Nėštumas ir plaukų dažymas

19. May, 12:37

ka manote apie plauku dazyma nestumo metu?daug esu prisiklausius skirtingu nuomoniu.ar dazote savo plaukus?ketinu pati dazyti.bet prigazdino kad moteris kai laukesi,nekanda isvis dazai plauku.is bobuciu pasakojimu sako kad negalima nei kirpti nei dazyti nestumo metu:)otaip norisi pasigrazinti:)

02. Jun 2010, 11:08

as taip pat ir kirpau ir daziau😀

02. Jun 2010, 10:22

Kai pirmo laukiau tai septintą mėnesį jau jokie dazai plauku "neeme" kaip sakant 😀

27. May 2010, 16:20

as netikiu prietarais tai plaukus ir dazau ir kerpu,

23. May 2010, 07:32

anastazija 😀 kauke uzsidedi, bet ant naguciu juk chemijos palieka 😃, man atrodo del naguciu svarbiausia tik nagu lako nuemeja naudoti be acetono 😀

20. May 2010, 11:37

as plaukus kerpu, dazau ir nematau nieko blogo😀 aisku pasirenku tuos dazus , kurie neturi amoniako... lakuoju nagus, bet tiesa kazkiek prisibijau ir uzsidedu medicinine kauke, kad tiek nekvepuociau ta chemija

20. May 2010, 10:39

pasitark su daktare arba pati nuspresk kaip tau geriau ar gert ar negert. nieks nezino kaip atrodytum cia jau fantazijos reikalas kaip tvarkaisi su savo plaukais, svarbu tau paciai gerai. 😉

20. May 2010, 10:35

Aš išgėriau vieną dežutę Elevit vitaminų, galvoju ar gerti toliau ar nebe, dar papildomai magnį naudoju.. Nagų tai nebespėju dildyti, gyvenime tokių neturėjau, o ir plaukai sparčiau auga, tai kaip atrodyčiau jei bent kirpčiukų nekarpyčiau.. 😃

20. May 2010, 10:29

na apie vitaminus kalbant as tik viena dezute folio rugsties sugeriau ir viena dezute mamavit vitaminu ir viskas, daugiau nebegeriu nes mane pykino nuo ju. o dabar vasara vitanminu ir taip gausiu is darzoviu 😀 mano svoris irgi auga tik i pilvuka o kaip buvau plona taip ir likau, gale nestumo mano kojos-degtukai turbut svorio neatlaikys.
na bent jau mano vaiko teciui tai as grazi, mes labai retai matomes ir kaip ir siuo metu susipyke labai bet jis net nustemba pamates kad tokia grazi niekad nebuvau ir vis pakartoja kad ir kalbam visai ne i ta tema. nagai sakes mano irgi kaip priauginti niekad nebuvo toki stiprus.

20. May 2010, 10:21

http://www.ustream.tv/channel/kaunas-vencku-namai
cia neitema bet paziurekit

20. May 2010, 10:20

cia faktas kad reikia graziai apsirengit, nusiprausti susisukuoti 😃 as vitaminu ir negeriau tik zuvut aukus 😀

20. May 2010, 10:16

Gerai tu čia priminei apie tą ajerų arbatą, Viltekamile 😀 Buvau pamiršus kad ji padeda. Reikės ir man nusipirkti 😉

20. May 2010, 10:14

Aš nebegeriu dabar vitaminų (išskyrus žuvies taukus), nes man taip patarė gydytoja. Sako kad tie vitaminai tik skatina apetitą, tada labai daug svorio priaugama ir be reikalo tos chemijos prisikemšama. Jei normaliai maitiniesi, organizmas nėra nusilpęs, ten po ligos ar pan. - tai jų ir nereikia gerti. Tai vat dabar tikrai pastebėjau kad svoris kitaip auga - pati visa smulkutė esu tik pilvukas apvalėja 😀

20. May 2010, 10:10

Oi, apie nėštumą ir grožį esam ir mes su vyru bei keliais savo draugais diskutavę... Tai dažniausiai visi vyrai taip sako, kad nėščios moterys jiems gražios. Bet dauguma tai daro tik tam, kad mes geriau pasijaustume. O praėjus po gimdymo nemažai laiko įsikalbėjom - tai sako "nu ne tokios jau gražios tos nėščios moterys". 😀 Visgi vyrai myli akimis ir nieko čia nepadarysi. O ypač tada, jei nėščia žmona labai išstorėja, apsileidžia, užsivelka ten kokį "maišą", nes jai patogiau - tai vyrams išvis sunku... 😀 Nu visgi reikia ir dėl jų pasisrengti gražiai atrodyti, kad nebūtų taip, jog į žmonas pasiėmė vienokią, o po vestuvių ar per nėštumą - jau turi visai kitokią 😃

20. May 2010, 10:07

o kodel per antra nestuma nebegeriat vitaminu?

