenutiko o tik uzsisuko bizis toks ..o gal ir yra kazkokia tam priezastis .
gal jam visai neatrodo tai svarbu, kad kazkokia ex salia gyvena arba galvoja, kad susinervinsi...
nes dabar taip pagalvojus mes kaip tik ir pradejom ta nama tvarkytis pries mazdaug metus kaip ir prasidejo tie pykciai o budavo kad jis ir vienas cia atvaziuodavo.... bet tai kodel jis slepe tai nuo manes net pasimeciau dabar
nu čia reali26 ko geriausia geriausias paaiškinimas
nu va reali26 gal ir tavo teisybe as apie tai nepagalvojau
ojei, kokia situacija... o man tokia mintis kilo, gal tavo vyras zino, kad salia gyvena ex, visgi nesunku galtvej/kieme pamatyt, gal pasikalba, o ji kersydama uz nuviliota vaikina apie tave prisneka kokiu nesamoniu.
jam dar tik 23 metai tai amziaus krize kazin ar butu 😃 pati teturiu 2 geras drauges jos pacios turi seimas ir tokias dalykais kaip kazkokiomis apkalbomis tikrai nedarytu...
siaip as pati neesu pavydi bet del jos tai nenoriu kad jis zinotu jog ji cia gyvena jei aisku dar nezino nes jei ji jau suzinos jog mes cia gyvenam tada tikrai pragaras prasides ji tikrai prades kersiti ir zinau tada visokios nesamones tikrai bus...kiek zinau tai ji kitur gyveno bet man vistiek kazkaip itartina jog ji cia salia musu nu net nezinau.... tai sakau buvo toks nutikimas pasakojo man vyras bet cia buvo seniau nei pries metus gal pries du prisimenu tada vyras su savo bosu gryzo pas mus i namus tada gere labai daug jie kita diena kaip jo bosas isejo is musu paklausiau jo kas jem buvo tai sake jog to boso zmona susirado kita ir ji paliko
tikrai be jokio pagrindo žmogus taip nepasikeičia,nu gal jam kokia amžiaus krizė😀,o gal tu su kuo pakalbėjai,ar gal kas prišneka jam kažko apie tave.Nu man kažkaip ne taip pareina vyras vieną dieną po darbo ir pradeda tu va tokia ,tau reik meilužio, tu neik su vaikais niekur.o gal tavo draugės turi kokius neaiškius santykius,gal dėl to jis bijo
Na bet tavo vyro pavydas jau tikrai liguistas. Kaip suprantu, kiek bekalbetumet, jis vis tiek tau prikaisioja kita vyra. As tada sakyciau," jeigu tu dar tokiom kalbom mane pulsi, tai as tikrai susirasiu meiluzi, nes su tavim jau nebeimanoma gyventi".
Nu cia tada tikrai sunki situacija .. o tu jo imk ir paklausk sakyk ar zinai kad ex tavo cia salia gyvena ?Bet kad su ja susitikinetu tai zinok tikrai nemanau 😀 Nu kvaila .. jug jeigu vyras butu neistikimas savo zmonai tuolabiau su ex tada tikrai nesikraustytu prie jos dar arciau gyventi- nelogiska.As manau jisai cia del to tai tkr nezinojo .. na nebent ji jau daug daug metu gyvena toje vietoje , tada kada dar jie susitikinejo,tada zinoma kad zino. Bet kad ir zino gal jam ne motais jug turi tave,savo seima 😀 O tas pavydas jeigu jisai prasidejo tik nuo tam tikrolaiko,nebuvo jo perdeto tokio visuomet ,tada turi tikrai buti tam kazkokia priezastis.. Sakau gal draugas koks nudege skaudziai pasidomek?? Ir jisaipradejo del to perdetai tave saugot nes bijo prarasti tave.
