Sveikos mamytes Po gimdymo atsirado tokia problema. stuburo srityje uzspaude nerva, nuo to jauciu skausmus kairiame klube iki pat pedos. bandziau jau nemazai vaistiniu preparatu, lankiau masazus, sildymus gimnastika ir pakolkas niekas nepadeda. Nebezinau ka jau ir daryt. Gal kas esat susidure su panasia situacija ir galit patart. Laukiu mamytes Jusu patarimu.
Sveikos, o man pradejo skaudet nugara pries gerus puse metu, ir kur tik as nejau, ir i mankstas ir i sildymus, na i masazus negalejau eit, nes per skausma negaliu atsigult ant pilvo, o dabar laukiuosi tai vaikstau kaip senute susirietus, miegant ir tai sunku, nes nerandu geros padeties, sakiau reiks ant grindu eit miegot, buvau pas neurologa, tai spaudzia nerva ir paskyre baseina lankyt, sia savaite pradedu, tai labai tikiuosi, kad kazkiek man pades, nes jau pavargau gyventi su tuo skausmu, kartais net verkiu is tos nevilties, kad neiks nepadeda, savaite pleistrus klijavau, leido ir leistis leidziamus vaistus, bet po keliu svirkstu pagerejimo nebuvo, tai nusprendziau, kad neverta, o skausmas tai kartais nepakleliamas, kartais silpnesnis, bet tikrai varginantis, dabar jau tik po nestumo liepe ateit pas neurologa, tada sake jau kazka rimciau darys
kartais ir nesimato tomografineje nuotraukoje,tada reikia daryti magnetini rezonansa,bet jis nemazus pinigus kainuoja
man dare ta nuotrauka bet ten nieko neparode tai ir nezinou kur kreiptis
man tai tik tomografine nuotrauka parode kad yra isvarza tarp 4-5slankstelio ir vaistu gydyma skyre
braske,o tamografijos tau nesiunte pasidaryti?
Sveikos mamytes
Po gimdymo atsirado tokia problema. stuburo srityje uzspaude nerva, nuo to jauciu skausmus kairiame klube iki pat pedos. bandziau jau nemazai vaistiniu preparatu, lankiau masazus, sildymus gimnastika ir pakolkas niekas nepadeda. Nebezinau ka jau ir daryt. Gal kas esat susidure su panasia situacija ir galit patart. Laukiu mamytes Jusu patarimu.