Labas mergaites:) Ko gero ne viena is jusu nestumo metu suzinojot kas yra problemos su dantenomis, susiduriau ir as:( Ir sepeteli kuo minkstesni nusipirkau ir stomotologes rekomenduota Parodontax naudoju, bet pokyciu kol kas ner, kraujuoja vos prisilietus. Vienu metu net kietesnio maisto negalejau valgyt ar obuolio atsikasti:( Ar jus susiduret su kraujuojanciom dantenom nestumo metu, ka jums patare jusu stomotologai?:) Gal kuo skalavote ar ypatinga pasta naudojote?:)
pabandykit "lacalut active". man siek tiek padeda
man irgi kraujuoja dantenos valantis dantis, tai stengiuos kuo atsargiau ir svelniau tai daryti... valau su Lakalut pasta skirta spec. kraujuojanciom dantenom, bet jokio skirtumo nejauciu valantis ir kita dantu pasta 😀
an per niestuma nekraujavo dantenos ir po niestumo dantys sveiki visi 😀
oj... kraujas upeliais tekedavo nuo bet ko ir niekas nepadejo isskyrus hexrolal skalavimo skystis
ojooo man taipat beproto kraujuoja dantenos ☹ is epetukas minksciausias.. ir net buna kad jos man iskyla, tai nepasakyciau kad malonu labai.. per visa savo gyvenima nebuvau pas stomatologe taisyt dantu.. tik prifilaktiskai.. ir va pagaliau islindo bedos mano ☹
irutukai tuo klausimu pasisnekesime skypej
Labas mergaites😀 Ko gero ne viena is jusu nestumo metu suzinojot kas yra problemos su dantenomis, susiduriau ir as☹ Ir sepeteli kuo minkstesni nusipirkau ir stomotologes rekomenduota Parodontax naudoju, bet pokyciu kol kas ner, kraujuoja vos prisilietus. Vienu metu net kietesnio maisto negalejau valgyt ar obuolio atsikasti☹ Ar jus susiduret su kraujuojanciom dantenom nestumo metu, ka jums patare jusu stomotologai?😀 Gal kuo skalavote ar ypatinga pasta naudojote?😀