jau per ta laika sneketa buvo net nebezinau kiek kartu jau vaikus palikdavom pas maciutes ir prie vynelio ir prie arbatos tie pokalbiai vykdavo o ju pasekme po valandos snekejimo ir bandymo issiaiskinti kodel cia viskas taip budavo susipykimai jei neturi jis ka atsakyti i mano uzduodamus klausimus pradeda man prikaisioti o ka tau blogai o ka nori kita tureti jem nedaaina jog apie kita vyra net nepagalvoju... apie psichologa ir buvau pagalvojus siuliau apsilankyti seimos konsultacijose o jis pareiskia kad mum ir taip gerai niekur jis neis o kaip pasakiau jog man blogai nenoriu jo pavydu noriu tureti vyra toki kaip anksciau o jis vel man prikisa o ka jei blogai jau meiluzio nori tada vel dydeli pyktumai prasideda... jau net nuo lango nenuveinu to pro kuri matosi jo ex namas per ta laika tai 3 menesius nemaciau kad butu koks pastovus vyras ateina drauges kiek matos ir draugai kiek suprantu ji gyvena viena... nuveiciau mielu noru pas je biski pasikalbeti bet ji mane atsimins tikrai o musu paskutinis susitykimas pries 6 metus baigesi mustynemis 😃 tai nelabai savo vaiku akivaizdoje pakartoti to nenoreciau uztai ir nezinau jem ka sakyti apie je ar ne o jei jis nezino jog ji cia gyvena....o pavydas galejo dar prasideti kaip sakete jog kolegos zmona paliko savo vyra del kito...taip jo darbe buvo jo virsininka paliko jo zmona del kito.... bet prie ko man cia savo ta pavyda kisti as juk jem nekarta sakius jog ji myliu ir tokio dalyko negaleciau padaryti man tiesiog butu slikstu su kitu vyru susitikineti kaip turiu savo vyra kuri begalo myliu
net nebaigusi skaityti iki galo, iškart pagalvojau apie kitą moterį..keistas sutapimas,kad buvusi draugė gyvena šalia..bet gal čia tik sutapimas..pakalbėkit su vyru, o galiausia nueik pas tą jo buvusią kaimynę paprašyt cukraus, susipažink 😃 tik nepasakok kad santykiai ne kokie, kaip tik sakyk, kokie puikūs santykiai su vyru kaip viskas yra puiku 😉
O ta jo ex gyvena seimoje ?Ar ji viena be draugo/be vyro?Gal vyras nezinojo jog ji cia gyvena ,tik sutapimas.Nes kraustytis tik del ex savo tuolabiau kad jis ja paliko del taves- nelogiska. Manau kad butu verta pas psichologa uzsukti pasikalbeti ,bet vargu ar vyras sutiks.. tada stenkis koki vakara susesti prie stalo ir bandyti aiskintis kur kame kokia beda kodel jisai pasidare toksai pavydus? Gal darbe kolega ar is draugu apgavo kokia panele ,kuri visur ejo dare ka norejo..todelpasidare jisai toks pavydus ir pradejo perdetai saugoti tave,nes nenori kad jam taip nutiktu su tavim,manau jisai tave tikrai myli .nemyletu patikek ir jeigu nebutum svarbi jam taip ne dabotu taves 😀
Oi nesmagu, kai vyro buvusioji salia gyvena ☹ Tokiu atveju ir as jau pradeciau kaip tavo vyras elgtis, t.y. pavyduliauti 😀
pradek elgtis ir daryti viska kaip vyras tavo tau daro😀
jei neina mano manymu gražiuoju su juo pakalbėt ir išsikalbėt kas ir dėl ko,kodėl taip vyksta,pasiūlyk jam kartu su tavim apsilankyt pas psichologą,nes išardyt šeimą labai lengva,o bėdų atsiranda po to dar daugiau.Laikykis stiprybės,viskas bus gerai,tik kalbėk...
net nezinau nuo ko pradeti su vyru gyvenu jau 6 metus esame susituoke turime 2 dukrytes esame gan jauni...prasidejo seimoje toks dalykas kaip vien pykciai tarp manes ir vyro o del to yra kaltas vyro begalinis pavydumas kuris pasireiske mazdaug pries metus...net nezinau del ko anksciau jokio pavydo nebudavo o pavydui ir priezasciu jokiu nesuteikiau...jau metus laiko man neleidzia eiti niekur skambineje kas 5 min ar esu namie nei su vaikais iseiti negaliu nebegaliu net su draugem susitykti tiesipg jis man tai uzdraude nu zodziu gyvenimas pasidare kalejimas kentejeu bandziau kalbeti bet kas is to jam nedaaina ir nebezinau ar daugiau as tai iskesiu ir siaip apskritai viskas jam pasidare blogai ka tik bedaryciau ka tik besakyciau...buvau uzsiminus apie skirybas jei taip ir toliau bus o jis iskart uzsipuole jog noriu skirtis neva turiu meiluzi...beje nesenai atsikraustem i kita miesta gyventi nusipirkom nama susitvarkem kaimynu dar nepazynojom ir nebuvom mate viena diena valydama langus pamaciau jog musu kaimyne ne kas kita o kaip jo buvusi panele kuria paliko del manes tai va dabar as labai net rimtai pradejau galvoti ar tik nebuvo jis visko suplanaves zinojo jog ji cia gyvena ir ar jie nemeiluziai tada suprasciau jo pavyda jei jis eina i kaire jis dar nezino jog as zinau kad ten ji gyvena net nebezinau ka galvoti nei ka manyti o to pavydo nebenoriu kesti gal patartumet ka nors nes nebezinau kaip elgtis☹