Nėščiųjų sapnai

03. Nov, 11:03

Labuka, man net keista pasidare. Kai mum buvo 20 savaitele vis sapnavau kad pagimdziau mergaite, o visi mane kad berniukas pas mane. 30 savaite vaziavau i gimdykla darytis echoskopo, ir daktaras pasake jog jis 100 proc isitikines jog pas mane mergaite,nes jam gerai matesi. Tai visi nustebom kad ka susapnavau ta pasake daktaras :)) Tai labai idomu pasidare ar istiesu nesciosios sapnai virsta realybe ar cia tik sapaliones

15. Nov 2011, 12:13

oas sapnoju na tikrai nesamones,tai mirsta kasnors tai dar kazkas baisaus atsitinka.labiausiai mane nustebino sapnas kur sapnavau kad mano mama man pasake kad nuslepie nuo manes tai kad pas mane yra kruties vezys.iki siol negaliu sio sapno pamirsti

03. Nov 2011, 13:33

as irgi sapnuoju kad pagimdau mergyte 😃 idomu ka reiks ...

03. Nov 2011, 12:59

o ka galetu reiks jei sapnuoji kad jau pagimdziau,bet sapnuose nemaciau ar tai berniukas ar mergaite?

26. Sep 2011, 21:34

as taij iki kol daktaras pasake kad mergaijte sapnavau berniuka ir buvau isitikinus kad berniukas , o kaij pasake nebesapnuoju taijp ryskiai kad nusakyciau lyti , paziuresim kokia ta teisybe 😀

26. Jul 2011, 08:49

Va daug maz toks, bet megeja stipriau kakta suraukti ir be priezasties tokia zaidzia 😀

26. Jul 2011, 08:46

O zvilgsni pykta tai turime 😃 bet cia jau is mamytes ...

26. Jul 2011, 08:46

O gime mergaite ir rudomis akytemis 😀

26. Jul 2011, 08:45

As labai norejau mergaites, bet maniau kad taip nebus todel visad sapnuodavau berniuka. Net akiu spalvos noredavau rudos o sapne budavo zaliu tokiu piktu zvilgniu 😃 kai pasake kad tikrai gims mergaite as visvien netikejau tad toliau berniukus sapnuodavau, tai manau labiau cia kaip save iteiksi ta ir sapnuosi 😀

25. Jul 2011, 21:54

kai padarys exoskopija gal tada pasimatys kas gims ir bus aiski sapnu reiksme😀

25. Jul 2011, 21:50

db sako kad laukiuosi mergytes 😀 ir va jie turbut teisus nes sapnuoju nuolat berniukus gimstant 😃

25. Jul 2011, 21:48

man jau 1kart pasitvirtino kad jei sapnuoji mergyte-gimsta berniukas 😀

25. Jul 2011, 21:45

sveikos mamytes, man dabar yra 30savaiciu, labai laukiu mergytes, vyras-sunaus, giminej visi sako, kad gims mergyte, o as jau 4 karta sapnuoju, kad gimsta sunus. Kai pirma karta sapnavau, tai labai sapne labai nusiminiau kad gime berniukas ir net nenorejau i ji paziuret, o paskui jau apsipratau su ta mintim ir su geresnia nuotaika atsikeldavau rytais. O kai sapnavau 4karta berniuka, tai sapne labai ji mylejau 😀keisti tie sapnai

15. Jun 2011, 00:21

sveikos mamytesm as 9 savaite nestumo 😀 vos pora dienu iki nestumo testo padarimo susapnavau jog pagimdziau berniuka 😀 na stai ir suzonojau jog laukiuos po poros savaiciu vel sapnavau berniuka 😀 laukiu dabar echoskopo ir labai tikiuos kad sapnas issipildys 😀 nes turiu jau viena dukryte, tad noretus kaip ir berniuko, na bet nesvarbu kad tik sveiki vaikai butu 😀

05. Nov 2010, 13:52

Blemba sianankt sapnavau kaip gimdziau, net pradzia sapno mane siurpino kai turejo vest i ligonine gimdyti, nes 20 savaite gulejau toj ligoninej su itaremu prieslaikiniu tai mane siurpino tos paalatos, tie nakti rekimai gimdyviu....tai maldavau kad mano paleistu. O dabar sapnavau kad vaziuoju gimdyti,bet buvo kazkas neto turbut, nes kai vyras atsibudo i darba as mieganti saukiau kad - viskas nebegimdysiu ! 😃D

03. Nov 2010, 12:38

o man buvo taip: kadangi visi aplinkiniai sake,kad bus berniukas,tai beveik mane ir itikono tad pradzioj susapnavau berniuka,o po to,kai visgi patvirtino mano nuojauta gyd kad laukiuosi mergaites,tai sapnavau mergaite 😀 as manau,kad cia nuo itakos ir saviitaigos priklauso tie sapnai,o visa kita sutapimai 😉

03. Nov 2010, 12:38

o as esu kazkokioj uzsienetiskoj knygoj skaiciusi jog nesciuju sapnai issipildo, taipat kai jos ko linki taipat issipildo😀 kai jos tai ko nekencia tai tam irgi nekas buna....

03. Nov 2010, 12:37

aš netikėjau todėl kad man kai laukiausi 1-3mergaitės sakė kad bus berniukas,jaučiat kaip vyras nusivildavo,bet dabar labai patenkintas .

03. Nov 2010, 12:34

kiek teko dometis sapnais, tai sake, jog nesciuju sapnai visiskai nesipildo 😀

03. Nov 2010, 12:30

o as buna sapnuoju,kad gims mergyte o buna susapnuoju berniuka,echo taipat neparodo slapukas musu lialius tai suzinosim kaip gims😀erika labai grazus tavo vaukuciai😉

03. Nov 2010, 12:29

Man dabar labai idomu ar istiesu ar istiesu sapnas ir daktaro isitikinimas pasitvirtins. Isaikro labai apsidziaugiau kai pasake mergaite 😀 Taipat ir seneliai nori mergaites, ir labai apsidziauge kai pasakiau jog daktaras isitikines jog turesiu mergaite😀 O tie sapnai tokie realus,jog atsikelus net patiki kad tai buvo 😀

03. Nov 2010, 11:54

labutis aš tai turiu 3 mergaites ir dabar penkių mėn. berniuką, kaip sužinojau kad laukiuosi tai žemė iš po kojų slydo visi sakė kad vėl bus mergaitė ,viena naktį aš sanavau kad bus berniukas kai žiūrėjo echoskopu tai patvirtino kad berniukas,bet aš kol nepagimdžiau tol netikėjau gydytojos net du kartus pasiklausiau ar tikrai ,bet užtai dabar labai laiminga mama

03. Nov 2010, 11:31

na pas mane tai taip ir buvo ka sapnavau tas ir issipilde 😃

03. Nov 2010, 11:03

Labuka, man net keista pasidare. Kai mum buvo 20 savaitele vis sapnavau kad pagimdziau mergaite, o visi mane kad berniukas pas mane. 30 savaite vaziavau i gimdykla darytis echoskopo, ir daktaras pasake jog jis 100 proc isitikines jog pas mane mergaite,nes jam gerai matesi. Tai visi nustebom kad ka susapnavau ta pasake daktaras 😀) Tai labai idomu pasidare ar istiesu nesciosios sapnai virsta realybe ar cia tik sapaliones