Naujas darželis Vilniuje, Pilaitėje

29. Jan, 05:14

Jau pavasarį Jonvabalių namuose PILAITĖJE, Karaliaučiaus terasose, yra galimybė dūgzti net dviem grupelėms: mažylių (1,5-3 m.) ir vyresnėlių (3-6 m.). Siekdami geriau išsiaiškinti Jūsų poreikius, kviečiam visus besidominčius tėvelius, su kuriais dar nespėjome susipažinti, pasisakyti čia ar susisiekti su mumis Facebook paskyroje :) 
https://www.facebook.com/parkojonvabaliai

linas159 linas159 28. Nov 2022, 15:07

Mes kaip tik kraustomės iš kito rajono į Pilaitę, bet labai brangūs čia tie privatūs daželiai, tai dar bandysim ieškoti valstybinio. Jau ir https://damtransa.lt/ paslaugos buvo iššūkis, tai ką jau ten kalbėti apie ugdymą...Dar visa laimė, kad https://damtransa.lt/baldu-pervezimas-vilniuje-kokie-pasirinkimai-galimi/ radom kaip sutaupyti. Ar jums nėra taip buvę, kad patys daiktai yra pigesni nei jų pervežimas? Tai va čia tokia pamoka buvo mums.

agnyteagne agnyteagne 09. Apr 2021, 10:13

Prisidėčiau prie komentaro. Gal kas žino pigesnių privačių darželių variantų???

14. Mar 2016, 22:27

Sveikos mamytės, gal žinote Vilniuje pigesnius privačius darželius, nes apie valdiškos tik pasvajoti galima. Ga būt, kas nors žinote, kur galima surasti nelegalių, nes teko girdėti apie juos, bet nežinau kur rasti. būčiau labai dėkinga, nes tenka skaičiuoti kiekvieną euriuką