Sveikos mamytes,noriu jus sutrukdyti su paprastu klausimeliu,taciau jis man jau ilgai neduoda ramybes.Uz menesiuko jau turiu iseiti y dekretines,todel noreciau pristatyti pazyma direktorei.Tik va man iskilo klausimas kaip atrodo ta pazyma?Ar joje yra rasoma pastojimo ir numatyta gimdymo data ar tik koks nors patvirtinimas kad laukiuosi?Ir ar ja reikia is seimos daktares pasiimti ar is ginekologes?Is anksto aciu!
Kelių savaičių dabar į dekretą išleidžia? 30? Nes visai neseniai man kolegė pasakė, kad ne 30, o 26 sav.
Aisku,aciu uz atsakyma😉
data bus rasom nuo kada eisi, man tai ginekologe siunte i komisija ten isdave ta pazyma, tiesog ten surasyta tavo terminas kada gimdysi savaites kiek laukiesi o pazyma isduodama tos dienos data as ja pasieiau visu menesiu veliau 😀
Na man irgi tas pats,vasario viduryje istikro tektu iseiti, taciau man teks atkelti menesiui dar dekretines ir ydomu kuria data rasys,ta tikraja ar jau atkelta.o gal ir ta ir ta😀
as eisiu i dekretines nuo vasario vidurio, taip man gydytoja patare, bet nezinau nieko del pazymu vasario vidury viska pasakys gydytoja manau
tokia pazyma isduoda ginekologe
Man tai ginekologė išdavė tą pažymą, ten įrašytą nuo kada iki kada atostogos ir numatoma gimdymo data
na lauksiu dar atsakymu,gal kam teko susidurti😀ir aciu😀
sito tai nezinau😀
Aciu😀o pavyzdziui jeigu man tenka atkelti dekretines vienu mensiu ilgiau tai kazin kuri data bus rasoma?tikroji ar ta jau kuri bus atkelta?
man padave ginekolode mano ta nestumo istorija tada nuejau i kabineta kur isduoda biletenius ir ten man isdave pazyma i darboviete,taip gal tau aiskiau bus.bet dabar kai skaitosi tie biuleteniai elektroniniu budu tvarkomi tai gal isvis nereiks pazymos
ginekologe isduoda ta pazyma,parasyta buna kiek nestumo savaiciu tau ir jai gerai pamenu tai data nuo kada tau dekretas prasideda😀atrodo visai neseniai pati nesiau tokia pazyma,o va jau ir primirsau kas ten parasyta😀
Sveikos mamytes,noriu jus sutrukdyti su paprastu klausimeliu,taciau jis man jau ilgai neduoda ramybes.Uz menesiuko jau turiu iseiti y dekretines,todel noreciau pristatyti pazyma direktorei.Tik va man iskilo klausimas kaip atrodo ta pazyma?Ar joje yra rasoma pastojimo ir numatyta gimdymo data ar tik koks nors patvirtinimas kad laukiuosi?Ir ar ja reikia is seimos daktares pasiimti ar is ginekologes?Is anksto aciu!