20. May 2010, 10:06

o kokius nagucius turejau ohoho , kas ziurejo vestuviu foto visi galvojo kad prisiauginus buvau 😃

20. May 2010, 10:06

jei plaukai slenka nusipirk ajeru arbatos ir po plovimo su ja itrink galva ir nenuplauk... tikrai veikia, nestumo metu kirpeja rekomendav.... po keliu kartu pasibaige visi slinkimai, na bet kaskart vis panaudoju, nes nestumo metu buvo pilni kambariai plauku,daugiau nei suns 😃

20. May 2010, 10:03

Niu joo, su spalva tai čia biški rizika - negali garantuoti kad bus norima spalva... Nėštumas daro savo 😀 O dėl plaukų slinkimo - vienu metu man irgi labai slinko plaukai, kaip sakiau - galiukai buvo tragiški... Gal todėl kad negeriu vitaminų nėščioms ir organizmas viską lialiui atiduoda 😀 Bet dabar jau pagerėjo. O su pirmuoju gėriau tuos vitaminus - tai tokius gražius, ilgus plaukus, nagus užsiauginus buvau, net gražu žiūrėt buvo, visi stebėjosi 😀

20. May 2010, 10:00

oi pas mene nestumo metu kokie plaukai ilgi jau buvo 😀 ir as aip pat sau labai graziai atrodiau nestumo metu 😀 ir visos nestukes man grazios neitancios mieste 😀 na mano vyras tai santurus ant tokio dalyko, niekada neizeis ir nereplikuos..... as jo stilium pasitikiu ir visad klausau jo, bet va nestumo metu nesiojau paskutini men dublionke, kiri jam ziauriai nepatiko (suzinojau po gimdymo) bet va nestumo metu jis pastoviai girdavo kaip graziai atrodau, nes nenorejo kad susirgciau ir poto pasekmiu butu 😀 ir jis pats nestumo metu sakydavo kad nesidazyt nes jam graziai ir natraliai atrodydavau 😀 zinoma gimdymo isvakarese pasidaziau ir siaip dar koki 10kart per nestuma buvau pasidaziusi ir viskas 😃

20. May 2010, 09:56

na smagu kad nors nusisypsojai 😀 daziau as plaukus bet tik tam kad pagyvintu mano pacios naturalia plauku spalva, niekad nebuvau kardinaliai pakeitus plauku spalvos uz tai ir lengva nesimato ar tie plaukai atauge ar ne 😀 blizga ir viskas grazus ir gyvi 😀 na taip sutinku kad nera kur dingti kai plaukai atauge pas blondines ir juodas visai baisu tiesiog. kitos ir dazo ir nieko va kaip ir tu sakai, tik va turbut kad spalva nebutinai gausis tokia kaip nori sake cia kazkas.tik tiek kad dabar mano plaukai nenormaliai slenka, kuokstais tiesiog... ☹

20. May 2010, 09:49

Giedraa3, net privertei mane nusišypsoti 😃 Juk niekas nesako kad mergina yra negraži, jei pas ją nedažyti plaukai 😃 Aš pati pirmą kartą nusidažiau plaukus 28 metų (dabar man 29) ir man visada būvo gražu mano naturalios spalvos plaukai. Ir kai laukiausi pirmojo vaikučio - kadangi jie buvo nedažyti, tai man net toks klausimas neiškilo "dažyti ar ne". 😃 Bet tos, kurios dažė iki nėštumo, manau gali ir per nėštumą dažyti, nes nu negražiai atrodo per sprindį ataugę nedažyti plaukai... 😀Dėl kirpimo - nu irgi nuo plaukų priklauso. Pvz. pas mane gana ilgi plaukai ir prabėgus keliems nėštumo menesiams jų galiukai labai išsausėjo (nebeišmaitino jų organizmas), pradėjo skilinėti ir tikrai negražiai atrodė. Tai aš jau geriau kas kažkiek laiko juos pakirpsiu, nei paskui po gimdymo nurėšiu per gerą sprindį ar daugiau, nes jie bus nebegyvi. 😀 Niekas nesako, kad bėk kas mėnesį į kirpyklą ir dažyk, kirpk... Kad ir porą kartų per neštumą tai padarysi - manau nieko blogo nenutiks 😀

