Sveikos mamytes :)
Norejau susipazinti ir pabendrauti su mamytemis kurios,nesioja kudykelius ir birzelio men gimdys,man paciai gimdymas Birzelio 9d.Laukiu :)p.s
butu smagu ,kad arsirastu mamyciu ir is Siauliu :)
Sveikos mamytes :)
Norejau susipazinti ir pabendrauti su mamytemis kurios,nesioja kudykelius ir birzelio men gimdys,man paciai gimdymas Birzelio 9d.Laukiu :)p.s
butu smagu ,kad arsirastu mamyciu ir is Siauliu :)
labas,kaip laikotes niestukes😀?
ir tai jau labai gerai😀
o as valgau uz trys 😃 bet priaugau tik 12kg kol kas 😃
Nava nuejau pasake jog viskas gerai pas mus 😀
idomiai tada,o tai pas gynekologe nuaik jai pas seimos buvai
Buvau nieko nepasake nutylejo
labas,malonu kad prisujungia,as tai aiciau pas seimos darkara ir paciai ramiau butu
tai kad as it taip jau skaitau mazai valgau to mastai.kaip ir valgiau iki nestu😀neskaitant vakare lasiniu prikertu😃😃😃
Sveiki, man jau 16 savaiciu net nepajutau nestumo suzinojau, kad laukiosi kai buvau 14 savaiciu jokiu pozymiu nebuvo ta laika dabar pradejo stiprei skaudet desnijy sona ypac naktimis ryte nieko negaliu valgyt, nes viska isvemiu, galvos skausmai vis dideja.Tad norejau paklaust gal tai normalu nestumo metu ar reiketu susijaudint?
Nepykit,kad ysibroviau.
o kaip galima maziau valgyti jeigu norisi?😃 tai saunu kad viskas gerai.sveikinu
buvau sendiena tai aciu dievui viskas gerai,i daktare sake maziau biski valgyti,nes labai sworis auga😃
tai trukumas gelezes ☹ tai geriu papildomai gelezi,o del tavo tyrimu negerai ☹ bet tikiekimes kad viskas bus gerai.
man zinok ir buna meslungis kartais koju...cia normalu?man ir seip kaip ir okis,tik vis nuo pradziu su slapimo tyrimais vargau...vis rode blogus ir blogus buvau pavarrgus jau nuo to zinok....viska istire ka galejo nieko nerado😀 tik kaip pageriau vaistu,tai po to jau isaiskejo.....buvo kaip pienlige...tai va ryt vel vezuosiu pas gyne ziesiu kas pagerejo slapimas ar ne,nors turetu nes vaistu geriau😀
zinai labai lengvas ir sitas nestumas buvo,tik va i pabaiga jau sunku vaikscioti ir meslungis daznai kai miegu kojas sutraukia ☹ o tai viskas puikiai.o tau?
ui kaip fainai.......tai gal varda jau sugalvojai?😀as tai tikuosi mergaite turesiu antra labai jau noriu😀tikiu kad sunku jau😀 o kaip tau aina nestumas?
nu mes irgi jau turime po 6-8sav issilukstenti 😀 dar vienas berniukas bus pas mus.isvykome jug i UK su mazium 😀 tai snekame jau ir lietuviskai,ir rusiskai ir jau angliskai 😀 labai aktyvus,nespeju as jau paskui ji su savo pilvu 😃
olenka...oi labukas😀 simtas metu😃 jo jau subrendom...pasiryzom mes😀aciukas tau labai😀visai neblogai zinok mes...po biski ainam i darzeli...vazuosim i sanatorija vasari...nes paskui manau neturesiu laiko jau kaip nusigauti ten....😀na o jus kaip laikotes?kas pas jus gero?😀 pasakok.....😃
dovile69 sveika,kaip laikotes?jau antram subrendete,sveikinu jus.kaip maze tavo?
labas,malonu malonu ir man😀as is jonavos raj,o tiu?😀
sveikute, labai smagu,kad bent Tu Doviliuk atiliepiai 😀
as esu ,kaip matai Audra 😀 is kur esi pati?
pameginsim uzsukti😀
Meginos, laukiam jusu cia: http://www.mamyciuklubas.lt/forum/2014-birzelinukai-paplepam-uk-lt-28201/
Sveikos, yra birželinukų temukė, prisijunkit, labai smagiai ten šnekučiuojamės 🌷
labas,na as birzeli leliuka turesiu😀