Laba, gal kas turite kokiu patarimu ar minciu kaip susitvarkyti su vaiku isejus i lauka pasivaikscioti? turim sunu, jam 1.9 men, isejus i lauka ar i parka visiskai nenori manes klausyti, nori eiti kur nori, daryti ka nori, jei bandai sudrausminti, tai krenta ant zemes ir klykia, prasideda didziausios isterijos. Suprantu skamba taip lyg butu islepintas labai, bet tikrai taip nera. bandau ir sudrausminti ir nukreipti demesi, bet nevisada tai pavyksta...
Zinot, merginos, paskaiciau jusu komentarus tai net palengvejo ant sirdies, reiskia viskas cia gerai su mano vaiku😃 ir viska darau teisingai, tik reikia isaugti si etapa. Aciu😀
Taip taip ir as, kai noriu prisivilioti i kambari savo dukryte visokiu geru dalyku prisakau, kad namie yra. Va dabar siaip ne taip parejo visa raudona, tai sakiau einam kreideliu namie yra 😀 O jos tik vakar nupirktos, tai dabar labai idomios. Jauciu, kad tuoj turetu luzti, daug davesi lauke 😀
Oi,pritariu daugumai,visu pirma toks amzius ir viskas praeis taip greit,kaip mama suspes pasitelkti visiska ramybe,atsiribos nuo piktu zvilgsniu ir lakstys padkui savo aktyvuji vaika.buvo ir mums visko,bet praejo, o kai reikdavo eiti namo jau issidavus,isvardindavsu jai pacius skaniausius gardumynus ir lekdavom namo:-) kamuoliukai,dviratukai,dzipai-kur tau,viskas porai minuciu,smagiausia metyti akmenukus,smeliuka ir daryti tai,ka nori.sekmes visoms su musu didziosiom asmenybem😉
Šią problemą supras tik tiek, kas turi vaikų ar bent jau su jais susiduria. Kitiems iš šono atrodo, kad su vaiku nesusitvarko, ypatingai seni žmonės taip galvoja ir dar žiūri atsistoję. Man tai pasiutimas ima tada, taip ir norisi drėbtelt ką nors.
tas kritimas ant žemės ir spardymasis tai matyt jau visiems vaikams būdingas 😉
pasislėpimas jau nepadės 😉 pernai vasarą maniškis ir toks buvo, tai aš pasislėpiau, sakau gal neras mamos, grįš ieškoti, ir ką manot, kaip davėsi į gatvę, tai bėgau kaip maratonininkė, kad tik mano vaiko nepervažiuotų.. šįmet jau mes lauke žaidžiame kultūringai, matyt vaikas išaugo tą kur noriu ten einu, ką noriu tą darau
mes irgi keliaujam i pas mus esanti pradines mokyklos kiema ant zolytes, bet salia tos mokyklos yra kalnas, tai musu drauge net neatsisukus uzlipa ant to kalno (jis beje nera toks ir zemas, vaikai ten ziema su rogem ciuozineja). na mama tos mergytes tai jau ryskiai isvargusi... 😀
Oi mano pana irgi varo savo keliais ir viskas. Bandom pasislepti nuo jos, galvojam gal biski issigas, kad musu nebera ir nebeis viena kur sugalvojusi. Bet kur tau... Todel stengiames pasirinkti tokias pasivaiksciojimo vietas, kur saugu ja paleisti, nera aplink vaziuojanciu automobiliu. Tai duodam jai laisve ir vaikstom is paskos 😀
Laba,pazistama situacija tik mes jau si etapa praejom😀Sunu visada vesdavaus ten kur jis gali netrukdomas daryt,tai ka jis nori pvz:zaidimu aiksteles,o iki vietos vezdavaus vezime vis dar,jog butu greiciau ir saugiau,o siaip isaugs ir taip si etapa tik nereikia pergyvent ir per daug nusileist vaikui,o ir siaip reik kalbet daug su vaiku ir paaiskint kodel ir kam reikia eiti namo ar dar kazka daryt,nes kitaip,tai gali kartotis nekarta ir ne du.