20. May 2010, 09:29

na del kremu naudojimo prietaru as negirdejau, akis pasidazau kasdien ir pudra kartais naudoju kai reikia ir kremuku tepuosi nuo striju. kadangi mano plaukai grazus ir naturalus ju neverta dazyti tai as ir nedazau, ir iki nestumo nedaziau nes spalva man ju patinka, o del kirpimo tai nekikrpau dar, o jau kaip ir sakiau jauciuosi grazi ir ne vienas tai pastebi kad svyciu visa. sako kad po gimdymo praejus kokiam men laikui norisi atsinaujint ir nueit kazka su savo plaukais nagais ar ragais pasidaryt. nors nagus lakuoju dabar. nuo mazens ivairiais prietarais tikejau, man labai idomus visi prietarai, kiti juokingi o kai kas visai ir idomu. cia kiekvieno nuomone as juk neverciu jusu kad tikekit prietarais ir nieko nedarkit bijokit pajudet! taip pat jus man neirodysit kad as nesu grazi ir man butinai reik eit nusidazyt plaukus dabar 😀 tai tiek.

20. May 2010, 08:33

Pritariu Pandukei, privalom būti gražios, juk nėštumas toks ypatingas metas..

20. May 2010, 08:27

Skaitau aš dabar jūsų komentarus kas "prieš" ir galvoju... Nu vat nėštumas trunka 10 mėn., po to dar ne labai išeina nueiti į tą grožio saloną dar mėnesiuką kitą, kol mažutis vaikutis... Gaunasi apie metus 😃 Tai dabar visą tą laiką nesikiprti plaukų, nesidažyti jų, pačiai nesidažyti, jokių kremų nenaudoti (net nuo tų strijų, nei apsaugos nuo saulės), nagų nelakuoti ir t.t., nes visur chemija... Taip ir matau save su ataugusiais iki pusės galvos plaukais, nušiurusiais galais, pastoviai nesidažiusi, stijom išvagotą pilvą ir ne tik ir t.t. Vaizdas ne labai džiuginantis 😃 Manau mano vyras jau ne vieną komentarą būtų pasakęs tada (o ir pačiai būtų gėda prieš vyrą ir kitus)... 😃 Teisingai sako panos - nėštumas ne liga. Niu tai gal nereikia taip visai apsileisti.... ? 😃

20. May 2010, 08:00

yra prietarai visoki tai ir tikim kas norim, kas nenori tas ju net neklauso ir nesideda sau i galva 😀 o as nesijauciu negrazi 😀 kaip tik priesingai. dar tokia grazi sau niekad nebuvau kaip dabar.

20. May 2010, 06:27

na jei naudoji naturalias dazymo priemones tai prasau ,bet cheminiius dazus tai nesutinku su tavimi laimonda 😀 o del kirpima man kazkaip ir juokingai skamba, bet as kazkaip nesikirpau nerizikavau 😃

19. May 2010, 21:05

nei dazymas nei kirpimas kenkia,iskur jus traukiat tokias nesmones,jei jau nescia tai ir vaiksciot reikia kaip pabaisai,nestumas-ne liga mielosios

blogietee blogietee 19. May 2010, 21:03

na man reikejo eiti i jubilieju, tai ir daziau, ir nieko nepakenke, gime grazus ir sveikas didelis vyrukas

19. May 2010, 20:26

Dazyt plauku nedazau,.Bet pakirpti plauku galiukus manau nieko blogo. Ir pati nekaip jautiesi, kaip esi nepatenkinta savimi. Tik bereikalingai nervuotis reikia😀

19. May 2010, 19:48

koki naivus tie zmones.niu bet kekvienas turi savo nuomone

19. May 2010, 19:47

😃

1 2