Sveikos mamytės,gal kas susidūrėte su problemomis dėl biletenio. Buvo taip, susirgau pati, ir mano dukryte, nuėjome pas jos daktare ir ji man išrašė bileteni , gydėmes gydėmes,jau lyg ir sveikome ,bet vėl atkritome,buvome 38-39temperatura ir kosuliais ,slogytėm, paskambinome daktariai, ir ji man tiesiog pasakė ar jum išrasyti pažyma į darželi, aš sakau jai tai palaukit, man vaikas atkrito visai ,jin pasake kad man bileteni gali testi testi tik dvi dienas, tai pasake kad gultis i ligonine ir sakyti jog biletenis tik dviem dienom israsytas. Sakau kad as tikrai neigulsiu i ligonine, nes bijau plius ligoniniu ....jin mane apsauke ir padejo rageli, atejo ta paskutinia biletenio diena , o as nuveziau vaika parodyti kad vaikas tikrai nera iki tokios padetes kad gultumemes ir mus badytu, o ligoninej tik ta sugeba, ir beje iki tos dienos mum liko tik didele sloga ir kosulys, Nuvaziavome, o ji tokia nepatenkinta,nieko neimanoma paklausti, sneka lygtai as tureciau nusimanyti kokius vaistus tureciau vaikui rinkti, pasake man kad liko dvi dienos man, o ta antra diena yra sekmadienis ir poliklinika sekmadieni nedirba, ir sekmadieni i darba siaust, krc taip isejo susikist ta vaika serganti kur nori ,o kur as sekmadieni turiu ja deti? Vaikas serga dar pati diegnozavo sisnusita. Supykus pasakiau kas cia per vejei tai ka vaikas turi lygiai per 14 dienu pasveikti? Taip isejo kad ji man jokio daugiau biletenio nerasys, tipo eik pas savo daktare ir prasyk, israse vaistu tu paciu kur visa laika rase, ir netgi nepasake kada ateit vel pasitikrint sveikata nieko, taip iseina paliko vaika likimo valioje. Verda kraujas siaubingai, gaila kad savaidgalis atai eiciau pas valdzia aiskintis, nes cia nesamone, ar gali taip daktare vaiko elgtis, ir mano dukrytei tik du metukai, o dabar tas virusas didelis, o daktare taip sjove ant musu, ka man daryti? Kur man eiti?
NAUJIENA! WWW.VIETASKELBIMAMS.BUGS3.COM
Taip,tikrai siaubas..Kas del vaiko slaugos biuletenio,taip jis yra tik 14d. Taciau padirbus dvi dienas vel gali duoti 14 dienu,tik jau kitai ligai skaitosi. Bet jei daktare butu normali,tai uzrasytu kita liga as manau.
vaiko slaugai biuletenis 14kalendoriniu dienu. nebent gydomasi stacionare, tada iki 120d., kol vaikas pasveiksta. bet seip siulyciau gydytoja pakeisti. jei sitaip elgiasi as pas tokia daugiau net kojos nekelciau!
bet cia tikrai su vaikas nesamone ☹ as pvz pati prabuvau biletenem 30dienu,o su vaiku vyrui dave irgi daugiausiai 14d,dabar mano mazius serga jam puline angina,tai as paemiau bileteni ant saves,nu pratesiau savo.Kad jei kas tikrai galiesiu isbuti ilgiau negu 14d.
labas! ir man panasiai buvo,tai as pasiemiau tiesiog pazyma is daktares,tokia kaip duoda i darzeli ar mokykla,ir man tos dienos neapmokamos,o tik uzskaitytos kaip pateisinamos.
Sveikos mamytės,gal kas susidūrėte su problemomis dėl biletenio. Buvo taip, susirgau pati, ir mano dukryte, nuėjome pas jos daktare ir ji man išrašė bileteni , gydėmes gydėmes,jau lyg ir sveikome ,bet vėl atkritome,buvome 3🤓39temperatura ir kosuliais ,slogytėm, paskambinome daktariai, ir ji man tiesiog pasakė ar jum išrasyti pažyma į darželi, aš sakau jai tai palaukit, man vaikas atkrito visai ,jin pasake kad man bileteni gali testi testi tik dvi dienas, tai pasake kad gultis i ligonine ir sakyti jog biletenis tik dviem dienom israsytas. Sakau kad as tikrai neigulsiu i ligonine, nes bijau plius ligoniniu ....jin mane apsauke ir padejo rageli, atejo ta paskutinia biletenio diena , o as nuveziau vaika parodyti kad vaikas tikrai nera iki tokios padetes kad gultumemes ir mus badytu, o ligoninej tik ta sugeba, ir beje iki tos dienos mum liko tik didele sloga ir kosulys, Nuvaziavome, o ji tokia nepatenkinta,nieko neimanoma paklausti, sneka lygtai as tureciau nusimanyti kokius vaistus tureciau vaikui rinkti, pasake man kad liko dvi dienos man, o ta antra diena yra sekmadienis ir poliklinika sekmadieni nedirba, ir sekmadieni i darba siaust, krc taip isejo susikist ta vaika serganti kur nori ,o kur as sekmadieni turiu ja deti? Vaikas serga dar pati diegnozavo sisnusita. Supykus pasakiau kas cia per vejei tai ka vaikas turi lygiai per 14 dienu pasveikti? Taip isejo kad ji man jokio daugiau biletenio nerasys, tipo eik pas savo daktare ir prasyk, israse vaistu tu paciu kur visa laika rase, ir netgi nepasake kada ateit vel pasitikrint sveikata nieko, taip iseina paliko vaika likimo valioje. Verda kraujas siaubingai, gaila kad savaidgalis atai eiciau pas valdzia aiskintis, nes cia nesamone, ar gali taip daktare vaiko elgtis, ir mano dukrytei tik du metukai, o dabar tas virusas didelis, o daktare taip sjove ant musu, ka man daryti? Kur man eiti?