kokia pazystastama situacija, toks vaizdas, kad apie mano vaika kalbetu, visiskai pritariu Giedrai, mums ir nepadeda jokie kamuoliukai ar dviratukai. Man isejimas su vaiku i lauka, kaip darbas, o ne pramoga, bet as tikiuosi, kad isauksime ta laikotarpi. Va siandien taip uzsiisterikavo, kai pasakiau, kad laikas namo, tai galvojau, kad uzsiklyks juodai, parkrito ant gatves, kur masinos vaziuoja ir nesikelia, bandau kelti, spardosi, rankom mosikuojasi ir viskas. O ir tikrai neislepintas vaikas, amzius ir toks pats 1.9 men.
butu gerai kad jam iseitu pavadovaut, na as jei netureciau visai salia tokio pavyzdzio panasaus, tai tuomet gal ir galeciau siulyt uzsiimt kamuoliukais ar dar kazkuo, bet kadangi kiekviena diena matau kokia yra toji mergyte, ji beje taip pat nera islepinta, tai manau kad perspektyvu vadovo pareigas perimti kol kas jums nenusimato mieli teveliai 😃
bet kolkas as jam noreciau vadovauti, o ne kad jis man vadovautu😃😃
nei cia dviratukais nei kamuoliukais vaiko nesutvarkysi. mes turim drauge, irgi labai labai aktyvi mergaite, neklauso absoliuciai nieko galima visa gerkle rekt, ar graziai sakyt. na tiesiog toks jau ju charakteris. visaip bandom uzsiimt su drauge, bet be sansu, vaikas gimes buti vadovu, jis toks ir bus 😀
As taip ir ziuredavau i kitus, bet kai manoji taip daro jau nebeziuriu, nes pilnai viska suprantu 😃 manau tai toks periodas 😀 labai viliuos kad praeis, mano sesuo taip maza darydavo griudavo net pasispardydama, bet praejo kai mama nekreipe demesio tai bandau ir as 😀
as laukia ir stengiuosi nekreipti demesio, kai nukrenta, leidziu pasedet ant zemes, bet kartais aplinkiniu zvilgsniai tokie ziaurus buna, mazdaug nesusitvarko su vaiku visai☹
o maniskis namuosee neisterikuoja visai , nebuna tokiu dalyku, kad kristu ant zemes, o laukia viskas, gal ta erdve ji taip veikia, galetu tai begtu i visas puses is katrto.
turim dviratuka, bet tik trumpam susidomi😀 ir su kreidutem piesiam bet ir tik tumpam, na jis toks labai judrus pas mus, visur jo pilna. tikiuosi greit isauksim si perioda
mes tai lauke kaip ir neturim tokiu problemu 😀 uzsiima su kamuoliu, smeliuku, akmenukais, laksto, bet va krenta ir klykia ant zemes namie ar sveciuosia kai ko negauna ar siaip ozys ilenda 😃 mes panasaus amziaus 1,7men. ka tada darot, mamytes? 😀 bandau nekreipt demesio tai nelabai veikia...
pritariu tovera:😀 mano maziui tai 1 metukai ir 8 men tai isinesam kamuoli tai pazaidziam ar su kitais vaikais pazaidzia😀
reik vaikui kokiu pramogu, dviratuko, masinytes ar smelio, kad susidometu 😉
Laba, gal kas turite kokiu patarimu ar minciu kaip susitvarkyti su vaiku isejus i lauka pasivaikscioti? turim sunu, jam 1.9 men, isejus i lauka ar i parka visiskai nenori manes klausyti, nori eiti kur nori, daryti ka nori, jei bandai sudrausminti, tai krenta ant zemes ir klykia, prasideda didziausios isterijos. Suprantu skamba taip lyg butu islepintas labai, bet tikrai taip nera. bandau ir sudrausminti ir nukreipti demesi, bet nevisada tai pavyksta...