Nėštukių diržas- atsiliepimai...

30. Nov, 10:34

sveiki laukiuosi 23 saveites tempai pilvuka. Gyditoja pasiule isiguyti dirza nestukem. Taigi kas ji naudojo pasakykit savo nuomone apie ji ar tikrai verta isigyti?.. Gal galit pasakyti kokai jo kaina ir kur isigijote :)

28. Jun 2010, 08:42

Taip taip, as irgi dedavausi gulimoje padetyje. Tai va nuo mano paskutinio pasisakymo beveik menesiukas praejo ir turiu pasakyti, kad vaikstau as su dirzu, ir su masina vazineju, dabar kai pripratau, tiesiog negaliu atsidziaugt 😀

27. Jun 2010, 19:48

Pusesere paskolino savo nėščiosios diržą- man jis patiko, iškart nuo stuburo nuėmė sunkuma, su sėdėjimu nepasakyčiau kad jis man labai trugdė, aš budama nėščia nuo kokios 30 savaitės buvau pamėgus namie ant sofkės indiškai sėdėt.O taip tai sakyčiau kaip man tai diržas veiksmingas dalykas buvo.Maniškis buvo su plačiom, tampriom gumom iš sonų o prieki tai viena ant kitos iš didelių lipuškių užsiklijuodavo. Tik viena minusa pati dariau, nes puskė nepaaiškino - diržą dėdavausi stovom, o iš tikrujų jį daktarė patarė užsidėti iš ryto dar neatsikėlus iš lovos, tipo dar pilvas nenuvažiaves ant klubu tai diržas po to geriausi prilaiko apkrova kai atsistoji.

04. Jun 2010, 21:33

Man tai matai, pradejo skaudeti pilvo apacia, nes vaikiukas isigudrino ten zemai zemai atsisesti, tai kai spirs, net linksma pasidaro 😀 o su dirziuku labai gerai - ir kas svarbiausia nebesijaucia to bjauraus dilgciojimo pilve, tokio, lyg eitum ilga distancija ir nuo nuovargio imtu durti sona

04. Jun 2010, 19:16

taip taip nuevo,man lygiai taip pat buvo,tas pats buvo ir su pogimdyviniu dirzu,turejau toki labai tvirta...tai ziauriai budavo nepatogu deveti namie,kai stojies,sedi,stojies...na bet norejua,kad nenudribtu pilvukas,kenetjau ir nesiojau visur tam tikra laika 😀

04. Jun 2010, 19:11

Sveikutes mamytes, as va praeita savaitele emiau, atgailejau ir nusipirkau dirza, nes man jau septintas menesiukas ir pilvelis eme tempti😀 Ir ka- jei su juo aktyviai judeti, tai tikrai nea, nes nera labai patogu, bet va jei iseiti ramiai pasivaikscioti ilgesnius atstumus, tai super. Jis nepatogus tik jei reikia daug kylotis, pvz. laipioti is automobilio, i ji ir pan., bet jei jau issiruoset i koki parka ilgam ar i kokias parduotuves, tai man bent jau super.

03. Jun 2010, 10:49

nu man asmeniskai tai labai patiko ir padejo 😀 dedaausi,kai eidavau pasivaikscioti,namie nesidedavau 😉

03. Jun 2010, 10:45

aha, butu neblogai pasiskolint, bet kiek mamyciu pazystamu turiu, joms jo neprireike...nes pirkt tai gaila, gal man su juo bus tikra katastrofa... .negalesiu pavaiksciot nieko...o perparduot po to sunku, ir stovi dar vienaws nereikalingas daiktas namuose 😀

03. Jun 2010, 10:41

sveikutės mamytės, manau pradžiai jei turėtumėt iš ko pasiskolinti tą diržą pabandyti, tai būtų labai gerai (pažėtumėt ar patogu, ar tinka), nes man tai jis tiko tik paskutinį mėnesį ir tai trumpai.. džiaugiausi, kad nepirkau, o sesuo davė... tai abi pasinaudojom 😀 kai laukiesi pirmą kartą, kažkaip norisi visko prisipirkti, bet dažniausiai ne visko prireikia...

01. Jun 2010, 06:36

baliuke nera jis butinas, man taipogi nepatogu buvo ir nenesiojau, bet va jis pilvuka prilaiko ir maziau stirju gali atsirasti 😉

31. May 2010, 11:00

na gal man to dirzo nei nereiks tikiuosi....

30. May 2010, 21:22

nepasiteisino nors ir lb rekomendavo uzsidejau gal kokius 3 kartus ir numeciau i sona.....ziauriai nepatogu

14. May 2010, 14:24

gydytoja patare isigyti nuo 30savt mazdaug. Dar savaite pries kai prasidejo nugaros skausmai, nulekiau ir isigijau ta dirza. Pirmom dienom tai keikiau, nes tikrai nepatogu kaip sugipsuota jauciaus. Veliau pripratau, aisku nesioju tik tada kai einu pasivaikscioti ypac didesnius atstumus. Uzsidet reik gulint, sedint tai jo su juo nelabai patogu.

08. Feb 2010, 09:40

Tikrai jo nereiktų dėtis ,kol dar mažai savaitėlių.juk ir pilvuko nelabai būna😀kiek atsimenu, tai nuo 20 savaitės patariama.aišku, geriausia pasikonsultuoti bent jau su savo ginekologe, kada individualiai tau galima būtu pradėti nešioti

07. Feb 2010, 19:33

sakot tie dirai butini kai daugiau savaiteliu jau buna ?

07. Feb 2010, 11:15

aš taip pat nešiojau diržą nėštumo metu.tikrai buvo geriau su juo. aišku, einant miegoti nusiimdavau.paskutiniais mėnesiais labai padėjo,nes be jo pilvas žemyn tempė")ir dabar po gimdymo jį užsidedu,nes strėnas skauda, o kaip apsijuosiu tai gerai pasidaro.

06. Feb 2010, 21:36

kol pilvukas nebuvo didelis to dirzo man labai ir nereikejo, tik kai eidavau pasivaiksciot ar namuose ka darydavau tada uzsidedavau, o dabar visad jei tik neguliu o ka darau tik su dirzu, daug geriau netempia pilvuko ir nugara nepaskausta. Pirkau vaistinej, mokejau apie 36lt. Ir dar svarbu kaip ji uzsidedi,jei atsistojus tai negerai, reikia gulint.

06. Feb 2010, 21:19

Sveikos as taip pat turiu kai buvau nescia tai ji nesiojau man patiko lengviau buvo,ir sako kad kai ji nesioja ne taip pilvas isitempia ir strijos ne taip isitempia.Man tai striju ir nebuvo ir nera;]ir negalima jo nesioti kai paskutines savaites gyditoja sake kad jau vaikas galva zemyn guli tai gali pakenkti kudikiuj

laurora laurora 06. Feb 2010, 20:32

turiu ji, bet dar kol kas nenesioju - laukiu siltu dienu, kai ilgiau vaiksciosiu

30. Dec 2009, 11:24

Nusipirkau, bet taip ir nenesiojau, kazkaip nepatogu man su juo budavo, vaikscioti dar nieko, bet prisest... O segiotis su kiekvienu atsisedimu ir atsistojimu nesinorejo. Nei striju atsirado, nei pilvo oda issitempe, manau cia ne nuo dirzo priklauso o nuo odos elastingumo 😀

12. Dec 2009, 10:44

sveikos, su pirmu nesiojau dirza-striju nebuvo.Nenesiodavau tik budama namie.Su antru-nebenesiojau, kazkaip nepatogu buvo-o rezultate pora striju..😀Nezinau, cia del dirzo ar ne...

11. Dec 2009, 10:08

as jau nusipirkau vaistinei reikai tik paklausti arba esu maciusi vaiku parduotuvese ten kur yra prekes skirtos besilaukiancioms. o as visai neblogai su juo jauciuosi 😀

10. Dec 2009, 23:55

man tai patare daktare nusipirkt ta korseta nescioms tai da nzn kaip cia bus ne nezinau kur ju gaut galima 😃

08. Dec 2009, 13:18

man perdaug spausdavo .

05. Dec 2009, 14:18

o as nesiau dirza triusikelius viename tai buvau begalo patenkinta,jis man labai padejio

02. Dec 2009, 13:31

As dedavausi tik kur eidama, nes nepatikdavo del vieno dalyko - nutrindavo slaunis

01. Dec 2009, 19:53

as ir turiu ortapedinei parduotuvei pirkau mokejau apie 50lt bet man patinka pilva prilaiko lengviau vaikscioti esu28savaiciu nestumo

01. Dec 2009, 17:54

as nesiojau korseta nesciosios,tai lb gerai buvo,ypac jei eini kur nors,ir po gimdymo man jis praverte=)

01. Dec 2009, 16:40

na nezinau as su dvyniais tai be dirzo niekur nevaiksciodavau bet jis buvo kitok nei tas kur dabar nesioju , jis buvo ant viso pilvo o dabar net pirkt nera tokio

01. Dec 2009, 14:47

na dirzo naudojimo instrukcijoi parasyta kad nesiot tik vaiksciojant,aisku kad sedint nepatogu.

01. Dec 2009, 11:10

Na dirzas man nepatiko kai pirkau,visu pirma buvo nepatogu,visu antra man jis trugde,negalejau laisvai jaustis,tik tiek kad ismeciau pinigus i bala.

1 2